Jag ligger däckad i soffan hemma. Ja, i vad jag tror är en UVI. Ska till husläkaren kl 14 så då får vi se vad de säger?
Usch, inte sovit så mycket inatt så jag är riktigt trött. Vill bara må bra och sova känns det som. Jag som skulle på en jättetrevlig bloggmiddag ikväll, men det blev inget av det. Well well….så är ju livet.
Ville bara kika in till dig och säga hej. Det kommer lite tidsinställda inlägg här under dagen i alla fall. Vi hörs sen.
Hallojsan i blåstens sverige! Eller i varje fall här i mellansverige, herreminjeeee som det blåser alltså! Jag vågar knappt gå utanför dörren idag. Ytterdörren flög upp så det är bäst att hålla i allt man har när man sticker ut näsan utomhus. Vad är väl mysigare då än att slå på en panna kaffe och sedan äta en god glutenfri bulle?! Jajemensan! Nu jäklar i min lilla låda kan jag också göra det.
De här glutenfria bullarna blev helt perfekta och så vansinnigt smaskiga, så känner en som bara drömt om kanelbullar sedan jag började äta glutenfritt för snart 2 år sedan. Nåja, jag har ätit en och annan bulle faktiskt men det är räknat på en hand tror jag. Här ska du få receptet.
Här har vi ett gäng med härliga alldeles varma bullar. Dessa är absolut godast att äta nybakta, så tips tips om du bakar dem. Sätt på en panna kaffe just när du börjar baka dem så ni kan fika direkt. De går att frysa, då med fördel direkt efter gräddningen.
GLUTENFRIA KANELBULLAR, ca 30 st
50 g jäst
5 dl mjölk
100 g smör (rumsvarmt)
1 dl socker
½ tsk salt
2 msk fiberhusk
5 dl mjölmix
2½ dl rismjöl
2½ dl bovetemjöl
(du kan använda bara mjölmix också, själv gillar jag att det blir lite mer struktur i bullen av de olika mjölsorterna)
Fyllning:
100 g smör
strösocker
kanel
Garnering:
1 uppvispat ägg
pärlsocker
Gör såhär:
1) Värm mjölken till fingervarmt (37°)
2) Lös upp jästen i den fingervarma mjölkblandningen och tillsätt fiberhusken, låt svälla i ca 10 minuter.
3) Blanda samman alla övriga ingredienserna och kör degen i en köksmaskin med degkrok i ca 5 minuter (spara ca ½ dl till utbakningen).
4) Låt degen jäsa i bunken under plastfilm i 60 minuter.
5) Mjöla bakbordet med den sparade mjölmixen och dela upp degen i 2. Kavla ut degen till 2 plattor, bred på fyllningen, rulla sedan ihop degen och dela varje rulle i ca 15 bitar.
6) Lägg bullarna i pappersformar på en bakplåt och låt jäsa övertäckta under bakduk i ca 45 minuter.
7) Pensla med ägg och strö över pärlsocker.
8) Grädda kanelbullar i mitten av ugnen, 250°C i ca 8-10 minuter.
Följ mig:
Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av över 300 000 personer, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration.
Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.
Följ också min Youtubekanal(<länk till kanalen). Där finns och kommer finnas fler matlagnings/bakningsvideos.
Är ni ute i snålblåsten? Mamma och dom skulle åka på kryssning men avbokade då det ska blåsa rejält på havet idag/ikväll/inatt. Förstår dem. Det skulle jag med gjort! Fy!
Morgonen startade med ett träningspass hos mamma o pappa. De har ju gym hemma så där är det perfekt att köra. Det är ju 1000 ggr roligare att träna me nya träningskläder kan jag säga. Idag kände jag mig som sällskapsresan när jag tog på mig allt nytt för mitt träningspass.
Har klickat hem 3 par träningsbyxor, en knallrosa fleece och skor som jag ska träna i. Kändes verkligen så mycmet roligare att träna, det kan jag varmt rekommendera.
Träningsmusik i lurarna och sen köra igenom hela kroppen. Shit vad mör jag var efteråt. Wow….slut i alla muskler så jag orkade inte göra annat än sitta. Haha…då har man kört på rätt rejält. Detta är vecka 2 med träningen så nu tänkte jag liksom gå upp ett litet hack. Det vågar jag kanske? Vi får se hur kroppen reagerar efteråt.
