Vitlöksbröd med Västerbottensost

Nu ska du få ett smarrigt recept som jag fixade i airfryern – snabba vitlöksbröd med västerbottensost. Dessa blev verkligen såå goda, nästa för goda för man kunde omöjligt bara ta en. Västerbottensost sätter så himla god smak verkligen, vitlöks och västerbottensost är en match made in heaven! Kanske kan detta vara något att göra till söndagsmiddagen?


Jag gjorde brödet på mitt lantbröd (<klicka för recept) men det funkar lika bra på ett du köper såklart.

Missa inte: Mina 40 populäraste recept


VITLÖKSBRÖD MED VÄSTERBOTTENSOST, 4 st

Missa inte heller: VITLÖKSFLATBREAD // FYLLDA POTATIBULLAR // MINIGRISSINI

INGREDIENSER:

4 skivade bröd (jag tog lantbröd)

75 g äkta smör

1/2 kruka färsk persilja

3 pressade vitlöksklyftor

2 dl riven västerbottensost (eller annan god smakrik ost)

Gör såhär:

1) Blanda smör, hackad persilja, pressade vitlöksklyftor ordentligt. Bred på bröden. Det ska vara mycket.

2) Strö på rivna osten. In i airfryer på högsta värme i några minuter eller tills osten smält och börjat få lite lite färg.

Gör du denna i vanlig ugn så kör på 225 grader varmluft i ca 15 min eller tills osten börjar få fin färg.

Mer goda recept här på sidan: 


• 10 populära helgmiddagar 

• 125 mjuka kakor 

 20 supergoda kakor

• Populäraste kötträtterna på min sida 

• 10 populäraste kycklingrecepten

• Efterrätter i glas 

• 15 billiga & goda matrecept 

• 10 goda recept med rabarber 

• 20 lättlagade matrecept klara på under 30 minuter 

• 10 goda recept med blåbär 

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följ mig: 

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

16
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kyckling i airfryer – Världens godaste marinad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x