Ååååh sööööötis! 

Go’kväll bloggisar! 

Nu var jag tvungen att kasta mig in för att blogga, är rädd att jag blir för trött och glömmer av det när jag dåsar i soffan. Idag har dagen gått i lathetens tecken. Jag har iofs jobbat som vanligt men för övrigt så har vi hasat runt i myskläderna hela dagen. Till vår glädje så knackade kompis Frank på på eftermiddagen så att Milo och deras pojk kunde leka, de var ute och lajjade i snön också så de var alldeles rödblommiga när de kom in. Sen fick jag gosa på den här:


Ämen ser ni!? Hur söt får man vara? Hon heter Doris och är en Bichon Havanais och är 11 veckor gammal. En sån allergihund ni vet? Jag smälte fullständigt alltså….jag föll pladask för den här söta lilla tjejen. Ungefär som när livmodern börjar bulta när man får krama på en bebis så började husdjurslivmodern att bulta för denna sötis.


Åh…att få krama och gosa på henne läkte min sorgsna saknad efter vår kisse en smula. Det var helt underbart att ha en hårboll studsa runt här hemma. Jag försökte titta på Tony med snälla hundögon och mutade honom att hålla i lille Doris för att han kanske skulle kunna tänka sig och mjukna lite….. Men nope, han är stenhård. Han vill inte ha något djur alls, å jag som tycker det saknas något här hemma hela tiden. Han kan inte ha nåt hjärta min karl, eller så är han realistisk bara?

Hade inte någon stoppat mig genom åren så hade jag nog haft 18 katter och 8 hundar. Snacka om crazy cat/dog lady.


Ååååh! Söta lilla vovve! ❤️


Nähä, nu ska jag fortsätta slappa loss resten av den här kvällen. Imorgon ska jag göra några ryck och få lite ordning i rummen på ovanvåningen, slänga ut lite möbler på blocket och sånt! Hoppas Du haft en bra dag och får en mysig skön och avkopplande kväll.

Kram Nina ✨

2
2 kommentarer

Thaikyckling i salladsblad

Nyttiga veckan fortsätter här. Detta ska tillagas nån kväll här hemma. Jag har kommit på att jag bara älskar fräsch mat. Gärna med orientaliska smaker. Lime är ju bara helt fantastiskt i mat. Bakning med faktiskt! 🙂

Thaikyckling i salladsblad, 4 pers. 

1 isbergssalladshuvud

3 msk olivolja

1 rödlök

2 msk färskriven ingefära

3 vitlöksklyftor

1 kg kycklingfärs

1 msk sojasås (glutenfri om du vill göra rätten glutenfri)

3 msk fisksås (jag kör med den här)

1/2 dl honung

2 tsk limezest (rivet skal av lime)

3 msk pressad limesaft

1 1/2 lime

1/2 tsk chiliflakes

2 schalottenlökar

1/2 dl färsk hackad koriander

1/2 dl färsk hackad mynta

1/2 dl hackade cashewnötter (kan uteslutas)

Gör såhär:

1) Fyll en stor skål med kallt vatten. Ta bort roten på isbergssalladen, det gör du enklast genom att smälla till roten rakt ned på en skärbräda, då lossnar den lätt och du kan bara plocka bort den. Lägg isbergssalladen i det kalla vattnet så går det enklare att ta loss salladsblad för salladsblad. De går sönder annars. Lägg de sedan på hushållspapper för att torka och därefter in i kylen.

2) Häll i oljan i en stekpanna. Lägg i hackad rödlök och hackad ingefära. Låt steka på medelvärme i ca 4-5 min. Ha i pressad vitlök och låt steka med ca 1 min till.

3) Lägg i kycklingfärsen. Höj värmen lite och tjoffa upp färsen till mindre bitar. Låt steka i ca 3 minuter.

4) Ha i sojasås, fisksås, limesaft, limezest, honung och chiliflakes. Stek med medan du tjoffar färsen mindre så den blir genomstekt. Stek i ca 5-6 minuter.

5) Ta av från värmen och ha i hackade schalottenlökar, koriander, mynta och cashewnötter. Tips är att toppa med strimlade morötter, limeklyftor och myntablad eller koriander. Ät & njut!

