Veckomatsedel v 3

Dags igen för veckomatsedel. Ny vecka, nya roliga utmaningar. Eller låter jag för klämcheck denna måndag? Jaja, det skadar inte att tänka positivt, ellerhur! Denna veckan tänker jag billigt i veckans matsedel. Vi är många som spar på slantarna såhär månaden efter årets dyraste månad (jul & nyårsmånaden). Så jag tänker mig billigt och också enkelt & gott. Bästa kombon om du frågar mig.

Vill du hämta mer inspiration från Veckomatsedlarna så hittar du alla HÄR.

MÅNDAG

Supergod Lins & Kikärtsgryta – en riktigt smarrig gryta som inte kostar så mycket att svänga ihop. Kallar det för comfort food. Perfekt även när det är kallt ute. Magen kommer kurra av välbehag lite extra mycket.

TISDAG

Fiskgratäng med bearnaisesås – en riktigt populär fiskrätt som min äldsta åt av varje gång så magen hans stod i alla hörn. Den enda fiskrätten han åt också. En riktigt omtyckt gratäng av både liten & stor. Köp torskblock, billigaste varianten brukar smaka helt ok den också i denna fiskgratäng.

ONSDAG:

Ninas Chili Con Carne – gott som tusan. Byt ut färsen mot veganska alternativ om du vill. Denna chili con carne är god att äta bara som den är med ett gott bröd till.

TORSDAG


Broccolisoppa – Den här krämiga goda varianten på broccolisoppa går hem hos alla här hemma. Äter man det dessutom med något gott bröd med smakrik ost, ja då har man en riktigt härlig vardagsrätt att njuta av.

FREDAG

Lyxig Kasslergratäng – Kassler brukar man kunna hitta lite billigare i affären. Den här kasslergratäng n blir såååå smarrig. Ät den med t ex ris eller varför inte klyftpotatis. Servera med en riktigt god grönsallad.

VECKANS GOTTA

Världens härligaste Mandelmassakaka – Så god och dessutom lite vacker att se på dessutom. Passar perfekt nu när semmeltiderna börjar komma igång. Den här kakan påminner mycket om semla faktiskt. Riktigt riktigt smaskig!

Hoppas du ska finna lite inspiration för veckans matlagning. Önskar dig en fin start på veckan och att den fortsätter så.

Det finns massor med recept på både mat och bak här på sidan att inspireras av, enkelt och något som alla kan laga eller baka. Nedan får du några smakprov, klicka på länkarna för fler recept på varje:

• SMÅPLOCK & SNITTAR  

• SMÅKAKOR

• POTATISRÄTTER 

• PASTARÄTTER 

• MJUKA KAKOR  

• MIDDAGSTIPS

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Kram Nina

16
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stina
Stina
4 months ago

Mums vad gott allt ser ut. Man blir så inspirerad o motiverad till att laga dina rätter, för att inte nämna baka. Tack för allt du delar med dig av.❤️ Kram!

Nästa inlägg

Kycklingfärssås och julen bortstädad

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x