Veckomatsedel v 40

Ny vecka!

Ja vi har gått in i Oktober, en riktig höstmånad om du frågar mig. Höst betyder mycket matlagning tycker jag. Grytor, förresten kolla in min lista på ALLA goda grytor (<klicka) som finns här på sidan. Jo men grytor, långkok, mustiga soppor, härliga köttfärssåser och goda pastarätter. Så det kommer mina Veckomatsedlar att kantas av en del när vi nu gått in i höstmånaden de lux. Veckomatsedeln denna veckan bjuder på massor av gott som är enkelt att laga och inte tar någon direkt tid. Allt från vegetariskt till kött. Hoppas det ska smaka och att du får massor av inspiration att laga goda men enkla rätter i veckan.

Kika gärna på alla mina Veckomatsedlar HÄR (<klicka)

Måndag

Krämig vegetarisk färssås med spaghetti

Tisdag

Asiatisk Lax med vitlökssås

Onsdag

Korvgryta med smak av paprika & chili (<klicka)

Torsdag

Krämig linssoppa med snabbt gott bröd

Fredag

Köttfärs & Baconrullader i smarrig sås (<klicka)

Inspireras ännu mera:

15 billiga och goda maträtter (<klicka)

10 perfekta rätter för matlådan (<klicka)

Lista med 40 av mina populäraste recept (<klicka)

10 godaste vardagsrätterna vi älskar (<klicka)

8 underbara korvrätter (<klicka)

10 enkla och jättegoda vardagsrätter (<klicka)

8 maträtter under 15 minuter (<klicka)

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i hjärtat under inlägget.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR (klicka) 

 

 

 

 

 

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Kram Nina

142
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 4032 1.jpg

Nästa inlägg

Kanelbullekladdkaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x