3
Kommentera

Nytt soffbord

Godmorgon! ♥

Sitter framför nyhetsmorgon här och har just ätit frukost. Tony är hemma idag, han är sjuk. Du vet….mancold. 🙁 Han fick det jag hade så han blev smittad till slut. Sitter och funderar på när jag ska städa bort julen? När gör du det? Jag brukar vänta till trettonhelgen, vet att jag haft det kvar till ”tjugondaknut” också. Jag myser fortfarande av vår gran och ljuset, den lyser upp vårt vardagsrum så fint. Sedan är jag inte riktigt klar med stjärnorna heller så kanske får det hänga kvar några dagar till.

img_5837 vardagsrumsbord

Jo men äntligen så blev det nytt vardagsrumsbord. Oj vad vi velade fram och tillbaka innan vi bestämde oss för vilket vi ville ha. Detta bord vann med tanke på höjden. Det var några cm högre än de andra och det passar oss som ofta sitter och myser och äter i vardagsrummet. Bordet är från IKEA för dig som undrar. Vi trivs jättebra med bordet och det är precis lagom. Tar inte upp för mycket plats men är ändå rymligt t ex när man ska äta vid det.

Jaha, idag ska jag fortsätta med lite hemmafix. Sen ska jag ta en promenad och också köra lite hemmträning. Milo ska eventuellt leka med en kompis idag. Men du, vi hörs av senare.

Kram Nina ♥

0
12 kommentarer

Nyttig glass – Biomys

Fifan, nu hände det där som jag hatar mest med att blogga. Precis när jag skull publicera så bara försvann allt. Det är som att tangenterna får tuppjuck och så bara raderar den allt! Trodde jag lyckades återskapa det men icke sa Nicke. Bara till att börja om. SNAAAAAAARK!

Jaja, dagen har i alla fall varit bra. Milo och jag har verkligen hängt hela dagen. Började förmiddagen med lite sovrumsfix dock. Ska ta bilder sen när allt är klart. Sedan tränade jag, Milo hakade på så gott han kunde. Körde sån hemmaträning på golvet bara, skitjobbigt och skönt efteråt.


Vid lunchbordet avverkades ämne efter ämne. Han är så skitkul just nu för man pratar om allt mellan himmel och jord liksom. Känns som en liten vuxen som sitter där framför en. ❤️


Eftermiddagen fortsatte i biomörkret. Jag bokade filmen SING åt oss och jäklar i min lilla låda så kul den var. En av mina absoluta toppfilmer när det kommer till animerade filmer. Så grymt rolig så jag och Milo gapskrattade flera ggr. Härlig film alltså! Den får 5 Niiinisar av 5 möjliga.


Tänkte avsluta med att tipsa dig om världens godaste och enklaste glass som dessutom är nyttigare.

MANGO/KOKOSGLASS

4 dl kokosmjölk

500 g fryst mango

1/2 dl honung.

Gör såhär: 

Blanda alltsammans i en blender. Kör runt det tills det är en jämn smet. Häll smeten i en bytta som går att frysa. Täck över me plastfilm och frys i 3 timmar. Perfekt gotta till TV kvällen.

Hörni, nu somnar nog jag snart. Milo somnade just här och jag brukar ligga tätt efter. Hoppas ni får en mysig kväll nu.

Kram Nina ❤️

Följ mig gärna på FACEBOOK för mer inspo och recept HÄR
Följ min Instgram HÄR

31
Kommentera

Att återhämta sig! 

Godmorgon!

Något knackig natt med en karl som snarkar så taket vibrerar, telefoner som gått sönder samt borttappade telefoner som gör att man inte får tag på sina barn. Jag hade önskat att jag kunde slängt in ett riktigt positivt och starkt första inlägg denna första vardag på det nya året. (Nåväl, jag och Milo är lediga 1 vecka till så vardag på riktigt är det inte ännu, Tony började jobba idag dock.) Som sagt, det hade varit härligt att få starta starkt, men kanske återhämtar sig inlägget ju längre fram i det vi kommer? Vi är ju inte mer än människor, inga positivitets-maskiner som bara levererar.

Dock så tror jag så mycket på det här med tankens kraft. Att vi sänder ut mycket positivt bara genom att tänka annorlunda kring saker. Jag vet att det kan vara oerhört svårt, men man kan inte annat än försöka? Jag har blivit mycket bättre på det men det har tagit tid. Någon nämnde t ex att hon inte orkade vara positiv kring att gästerna blev sjuka på nyårsafton (precis som för oss). Där har jag utvecklats massor, jag låter mig sällan falla sönder och samman av motgångar eller av saker som inte blir som man tänkt. Förr kunde det vara hela världen för mig. Ledsen kan man bli, men inte rota runt i hålet för länge. Man kan försöka se det positiva kring det och sedan blicka framåt.

