Veckomatsedel v 5

Veckans inspiration

Jajemen, då kör vi Måndag igen då hörni med ny veckomatsedel. Så härligt med en ny vecka och nya utmaningar, eller? Haha, ibland känner man ju verkligen INTE så, även om det är sant att det är en ny vecka med nya härliga upptäckter och möjligheter… så kan det ju vara så att man gärna hade varit kvar i helgens feeling en stund till. Men, för varje dag som går nu närmar vi oss våren och ljusare dagar, tänk….bara en sån sak! Bara därför kan det ju kännas härligt med en ny vecka. Något som är härligt med en ny vecka är ju att det också blir lite härlig matlagning, min terapi är ju att husera i köket. Älskar det! Och ju fler nya maträtter jag testar, desto roligare. Att fastna i den gamla vanliga matlagningen kan lätt bli lite trist i längden, det är därför jag vill inspirera med dessa Veckomatsedlar. Det ger en härligare känsla det där med att laga något nytt för veckan, något man inte lagat tidigare eller något man lagat någon gång bara. Så håll i dig nu, nu åker vi mot en ny matlagningsvecka. ☺️ Varsågod, här har du veckans veckomatsedel.

MÅNDAG

Vegetarisk krämig färssås med spaghetti – (<klicka för recept)

Den här måste du testa. Den lagar man på bara några minuter och jag kan säga att första gången som minsting fick äta detta så slukade han hela tallriken. En stor favorit hos honom.

TISDAG


Barbecuelax med kall dillsås – (<klicka för recept)

Wawawawoooooow! Ja men denna laxrätt är verkligen så så god! Så otippat med barbecuesmak men wow vad det passar till just lax. Sen den kalla supergoda dillsåsen till, MUMS! Du måste testa!

ONSDAG


Krämig Kycklingpasta – (<klicka för recept)

Här har du ett supergott recept på en kycklingpasta som jag ofta svänger ihop här hemma. Vardaglig men ändå så himla god. Något som hela familjen gillar också.

TORSDAG


Grönsakssoppa med linser -(<klicka för recept)

Den här grönsakssoppan är såååå god! Klicken med creme fraiche i lyfter den till oanade höjder, jag ÄLSKAR den här soppan och gör den ofta ofta. Så gott att äta till ett gott bröd!

FREDAG

Fläskfilegratäng – (<klicka för recept – Ps: Scrolla ned. )

En riktig höjdarrätt, detta är en helgrätt för oss som vi alla gillar. Enkel att svänga ihop är den också och smakar verkligen supergott. Servera med ris. Eller varför inte en god potatisrätt av något slag. Kolla gärna in HÄR (<klicka) för massor med inspiration.

VECKANS GOTTA

Lyxkaka – (<klicka för recept)

En himmelskt god kaka som jag känner har allt! Åh den är så fluffig och god och passar perfekt till en kopp kaffe. Vill du lyxa till den lite extra så servera med lite vaniljvisp.

Inspiration på mer gott här på sidan:


• Över 120 goda recept på mjuka kakor 

• Mina 10 populäraste kycklingrecept 

• 15 billiga & goda rätter

• 10 perfekta rätter för matlådan 

• Över 100 goda brödrecept 

• 8 underbara korvrätter 

• 10 enkla & extra goda vardagsrätter 

• 8 maträtter under 15 minuter 

• 20 lättlagade rätter under 30 min

• 38 goda grytor 

Vill du följa mig?

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

12
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
2 months ago

Älskar att testa och laga nya rätter. Äger över 250 kockböcker. Följer dig och några blogg till. Så än finns det mycket att upptäcka,tack för alla recept du delar Nina. Jag har två vuxna döttrar men tyvärr hatar bägge laga mat. De fick aldrig mitt matintresse och det största felet jag gjorde var att de INTE fick vara med i köket och laga mat med mig. Det ångrar jag verkligen…

Nästa inlägg

Sköna Söndag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x