Hepp, dags att fortsätta med dagen här. Vi hörs sen hörni.
Har precis landat i soffan efter en dag med mycket fläng. Mamma har varit min partner in crime idag. (Nästa gång vi pratar så kommer mamma fråga – ”vad menar do med de där paaaartne in krajm” med fisk brytning).
Vi gjorde viktiga ärenden på förmiddagen, sedan tog vi en lunch och efter lunchen bokade jag nageltid för att snygga till dem. Mamsen blev också sugen på att fixa naglar så hon har tiden efter mig.
Efter luncheriet och nagelfixet gick vi ned till hamnen då mamma dagen innan sett den omtalade mandarinanden där.
Det var verkligen ett inferno av änder där. De trodde vi kom med mat så vi blev typ hungerattackerade av den här skocken. Hjälp!
Bilarna kunde inte ens köra fram på gatan. Jag fick fungera som någon form av ”andvinkare” och fick till slut in dem från vägen. Piuh. Dagens goda and-gärning.
Jag tror de gillade mig alltså, de gick efter mig som en svans när jag gick och sedan stod de omringade kring mig som en hel hög med beundrare. Fast de var de eventuella brödet jag hade i fickorna som lockade. När de märkte att den här tanten minsann hade ätit upp allt bröd själv tappade de snabbt intresset för mig. Andjäklar!
Nämen titta hääääääär?! Den fina mandarinanden. Det var så kul att äntligen få se den, vi har kikat efter den många ggr. Ursprungligen härstammar den från Östasien och det är en prydnadsand i parker och liknande. Ibland kan en förrymd ande t.o.m hamna i Sverige (vilket är ovanligt) och att se dem här hör verkligen till ovanligheten. Så jag är liksom skitglad över att ha sett den här godingen förstår ni. Där struttade den precis som vilken and som helst.
I helgen bakade jag fluffiga härliga glutenfria tekakor. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl! 🙂 Nu blir det ju inte direkt lättare att minska på brödet. Men äsch, jag vill ha en macka till frukost. Det är föööör gott. Dessa glutenfria tekakor är busenkelt att göra, och det är fantastiskt att ha ett gäng ligga i frysen. Ska du frysa glutenfria tekakor är det bra om du gör det så fort som möjligt efter de gräddats, då håller de sig färska bäst!
Kruxet när man bakar glutenfritt är att inte frestas att använda mer mjöl än vad som behövs. Degen ska vara kladdig och nästan omöjlig att jobba med, det är då de blir som godast med glutenfritt. Bra att tänka på!
1 pkt jäst
2 ½ dl mjölk
2½ dl vatten
2 msk honung
2 tsk salt
1 msk fiberhusk
4 dl glutenfri mjölmix
2½ dl rismjöl
2½ dl bovetemjöl
(Du kan också använda bara mjölmix, men jag tycker brödet får mer struktur och konsistens med fler mjölsorter)
½ dl olivilja
Gör såhär:
1) Värm mjölk och vatten i en kastrull, värm till 37 grader. Jag är jättenoga med rätt temp eftersom det ger den bästa jäsningen.
2) Smula jästen i en degbunke och häll över mjölk/vattenblandningen och fiberhusk. Lös upp jästen och rör om, låt det sedan stå några minuter så fiberhusken får svälla.
3) Ha i honung, salt och olja. Häll sedan på mjölsorterna och låt maskinen jobba med degen. Låt maskinen köra i minst 5 minuter. Degen kommer att vara kladdig men allt är i sin ordning. Den ska vara det. Lägg på plastfilm på degbunken och låt sedan jäsa i 1 timma.
4) Att baka med glutenfri deg är kladdigt, det är därför du ska använda 1 dl mjölmix till utbakningen av tekakorna. Jag tog ut 16 st och rullade dom i händerna, la sedan tekakorna på bakplåtpappret och plattade till med mjölade händer. Låt jäsa i ytterligare 1 timma.
5) Nagga varje tekaka med en gaffel och grädda i mitten av ugnen på 250 grader i ca 5-8 minuter.
Följ mina sidor:
• Facebooksida – följs av över 360 000 personer, otroligt!!! Dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration.
•Instagram – följs av över 100 000. Aktiv dagligen i storys, där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.