Jag tror också på att ha uppsatta mål. Något att sträva emot, något att sikta på. Undermedvetet gör det att du med tankens kraft kommer dit snabbare, för att ditt fokus och dina tankar cirkulerar kring målet. Här har jag en hel del kvar att jobba med, för detta är relativt nytt för mig. Men detta året ska jag sätta några mål, jag ska t.o.m köpa ett fint block och skriva ned målen. Varje kväll innan sängdags ska man kika i sitt block, påminna sig om målen och med tankens kraft komma närmare det. Det sägs att det funkar och att det funkar skitbra! Samtidigt i det här blocket ska man också skriva ned lite tankar om saker man är tacksam för, allt från enkla saker som att kaffet man drack på morgonen smakade gott till tacksamheten att ens barn är friska. Detta är en kioskvältare i positivism enligt de kunniga! Värt att prova tänker jag.


Jag inhandlade också en kalender av grannens jänta som sålde jultidningar. En familjekalender. En positiv kalender med lite härliga ord på vägen liksom. Den ska jag spika upp idag. Här ska antecknas i!

Jo men tammetusan, det återhämtade sig väl lite det här inlägget också. Positiv får vara dagens ledord. Även ett ”shitty” inlägg kan återhämta sig och bli lite pepp det också.

Ha nu en fin första vardag så hörs vi lite senare!

Kram Nina ❤️

2
8 kommentarer

Nyttiga recept – Nyttig Mat

Nyttiga veckan mat! 

Jajemensan, jag tror ju inte att jag är ensam om att vara sugen på att äta lite nyttigare mat efter allt jul och nyårsfirande. Jag har satt ihop en nyttig vecka med nyttiga recept som jag själv tänkte köra i nästa vecka. Hoppas Du ska gilla.

Måndag:

Nyttiga recept nyttig mat

Fylld zucchini, 4 personer:

4 hela zucchini

600 g kycklingfärs

1 burk krossade tomater

2 vitlöksklyftor

Salt

Svartpeppar

1 dl parmesan

1 dl mozzarellaost

Färsk basilika

Gör såhär:

1) Gröp ur zucchiniköttet, inte allt men tänk dig nån cm. Stek kycklingfärsen så den är genomstekt.

2) Pressa i vitlöksklyftorna, salta och peppra. Häll i krossade tomater. Låt puttra på medelvärme i ca 10 minuter.

3) Fyll zucchiniskalen med röran och toppa med parmesan och mozzarella. Gratinera i ugn på 225 grader i ca 35 minuter, täck med folie innan gräddning. Servera med ris.

Tisdag:

Nyttiga recept nyttig mat

Ugnsbakad lax med zucchini/feta bullar, 4 pers.

4 laxfiléer

3 zucchini

1 vitlöksklyfta

1 dl färsk persilja

3 schalottenlökar

2 ägg

Salt & peppar

1 dl glutenfri mjölmix

2 msk mandelmjöl

Olivolja

100 g fetaost

Gör såhär:

1) Salta & peppra laxfiléer och baka i ugn, ca 200C i ca 20 min.

2) Riv zucchini och pressa sedan ur all vätska ur det. Använd gärna hushållspapper för att verkligen få ur så mycket vätska som möjligt.

3) Blanda alla i ingredienser utom oljan och forma sedan röran till bollar. är den för lös kan du fylla på med lite mer mandelmjöl. Platta till dem lite och stek på medelvärme i olivolja i ca 3-4 min på varje sida. Du får ut ca 15 bullar på receptet.

4) Servera med lax och gärna med tzatziki. Den svänger du enkelt ihop med 1 gurka, 3 dl grekisk yoghurt, 2 vitlöksklyftor, 2 msk rödvinsvinäger och flingsalt. Riv gurkan och låt all saft rinna av, pressa med hushållspapper. Blanda ihop med yoghurt, vinäger, pressad vitlök och salt.

Onsdag:


Grillad honungslime kyckling med ananassalsa, 4 pers.

4 kycklingfiléer

4 lime

0,75 dl olivolja

0,5 dl färsk koriander

2 msk honung

flingsalt

4 dl hackad ananas

1 avocado hackad

1/2 skivad rödlök

Svart peppar

Gör såhär:

1) Gör marinad. I en stor skål, blanda olivolja, koriander (spara lite till salsan), saften av 3!!! lime, honung och salt.

