Veckomatsedel v 11

Reklam för egen verksamhet

Swish sa denna helgen, galet så snabbt tiden går hörni. Känns som jag precis gjort en veckomatsedel, och nu är det dags igen. Men hörni, ju snabbare tiden går desto snabbare blir det sommar! Bara en sån sak…. Denna veckomatsedel kommer innehålla lite smått och gott och jag hoppas verkligen att jag kan inspirera till veckans matlagning. Den där tråkiga matlagningen ni vet som bara måste göras, men med lite nya recept att följa brukar det faktiskt bli roligare. Planerar du också matlagningen, skriver lista, åker och handlar, ställer i ordning i kyl och skafferi….ja då kan jag nästan lova dig att det blir roligare! Testa!

Fler: ALLA VECKOMATSEDLAR (<klicka)

MÅNDAG


Ninas Linsbolognese (<klicka)

Oj oj, en mycket god vegetarisk rätt får starta veckan. Detta är mitt knep att få i familjen lite mer plantbaserad kost. När detta lagas hemma hos oss så äts det för glatta livet! Köttfri Måndag brukar vi säga och då önskas ofta detta!

Mer plantbaserat: VEGANSKA GODA RECEPT

TISDAG


Krämig laxpasta (<klicka)

En riktigt god vardagsrätt som du med enkla medel dessutom kan göra till en lyxig helgrätt. En riktigt god laxrätt som du kan variera pastan till. Riktigt smarrigt till linguine t ex.

Fler fiskrätter: ALLA FISKRECEPT (<klicka)

ONSDAG


Världens godaste Kyckling cashew (<klicka)

Den här asiatiska rätten är verkligen så himmelskt god, det är som att njuta av den på en asiatisk restaurang – så god är den! Detta är min personliga stora favorit när det kommer till vardagsmat. Älskar när detta serveras hemma hos oss!

Mer kyckling: 10 populära kycklingrecept (<klicka)


TORSDAG


Krämig supergod enkel linssoppa (<klicka)

Suuuupergod och krämig soppa som man bara storgillar! Med ett snabbt bröd till så har du liksom världens godaste middag. Älskar verkligen den här soppan – och jag lovar att det nog är en av de enklaste soppor att göra!

Mer soppor: ALLA SOPPOR (<klicka)

FREDAG


Ost & baconfyllda köttfärsbiffar i parmesansås (<klicka)

Så otroligt populär rätt detta, dessa köttfärsbiffar är ju bara så goda. Älskar den här rätten, och ni är många med mig som också gillar. Här hemma är det alltid uppskattat och alla jag bjudit det på.

Kolla också: 10 populära helgrätter (<klicka)

VECKANS GOTTA


Världens godaste äppelkaka (<klicka)

En magiskt god äppelkaka som smakar bara helt fantastiskt! Servera den gärna med denna rårörda enkla vaniljsås . Den har så mycket god smak och äpplena som badat i diverse goda kryddor gör den helt oemotståndlig.

Mer gott: 20 supergoda kakor (<klicka)

Tips till dig:


Vardagsrätter med guldkant (<klicka)

Tipsar om mina digitala recepthäften (kommer fyllas på med fler framöver) – enkelt att ladda ned och också skriva ut. I detta häfte hittar du hela 26 vardagsrätter som har en liten guldkant, alltså lite lyxigare vardagsrätter att njuta av! Du hittar häftet HÄR.

Ett sista tips!

Kika gärna på alla mina receptsamlingar av olika slag, där kan jag nästan lova dig att du kommer hitta något som faller dig i smaken. 

ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följa mig? 


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

15
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon Söndag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x