Fluffigt kaffe

Godmorgon!

Har börjat påta på veckomatsedeln här, fick nästan skrämselhicka när jag insåg hur många det faktiskt är som uppskattar den där lilla listan varje måndag. Men innan jag publicerar den vill jag bara påminna dig om det här vaaaaansinnigt goda kaffet, fått lite craving på det. Fluffigt kaffe, ja det kanske låter märkligt men oj så gott det kunde vara med fluffigt kaffe ska jag säga dig. Har man en gång smakat är det svårt att låta bli och göra det om och om igen. 100 poäng av mig.

Missa inte – 5 goda recept med kaffe (<klicka)

De superfina muggarna är köpta i Spanien men hittade liknande HÄR (<klicka), riktigt bra pris just nu!

Jag hade aldrig innan provat honung i kaffe men oj vad gott det var, det behöver man ju inte ha i om man inte vill, men smaka om du aldrig smakat. Det är himmelskt i kaffe. Det här fluffiga kaffet är busenkelt att fixa, och det enda i redskaps väg du behöver är en sån lite visp. Du hittar en sån HÄR, suuuuperbillig just nu. Använder min massor. Lika bra att blanda oboy med.

Jag har några riktigt goda recept med kaffe, klicka på länkarna nedan för att komma till recept:

Banankaka med kaffe

Magiskt god kaffekaka

Pepparkaks och kaffemums

Lyxig chokladtårta

FLUFFIGT HONUNGSKAFFE, 1 mugg

Missa inte denna underbara chokladkaka med kaffe och daim (<klicka)

2 tsk snabbkaffe

2 msk vatten

1/2 msk honung

2 dl iKaffe

Gör såhär: 

1) Blanda vatten och snabbkaffe. Ta en sån liten handvisp/mjölkvisp och vispa det till ett fluffigt skum.

2) Värm honungen och häll i den. Värm och skumma mjölken, blanda, drick och njut!

Du vet väl att det finns massor med recept på både mat och bak här på sidan, enkelt och något som alla kan laga eller baka. Nedan får du några smakprov, klicka på länkarna för fler recept på varje:

• GRATÄNGER

• SMÅKAKOR

• KÖTTRÄTTER

• PASTARÄTTER

• MJUKA KAKOR 

MIDDAGSTIPS

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i hjärtat under inlägget.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Kram Nina

65
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
8 months ago

jag köpte en sån när den var på rea sist men jag är inte alls nöjd med den, alldeles för svag motor så den stannar ju nästan så fort man sätter den i mjölken. Och efter bara ca 5 användningar så gick den sönder, nu får jag inte igång den alls. Så jag kommer satsa på en dyrare och bättre nästa gång.

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
8 months ago

Är det sant? Hoppas du skickar tillbaka den för det låter som det är något fel på den.

Img 5151.jpg

Nästa inlägg

Städa naturligt, FÖRE/EFTER bilder

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x