2) Lägg i kycklingfiléerna och låt marinera i kylen i minst 3 timmar.

3) Stek kycklingen i stekpanna på medelvärme tills de är genomstekta. Testa genom att skära en skåra i kycklingen, kommer de ur genomskinlig vätska är de klara.

4) I en annan skål blandar du ananas, avocado, rödlök, koriander och saften av 1 lime. Häll salsan över kycklingfiléerna. Servera med ris.

Torsdag:


Minestrone soppa, 4 pers.

1 lök, skalad och tärnad

2 morötter, skalade och tärnade

1 selleristjälk, tärnad

1 vitlöksklyfta, pressad

1/2 tsk chiliflakes

2 burkar krossade tomater

1 burk kidneybönor

1 handfull glutenfri spaghetti, delade i 3 delar

Färsk basilika

Gör såhär:

1) Stek i olivolja alla grönsaker, stek i ca 3-4 minuter.

2) Häll i krossade tomater, bönor, pasta och ca 5 dl kokande vatten. Koka upp igen och sänk sedan värmen och låt sjuda tills pastan är klar.

3) Lägg i lite upptjoffad grönkål och stäng av värmen. Toppa sedan soppan med färsk persilja. Servera med en skiva nyttigt bröd – t ex mitt glutenfria som du hittar HÄR.

Fredag:


Kycklingtacos med limesås, 4 pers. 

Recept HÄR! 

FÖLJ GÄRNA MIN FB-SIDA FÖR MER INSPO HÄR

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ INSTAGRAM HÄR


15
1 kommentar

Nyårsafton i bilder – Recept pannacotta

Vår nyårsafton blev ju lite annorlunda mot vad vi hade väntat oss. Men vet du, den blev så himla bra ändå. Jag märker att man sänker kraven när man inte siktar så högt och så perfekt. Har man inte siktet inställt på en perfekt nyårsafton så blir den nyårsafton man skapar riktigt bra ändå. Det behöver inte handla om just nyårsafton, ta vad som helst som du haft förväntningar på. Du kan styra så mycket själv genom att bara försöka styra dina egna förväntningar och sänka kraven på dig själv. Fasen så mycket enklare allting blir…

img_5971 img_5981

img_5989

img_5986

Vårt dukade bord. Enkelt, ytterst enkelt. Köpte en ros, alltså en krukväxt. Klippte av lite och ställde i vatten i vinglas. Strök inte ens duken, den fick duga som den var. ♥ Små brukar fick funka som värmeljushållare och sen en ljusstake mitt på bordet.

img_5963

img_6034 img_6037

I glasen ställde jag dessa ”ros-servetter” som jag rullade ihop av två servetter. Blev riktigt fint när resten av dukningen var vita rosor också. Så enkelt men fint ändå.

img_5994

Till förrätt brassade vi rotselleri med parmesan uppepå och en tomat och mangosallad till.

img_6002

Skratt och flabb mellan rätterna. 😀

img_6008

Till varmrätt åt vi parmalindad kyckling (jag och Milo) och Tony åt ryggbiff. Till det gjorde vi parmesan och potatisgratäng och sen en balsamicosås som kycklingen låg och puttrade i i ugnen. MUMS….. Potatisgratängen fick lite för mycket färg men wow vad gott det var. Riven potatis som blandas  med riven parmesan, på med grädde och in i ugnen.

img_6022 img_6024

Till efterrätt blev det vit chokladpannacotta med ananas och persikopure och riven vit choklad på. Såååå gott! ♥

RECEPT 4-6 portioner:

5 dl grädde
1 st vaniljstång
eller 1 tsk vaniljsocker
100 g vit choklad
2 st gelatinblad

Topping:

Persika och ananas, vit choklad

Gör såhär:

Hacka chokladen i mindre bitar. Jag brukar slå sönder den mot köksbänken när den ligger kvar i förpackningen. Effektivt!

Lägg gelatinbladen i kallt vatten.

Häll i grädden i en kastrull, Det går också bra med en blanding av vispgrädde och mjölk eller vatten om man inte vill ha den så fet.

Om du använder vaniljstång, snitta den och skrapa ur fröna. Lägg både vaniljstång och alla frön i grädden. Om du använder vaniljsocker så tillsätter du bara den till grädden.

Låt koka upp och sjuda ca 1-2 minuter, den får INTE koka över eller koka för mycket. Då bränner det fast i botten och den smaken vill vi inte ha på vår pannacotta.

