Innehåller annonslänkar

Clover club cocktail

Innan jag publicerar Fredagslistan så tänkte jag tipsa dig om en fasligt god drink, Clover club cocktail. Denna drink kanske du vill smutta på i helgen – jag kan lova dig att du inte kommer bli besviken. Detta är riktigt riktigt smarrigt, syrligt och sött i en enda god blandning. Clover club cocktail hade jag aldrig hört talas om tidigare varför jag blev sååå nyfiken, hur hade jag kunnat missa den? Den lät bara så god. Förra helgen så testade vi den här, jag menar Clover Club cocktail, det låter ju inte annat än gott, och tänk så rätt vi hade. Detta är en väldigt känd drink så jag kan faktiskt inte fatta hur jag totalt missat den under så lång tid. ☺️


Glasen hittar du HÄR <klicka – (kampanj just nu)

Denna drink går givetvis att få alkoholfri också, en sk mocktail. Jag köpte JÄRN hvit som det heter, en alkoholfri sprit. Läs gärna på deras hemsida – där hittar ni alla återförsäljare i Sverige.


Denna gin körde vi denna drink på, en riktigt god gin. Testa om du inte redan gjort det. Finns många goda drinkar att göra med just spritsorten gin. Vi gjorde en för några år sedan, kan säga att jag som inte ens gillat gin tyckte denna blev så god!

En annan god gindrink: CLOUDY SKAGERAKKCLOVER CLUB COCKTAIL 2 st

Andra goda drinkar: Hallon Mojito // Honey Tea-Tini // French 75

INGREDIENSER:

10 cl gin

6 cl citronsaft från en citron

6 cl sockerlag hallon (recept längre ned)

2 äggvitor

handfull is

Dekoration: Hallon


Gör såhär:

1. Hallonsockerlag: Lika delar vatten, socker och frysta hallon (färska funkar också). Koka upp, sila av och förvara i en flaska eller burk med lock i kylen.

2. Använd gärna en shaker <klicka, blir allra bäst med en sådan så helt klart värt att investera en. Men har du ingen sådan så ta en annan form av burk med lock. Häll i sockerlag, gin, citronsaft och äggvitorna. Skaka om rejält en stund, vi pratar ca 30-45 sekunder. Det ska bli skummigt, fluffigt och härligt.

3. Ha i isen, skaka om i ca 30-45 sekunder. Häll i 2 glas, se till att så att isen inte hänger med dock. Toppa med hallon och servera.

Kolla in fler goda drinkar: ALLA DRINKAR


Gillar du drinkreceptet blir jag jätteglad om du gillar längst ned under inlägget!

Hoppas du testar att göra den här drinken, jag & mannen tyckte detta var riktigt riktigt fräscht och gott! Kommer absolut att göra fler gånger! Berätta gärna om du testar. 

Missa inte: BLOGGENS 40 POPULÄRASTE RECEPT

Mer goda recept här på sidan: • 10 populära helgmiddagar 

• 125 mjuka kakor 

 20 supergoda kakor

• Populäraste kötträtterna på min sida 

• 10 populäraste kycklingrecepten

• Efterrätter i glas 

• 15 billiga & goda matrecept 

• 10 goda recept med rabarber 

• 20 lättlagade matrecept klara på under 30 minuter 

• 10 goda recept med blåbär 

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följ mig: 

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Baconlasagne

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x