• TikTok– följs av lite över 4000. Har precis kommit igång med den, TikTok är kul!
•Youtubekanal– Där finns och kommer finnas fler matlagnings/bakningsvideos.
Tack för att ni är så kloka och peppar mig när jag får mina sorgetankar. Verkligen, ni är goa ni.
Idag dök det upp ett minne på FB, du vet sånt som dyker upp och påminner en om vad man gjorde för ex antal år sedan. För 9 år sedan la jag upp dessa bilder (även om det är drygt 10 år sedan vi gifte oss.) Åh jag blev så varm i hjärtat då det handlade om vår bröllopsresa. ❤️ Ett så fint minne….
Alldeles nya blanka ringar på fingret på vår bröllopsresa.
Jag tror att det var här vi bodde.
Fifarao så härligt vi hade det alltså! ❤️ Nåväl, efter ett par dagar i alla fall. De första 2 dagarna grät jag typ bara. Tony tittade olyckligt på mig och frågade.
”Har du ångrat dig? Ja att vi gifte oss?”
Tussen, såklart jag inte hade. Men jag gick ju in i någon form av bröllopsvägg dagarna efter vårt bröllop. Det hade varit 24/7 planering på detta bröllop från samma dag som Tony firade. Man andas ju bröllop med hela sitt väsen. ALLT är ju bröllop liksom. Sen säger det POFF. Telefonen slutar ringa, förväntningarna lägger sig och ens livs största dag hör till historien. Jag hade svårt att hantera det, därav en del tårar och sorg de första dagarna på bröllopsresan. Tack och lov så gick det över och vi kunde njuta med hull o hår. ❤️
Men herre så unga vi såg ut? Haha….vad hände liksom?
Ja herreminjeee så mys det var. Tänk, då fanns inte Milo än. Vi planerade att börja försöka efter bröllopet. Det gick ju som det gick med det. HÄR kan du läsa hela vår historia innan Milo till slut kom till oss.
Nu ska jag fortsätta äta, det blev en sen middag här hemma. Hoppas du haft en fin måndag min vän. Tack till dig som läser och ett extra tack till dig som kommenterar, älskar när ni lämnar avtryck här hos mig.
Nyttiga veckan fortsätter…. Här tipsar jag om lite maträtter att äta under veckan.
MÅNDAG
FETAOST/QUINOAFYLLDA AVOKADOS, 4 pers.
4 mogna avocados
8 dl kokt quinoa
1 stor hackad tomat
300 g tärnad fetaost
Salt & peppar
Gör såhär:
Dela avokado på längden och ta bort kärnan. Ta en kniv och skär försiktig skåror i avokadon så det bildas fyrkanter. Var noga med att inte skära igenom skalet. Skopa försiktige ut avokadoköttet med en tesked och lägg i medelstor skål.
Lägg kokt quinoa och tärnad tomat i avokadobitarna och blanda försiktigt ihop. För en krämigare konsistens, använda mer tryck när du mosar avokadobitarna. Lägg avokadoskalen i ugnsform, och fyll varje med blandningen.
Toppa med ett generöst lager smulad fetaost över och grädda i ugnen i 10-12 minuter på 225 grader eller tills fetaosten fått lite färg. Tillsätt salt och peppar, servera genast.
TISDAG
Chipotle Lax med ananas/avokado salsa
Salsa:
1 ananas (skuren i tärningar)
½ liten rödlök (fint tärnad)
1 jalapeño (fint tärnad)
1 avokado (fint tärnad)
1-2 msk färsk finhackad koriander (gillar du inte koriander tar du persilja)
2 stora lime (zest och saft)
2-3 tsk honung
½ tsk havssalt
Laxen:
4 laxfiléer
1 tsk chipotle pulver (använd mindre om du inte vill ha det alltför kryddigt)
3 msk farinsocker eller kokospalm socker
¼ tsk havssalt
¼ tsk svartpeppar
Gör såhär:
Blanda alla salsa ingredienser i en mediumstor skål. Ställ i kylen tills den ska användas. Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda chipotle pulver, socker, salt och peppar i en liten skål. Lägg laxfiléerna i en ugnsfast smord form. Fördela blandningen på laxfiléerna, och se till att täcka dem väl.