(Fiska upp vaniljstången och släng den om du använt dig av vaniljstång.)

Lägg i chokladen. Rör om tills den smält.

Ta av kastrullen från plattan. Krama ur gelatinbladen och vispa ner dessa tills gelatinet är smält.

Häll sedan upp i lämpliga glas.

Låt stelna i kylskåp minst 2-3 timmar.

Mixa konserverade bitar av mango och ananas till en puré. Riv lite (mycket) vit choklad. Dekorera sedan med puré och vit choklad.

img_6015

Sedan festade vi till det med tomtebloss ute i mörkret. ♥

En perfekt nyårsafton blev det!

Nu ska vi ha en riktig slappardag. Tony fick bestämma vad vi skulle göra idag och han ville ha SLAPP! 🙂 Jag är lite rastlös faktiskt men jag tänkte att jag skulle gå ut och gå lite så jag får lufta mig lite, tar nog med mig Milo så han kan ha lite pokemonjakt under tiden. 🙂

Sen är det ju stora pizzadagen. Jag är inte sugen på det faktiskt men vi får väl se om det förändras under dagen? Ska ni äta pizza? Hade ni det bra igår?

Kram Nina ♥

1
2 kommentarer

Årsresumé del 2 – 2016

….fortsättning på den andra halvan av året som gått. Vet ni? Det är som att genomleva året igen när man går igenom sin blogg och ser allt man gjort och allt som hänt. Man blir både glad och ledsen när man bläddrar, mest glad tack och lov.


I juli på påbörjades bygget av vårt uterum, en plats vi kom att njuta tonvis av. ❤️



Juli bjöd på massa härliga middagar och härligt sommarhäng med vänner! ❤️


I slutet av Juli och början av augusti startade vår magiska resa till Gotland och Kneippbyn som verkligen var helt underbart! ❤️ Sudersand och Fårö var något av det vackraste vi sett!

 

Fina mamma blev pensionär! ❤️

Massor med fotboll blev det också.

Jag bjöds med på en liten presslunch på denna lyxbåt.


Vi blev klara med uterummet! ❤️


Vi förnyade våra löften på vår 10 åriga bröllopsdag. ❤️


I september besökte vi en djurkyrkogård som ligger bredvid mamma och pappa. Inte visste vi då att vi om bara två månader skulle behöva säga hejdå till vår älskade Toxy.


Lille Edward döptes och jag fick den stora äran att bli hans gudmor. ❤️


Tony lyckades överraska mig för första gå gen med en mysig hotellvistelse i storstaden. ❤️



Två väldigt duktiga vänner har jag också, både Fredriks Fika och Jennys Matblogg släppte sina bankböcker. ❤️


I oktober fyllde Elliot 18. Detta firades högt och låg under hela sista delen av oktober. ❤️


Den 10:nde November fick vi ta farväl av vår finaste katt Toxy. Har skrivit om vad som hänt HÄR, HÄRHÄR och HÄR. Han blev plötsligt jättesjuk och det fanns ingenting att göra mer än låta honom somna in och bege sig till katthimlen. En oerhörd sorg som fortfarande inte gått över, om den någonsin gör det? Hela familjen saknar honom så mycket.

Länge var det bara tyst, men nu ser jag honom i ögonvrån lite då och då. Jag tror att han smyger här hos oss ändå jag. Det låter mycket i trappan på nätterna också… Jag tänker att han är och tittar till oss lite då och då. ❤️

Detta får avsluta året som gått, med en liten hedran till vår fina familjemedlem Toxy som blev 9 år. ❤️

Älskad & saknad!


TOXY

2007-08-01  – 2016-11-10

0
Kommentera

Årsresumé del 1 – 2016

Godmorgon 2017!

Vad konstigt det känns, året 2016 är härmed förbi. Vår nyårsafton, som jag ska skriva om mer senare, blev en lugn tillställning. Vi skulle ju gett oss av till vänner som sagt men Milo somnade och jag började dåsa vid 22.30 tiden. Tony pussade ”Gott nytt år” på mig vid 12 slaget och raketerna ven som om det inte fanns någon morgondag. ⭐️✨ Så kan man också fira in nyårsafton.

Jag som knappt drack något alls igår vaknar upp pigg och utvilad idag, känns härligt då 2017 ska handla om att stärka min kropp har jag bestämt. Inget nyårslöfte så, men jag fyller 45 i år och vet att jag bara slits mer och mer nu. Har ofta ont och känner att jag behöver bli starkare. Dags att göra något åt saken. Ni som läst här länge vet ju att jag oftast går sönder när jag börjar, men jag ska verkligen försöka även om jag får ont. Du vet, vila lite men sen på’t igen ba.

