Veckomatsedel v 42

Veckans inspo på mat

Vet inte om ni känner lika, men går inte veckorna lite väl fort just nu? Inte klokt, halva oktober har redan gått. Här hos mig tänkte jag kicka igång veckan med en veckomatsedel igen, inte klokt så mycket uppskattning jag får för dem varje vecka, det gör mig väldigt glad. Kul att veckomatsedeln blivit så viktig för många och något som ni är många som hämtar inspiration ifrån. Idag ska jag åka och storhandla och då kan just en sån här veckomatsedel vara himla bra att utgå ifrån.

Är du intresserad av alla Veckomatsedlar hittar du dem HÄR (<klicka)

Måndag

Vegetarisk Lasagne med världens godaste pizzasallad

Tisdag

Parmesanlax med kall krämig dillsås

Onsdag

Godaste vardagsgratängen med Fredagstwist

Torsdag

Godaste grönsakssoppan med creme fraiche 

Fredag

Kycklingrullader med Västerbottensost och Ninas vitvinssås

Missa inte: Mina 10 populäraste/godaste kycklingrätter (<klicka)

Missa inte: Mina 40 bästa och populäraste recept(<klicka) på sidan.

Nedan får du några smakprov till av vad för recept du kan hitta här på sidan, klicka på länkarna för fler recept på varje:

För att hitta alla kategorier klicka HÄR

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i hjärtat under inlägget

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR (<klicka)

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR (<klicka)

Kram Nina