Tillaga i ugnen i ca 15-20 min. Servera med salsan uppepå riset och med t ex kokt ris (glutenfritt), quinoa (glutenfritt), bulgur eller matvete.
ONSDAG
Pesto:
2 dl tärnad zucchini
2 dl tätt packade basilikablad
3 hackade vitlöksklyftor
1 dl valnötter (kan uteslutas)
½ dl vatten
2 msk färskpressad citronsaft
½ tsk salt
Resten:
4 stora zucchini
1 tsk olja (valfri – kokos, raps, oliv)
2 dl delade körsbärstomater
pinjenötter till garnering
Gör såhär:
Blanda alla ingredienser till peston i en blender och blanda tills den är helt slät.
Använd en spiralizer som jag tipsar om nedan, och gör zucchinis till ”nudlar”. Stek ”nudlarna” och tomaterna i oljan tills de är mjuka, ca 8-10 minuter. Lägg i pesto och rör snabbt, precis tillräckligt för att värma såsen, ca 1 minut. Servera och toppa med lite pinjenötter uppepå. Passar utmärkt till kyckling och kötträtter.
Här har du en spiralizer. Ett superduper verktyg när du vill äta lite hälsosammare. Denna kan du nämligen göra nudlar av. Pressa och snurra så får du ut jättefina nudlar som du sedan kan göra massa smarriga maträtter av. Du hittar den HÄR.
TORSDAG
Kyckling & tortillasoppa
8 majstortillas (skivade till strimlor)
3 msk olivolja/rapsolja
3 Jalapeños (strimlade)
1 medelstor lök (tärnad)
1 tsk mald spiskummin
500 g kycklingfilé (skuren i mindre bitar)
1 liter hönsbuljong
4 dl krossade tomater
2 msk limesaft
1 dl smakrik riven ost
1/2 dl hackad färsk koriander
Gör såhär:
Värm ugnen till 200 ° C. Sprid tortillaremsorna i ett jämnt lager på en plåt och ringla över 1 1/2 msk olivolja. Grädda tills de är brynt och knaprig, ca 12-15 minuter.
Hetta upp resten av oljan i en stor kastrull på medelvärme. Lägg i jalapeños och lök och stek under omrörning tills löken börjar mjukna, ca tre till fem minuter. Häll i spiskummin och blanda ut den ordentligt.
Häll i kyckling, buljong och krossade tomater. Koka upp, sänk värmen och sjud tills kycklingen är genomstekt, ca 12 till 15 minuter. Ta bort från värmen och rör i limejuicen.
Toppa varje portion soppa med de bakade tortillastripsen, ost och koriander. Servera med ett gott bröd. T ex mitt glutenfria formbröd eller detta brytbröd.
FREDAG
Apelsin & ingefärakyckling (4 port)
700 g kycklingbröstinnerfile
1 apelsin
1 msk riven ingefära
2 msk soja (glutenfri om du önskar det)
2 msk rapsolja
1 msk matlagningsvin
1/2 msk honung
svartpeppar
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kycklingen i en ugnsfastform.
Skölj och riv av zesten av apelsinen. Skala och riv ingefäran. Blanda samman apelsinzesten och den rivna ingefäran i en bunke. Pressa ut all saft ur apelsinen.
Blanda i resten av ingredienserna. Häll över allt över kycklingen. Ställ in i ugnen och låt puttra samman i ca 25 minuter. Koka ris och lite färsk broccoli och servera med kycklingen. Anänd skyn som sås till rätten. Ät och njut!
Följ gärna min Facebooksida och Instagram för massa mer recept, inspo och värdefulla tips!
Återvänder ni tillbaka till verkligheten idag? Vi har fått en bonusdag till ledigt då det är planeringsdag på skolan. Jag och Milo ska förvalta den på bästa sätt. Först ska mamman i huset baka glutenfria kanelbullar och lite mer glutenfritt bröd så jag klarar mig i veckan (bullarna är till frysen). Sedan blir det både pulkaåkning och en fika på stan har vi bestämt. Mysigt!
Pappan i huset är fortfarande jätteförkyld men åkte och jobbade ändå. Stackars, man vet ju hur det känns när man mår sådär. Min förkylning är bättre, förstår inte riktigt? Från att ha varit superförkyld igår morse till att det idag nästan inte är någon förkylning kvar alls. Fattar ingenting? Har ju träningsdag idag egentligen men jag hoppar det så det inte bryter ut igen.