Eftersom jag tänkt att 2017 ska vara året jag ska stärka min utsida (och därmed också insida) så har jag börjat året med att gå med i en utmaning där man ska träna något i 30 min per dag hela Januari. En kompis till mig som också ska gå med som tipsade. Det kan vara allt ifrån promenader till jogging, tabata, yoga och styrketräning. Whatever! Bara det är en halvtimma per dag. Har gått med nu och kickstartar året med det. Behöver säkerligen pepp för detta kommer vara en rejäl utmaning, men skam den som ger sig. Jag ska dessutom ta det lite lugnt i början så man inte pajar direkt. Jag ska verkligen ge mitt allt för att klara det. Sedan är tanken att det ju ska fortsätta men då i sin egen takt, inga måsten men träning på lagom nivå. Spännande!

Nu tänkte jag börja med att gå igenom lite från första halvan av 2016.


I Januari lärde sig den här korven att åka skridskor ordentligt! En lyckans dag. ❤️


I februari fick vi en solig heldag i Romme. 


Det var också den månaden vi blev så oerhört rädda då vi fick ett samtal från skolan och Milo skadat sig. Allt gick ju så bra det kunde gå och det är jag evigt tacksam för. ❤️


I Mars for jag och Tony på en ensamhelg till Ystad för en utställning och lite spamys tillsammans. En helt underbar helg!


Det var också i mars som min förstfödde fyllde 20 år. ❤️


I april vågade Milo äntligen ta hål i örat (tyvärr igenvuxet idag då han fick en liten i infektion i det). Men en stor dag!


Ytterligare en utställning hanns med på Hard Rock Café.


Det blev också några  ”girls night” genom året, ett av dem var firandet av fina Cia som fyllde 40 i maj.


Vi åkte också och var med på öppningen av Furuviksparken och vann den här härligheten.

Världens finaste systerson Edward föddes! ❤️❤️❤️ Så mycket kärlek för denna krabat! Han fyllde ut vår familj med ännu mer kärlek den 19:e maj 2016. 


Vi var också på galapremiären av Angry Birds.


Skolavslutning! ❤️



Altanbygge nr 1! 


Vi försökte heja fram Sverige också! ⭐️


Vi firade också en midsommar som hade allt man kan tänka sig. Mys med mamma och pappa och en  MAGISK avslutning.

Fortsätter med del 2 av årsresumen i eftermiddag!

Kram Nina ❤️

0
Kommentera

Snart nytt år….


Vet ni? Jag ligger på soffan i finklänning och skriver till dig. Jag är trött så jag går på hörntänderna men är vaken och sällis till min karl. Vi har ätit så gott. Du ska få se bilder och då recept på allt sen.

Planen var att vi skulle gått över till ett par vänner och myst lite på kvällskvisteneö efter att vi ätit här hemma. Men ni förstår att äpplet faller inte långt från trädet. Han såg i kors han också redan innan klockan var 8 ikväll. Han la sig bakom mig i kökssoffan och somnade på två röda. Vi försökte väcka honom för att vi skulle gå, men våra hjärtan iddes inte. Att väcka ett barn som sover är och kommer alltid vara emot mitt hjärta. Tony sa likadant… ”Vi KAN inte väcka honom Nina” och så rynkade han pannan av obehag. Nä, vi kunde inte. Vi klädde av honom finskjortan och finbyxan och bäddade ned honom. Jo, så här ligger jag fullt sminkad i finstassen och käkar godis.

The MR and MRS. ❤️

Raketer då? Nä vi köpte inga. Milo har varit livrädd för raketer sen han var miniliten och är fortfarande inte ett ”jätte-fan” av raketer. Så i år hoppade vi det alldeles….men tomtebloss däremot. Kolla hans ögon! ❤️Så söööööt……

Jag gjorde mig till lite ändå med dukningen. Blev riktigt mysigt. ❤️ Du ska få mer bilder på allt imorgon.

Nu ska vi fortsätta vårt firande från soffan. Imorgon kommer en återblick på året som gått.

Massa kärlek till dig, tack för ett fint bloggår och tack för att Du läser min blogg!

Kram Nina ❤️✨⭐️

0
5 kommentarer
Generic filters

Fler resultat...

Generic filters

Fler resultat...