Veckomatsedel v 23

Oj oj vad sent det blev med veckomatsedeln, jag hade ett samarbete som behövdes spelas in och det har tagit längre tid än jag hade räknat med. Ser så fram emot att få visa er det, älskar produkterna och ni ska få rabattkod. Håll ut, det kommer, de bästa samarbetena är när jag får ge er en rabattkod! Denna veckomatsedel kommer dig inspo på massa gott, oftast sånt som går snabbt och är lätt att fixa.

Vill du inspireras av fler Veckomatsedlar: ALLA VECKOMATSEDLAR

MÅNDAG

Godaste Lins & Kikärtsgrytan

Jag älskar baljväxter och slänger gärna i det i t ex vanliga köttfärssåser och andra grytor. Bra utfyllnad, mycket bra ämnen i baljväxter…dessutom blir det billigare. Den här lins & kikärtsgrytan är en stor favorit för mig. Älskar den!

Fler grytor: 38 goda grytor

TISDAG

Bakad potatis med godaste räkröran

Mums säger jag bara! Det här sitter som en smäck i gommen! Älskar bakad potatis när den innehåller en sån här fasligt god räkröra ska jag säga. Detta måste du testa!

Mer skaldjur: Mer än 70 recept på fisk & skaldjur

ONSDAG

Kyckling i magiskt god sås och parmesan & vitlökspotatis

Den här såsen till kycklingen blir verkligen så himla god, man bara slukar i sig verkligen. Skickar nästan tallriken. Kombon med parmesan & vitlökspotatis till, mmm mmm mmm!

Mer kyckling: 10 populäraste recepten med kyckling

TORSDAG

Mustig, enkel och supergod Köttfärssoppa

Världens godaste soppa alltså, denna äter vi gärna till mitt lantbröd med massa smakrik ost på. Nej men jag lovar, går knappt att sluta äta. Receptet på lantbrödet hittar du i receptet också.

Mer gott med köttfärs: 10 populäraste recepten med köttfärs

FREDAG

Oxfile provencal

Köttet kan du byta ut mot t ex ryggbiff eller rostas, du kan också byta ut det mot fläskkött i form av fläskytterfilé, fläskfile eller hel fläskkotlett utan ben. Sååå gott!

Mer kött: Mina 20 populäraste kötträtter

VECKANS GOTTA

Frasig jordgubbs & champagnedröm

En riktigt höjdare om du vill fixa en kanongod efterrätt. Detta är så gott så håren på armarna reser sig nu när jag tänker på det, inte av obehag utan tvärtom….. så gott så gott!

Mer efterrätter: KLICKA HÄR

Ett sista tips!

Kika gärna på alla mina receptsamlingar av olika slag, där kan jag nästan lova dig att du kommer hitta något som faller dig i smaken. 

ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följa mig? 


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

13
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

6 härliga enkla tårtor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x