Hörni, jag drömde om vår kisse inatt. Han försökte komma tillbaka på något sätt och jag kunde inte hjälpa honom. Nu känns drömmen sådär diffus men han var så verkligen i drömmen. Jag fick känna på honom och det var helt underbart. Samtidigt som det var fint att ha honom i drömmen så gjorde det mig ledsen. Gud, vi saknar honom så.
Häromdagen kollade jag blocket, ja jag kollar lite efter kattungar. Inte för att vi är redo ännu men jag finner någon slags ro med att titta där åtminstone. Satt hjärtat i halsgropen häromdagen när jag hittade 3 katter där den ena var så lik Toxy.
Kolla den i mitten? Den är lite mer långhårig men så lik över ansiktet ju.
Ser ni? Nästan lite läskigt. Instinktivt ville jag ringa och köpa den direkt, men det är ju inte han liksom. Har märkt att jag letar efter en katt som ser ut som han. Det är också då jag förstår att vi kanske inte är redo för en ny.
Jag läser mitt inlägg ifrån när han gick bort. Hur vi begravde honom samma kväll och min ofattbara sorg. Hur jag bröt ihop gång på gång. Jag har aldrig gråtit så mycket. Jag fick riktiga meltdowns och känslor som att jag skulle bryta samman fullständigt. Usch, jag gråter nu…. Imorgon är det prick 2 månader sedan som vi sa hejdå. Upplever att det hjälper att skriva lite om det. ❤️
Det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Sorgen är fortfarande hos oss, men den ändrar skepnad. Är inte lika sylvass och skarp. Den är mer som ett mjukare täcke. Ett tomt hål liksom. En saknad efter en familjemedlem liksom.
Jag har också blivit lite mer katastroftänkare igen sen katten gick bort. Fick inte tag på Thedde igår kväll och fick hemska tankar direkt. Tack och lov hade jag numret till hans kompis så jag kunde få veta att han var ok. Jag tror att anledningen är att det gick så fort med Toxy, han var inte sjuk (vad vi visste) mer än några timmar innan han fick somna in. Usch…jag som redan är lite oroligt lagd skakas om av såna här händelser.
2 månader utan kattgos imorgon. ❤️ Du är saknad Toxy. Varje dag!
Dags att sätta en deg, blir bra med lite terapi för mig nu. Vi hörs senare. Å du, tack för du orkar ”lyssna”.
Helt otroligt, men jag ligger fortfarande i morgonrock förstår ni?! Haha…. Nämen jag vaknade upp och var förkyld IGEN. Blök. Tony är fortfarande genomförkyld och vi har ju flängt och farit hela helgen så det blev väldans skönt att dagen blev som den blev. Milo blev hämtad av grannarna för en förmiddag i pulkabacken dessutom så då kunde ju vi slappa vidare i morgonrockarna med gott samvete också. Halleluja! Dock så bakade jag glutenfria tekakor på förmiddagen,recept kommer imorgon.
”Take a deep breath and just enjoy your life” ja en sådan dag har vi idag.
Bloggar här från schäslongen medan jag kikar på ”Allsång på Skansen” dokumentären (eller vad man ska kalla det) med det andra ögat.
Jaha, hur har helgen varit då?
Jo jag har tränat, kört helt slut på mig själv. Fick ihop promenader och 3 styrkepass denna veckan så jag är svinnöjd. Jag kör hemmaträning och det går alldeles utmärkt det med. Här kör jag en rump/baksida lår övning.
Jag har skottat. Tagit boet snön från bilen. Alltså det är ett skämt hur mycket snö det var på den? Jag jade att göra kan man säga. Snön på biltaket är kvar, hittade inte vår borste så jag nådde inte. Det kommer se lite kul ut när jag och Milo ska ut och åka med den sen.
Jag har stått och tittat på vårt träd som är helt fullt med fåglar. De äter på äpplena som sitter kvar. Vi som hade tänkt att plocka bort dem, men vilken tur vi inte gjorde det….nu har de ju mat.
Vi har pulat i exets lya. Tog bilder med finkameran men de var katastrofdåliga. Tyvärr, hade ju tänkt visa dig. Det blev jättefint verkligen, vi har skärmat av ett rum i vardagsrummet där han har en säng nu och draperier. Grabbarna har varsitt rum och Magnus har knappt fått plats hemma. Men nu så. Sen fick jag curla loss och städa och fixa lite i barnens rum också.
Vädret har varit magiskt vackert. Dessa bilder tog jag när vi skulle åka och hämta pappas släpkärra. Så vackert!
Denna traktor stod utanför pizzerian vi var på igår. Milo som ÄÄÄÄÄLSKADE traktorer som liten ville alltid stå vid däcket för att se hur stort det var. Det har hänt en hel del sedan dess med lille Milo.
Igår åt vi pizza. Pinsamt nog glömde jag säga till om glutenfri, så det fick bli en ny pizza till mig. Klantigt! Ska säga att den godaste glutenfria pizzan finns på Pizza Hut, bara så att ni vet.
Sent igår kväll åt vi lite tacos. Vi hade ingen gräddfil hemma, finns det inte gräddfil till tacosen kan man ju lika gärna skita i att äta det. Så viktig är gräddfil till tacosen för mig. Men, visste du att du kan göra egen? 1 dl vispgrädde och 1/2 msk rå citronsaft, vispa ihop det lite så det blir liiiite fluffigt. Funkade skitbra!
Har ni sett att Tony avancerat från papptallrikar till dricksglas till grönsakerna?! Här kan du läsa mer om Tonys dukning om du vill ha lite bakgrundsfakta.
Nu vill jag bara önska dig en mysig söndagkväll. Här hemma görs det inte många fler knop denna kväll. Ska fortsätta gosa runt i min morgonrock.
Nu var det evigheter sedan jag gjorde något inlägg om skönhet. Ska bättra mig på det för jag vet att det finns många av er som uppskattar dessa inlägg massor. Har bara inte hunnits med i all hysteri men lite då och då ska jag nog få till det också. Detta är ju ett stort intresse hos mig så jag gillar att tipsa och skriva några rader om det ibland.
Såg att Yves Rocher just nu har en massiv REA och jag ska klicka hem några favoriter ur deras sortiment. Jag har samlat på mig ganska så många favoriter i detta märke nu och blir lika förvånad varje gång som jag provar dyrare märken och får erfara att det inte är bättre än mina favvisar. Hudvård behöver inte kosta skjortan och halva armen för att vara bra.
Tänkte presentera några av mina favoriter här nedan.
Hydra Vegetal, fuktkräm för torr till normal hud:
Denna kan jag faktiskt inte leva utan. Den har räddat hela min vinter, inte en torr fläck, inget stramande face, bara skön mjuk hud av denna. Jag använder den både som dag och nattkräm och är verkligen superduper nöjd. Är inte alls förvånad att den omnämnts i pressen också. Du hittar den HÄR.
PURE SYSTEM, ansiktspeeling:
Ni som följt mig ett tag vet ju att jag bara avgudar peeling för ansiktet. Det har räddat mitt face ett antal gånger. Man får bort torra döda hudceller som gör att huden kan se sådär ofräsch ut. Det gör också att djupare orenheter i ansiktet försvinner och förebygger uppkomsten av acne, pormaskar och blemmor. Denna är helt överförgrym också, du kan använda den varje dag då den är gjord för ung hy (ja jag vet, jag har inte ung hy men det funkar alldeles ypperligt ändå). Jag som ÄLSKAR känslan av len hud efter peeling är så glad att jag kan använda den varje dag. HÄR hittar du den, superbillig just nu!
HYDRA VEGETAL, ögongel:
En svalkande och fräsch ögongel som är GRYM mot påsar under ögonen. Det här är en jättefavorit när det kommer till ögonkrämer. Sömnbrist och vinterglåmighet syns inte alls på samma sätt när man använder denna. Tar bort allt puffigt på ögonen, dessutom är den fuktgivande. Å det vet vi ju att fukt är det BÄSTA sättet att motverka ålderstecken. HÄR hittar du den.
SEXY PULP, läppglans:
Återfuktande läppglans som ”pulpar” till läpparna lite och ger en jättefin glans verkligen. Den känns inte kladdig alls utan är bara sådär glansig och fräsch. En storfavorit! HÄR hittar du den.