Sirapscupcakes med sirapsfrosting och bacon

MORR, hade just skrivit klart hela receptinlägget så bara POFF försvann det! Men men, det här receptet är helt klart värt att skriva två gånger så jag kör igen då!

Jag har ju en förkärlek till nya recept, jag bakar gärna nytt så ofta jag kan. Det här receptet hittade jag på en amerikansk sida och gjorde om det till mitt eget. Ja så det skulle passa våra svenska ingredienser.

Det låter säkert skitkonstigt! Sirapscupcakes med bacon. Först tyckte jag det inte lät klokt, men sen blev jag så himla nyfiken. Det måste ju vara lite som att man doppar strips på Mc Donalds i sin milkshake eller i sin glass. Har du inte provat det så gör det! Det är vansinnigt gott alltså! 🙂 Sött och salt är en oslagbar combo, så varför skulle inte detta bli lika gott.

Sagt och gjort! Jag satte igång! Detta har jag även filmat så att du kan hänga med i tillvägagångssättet. Klippet till det hittar du längst ned.

IMG_1277 IMG_1278

Det kan tyckas märkligt men när man väl äter dom så är det helt naturligt och såå gott. Elliot kom hem och såg dom, tittade på mig och sa ”Iiiiiuh”. Haha…. men han tystnade sen när han väl smakat. SWOSH sa det så hade han ätit upp den och sa ”Åh vad gott det var!”

baconmuffins_baconcupcakes_cupcakes_med_bacon

RECEPT ca 12 st:

2,25 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
100 g mjukt smör
1 dl farinsocker
2 ägg
0,75 dl yoghurt
0,75 dl ljus sirap

Frosting:

2 dl florsocker
100 g mjukt smör
½ dl ljus sirap

1 pkt bacon

Gör såhär:

1)Vispa samman smör och farinsocker.

2)Knäck i 1 ägg i taget. Vispa emellan.

3) Häll sedan i de torra ingredienserna och rör om med slickepott.

4) Häll sist i yoghurt och sirap. Rör om till en len smet.

5) Häll upp 3/4 i muffinsformar och grädda på 180 grader i 10-15 minuter. Ta ut och låt svalna helt.

Frosting:

Vispa samman smör och florsocker, ha sist i sirapen och vispa till du har en riktigt krämig frosting. Bred ut på varje muffins.

Bacon:

Knaperstek bacon och lägg på hushållspapper för att svalna helt. Hacka den sedan till små små bitar. Strö på muffinsen.

baconmuffins_baconcupcakes_cupcakes_med_bacon

 

 

8
1 kommentar

Inte klok!

Godmorgon finisar!

Jag hann inte in här mer igår, dessutom somnade jag innan klockan var 8. Allergi är uttröttande och i dagarna har det varit rekordhöga halter av gräspollen ute så det kanske inte är konstigt att man är lite trött i mössan? I morse var det i varje fall tidig uppstigning för en annan. Telefonen ringde kl 05, det var Elliot som var pigg och alert och taggad på att dra till Falsterbo horseshow med sina kompisar. Igår var han på Västerås Cityfestival så när han kom hem inatt packade han det sista och struntade i att gå och lägga sig. Snacka om speedad?! 😉 Japp, så det var bara att klä på sig och köra ungen.

Trött mamma på väg, jag tog med en av väskorna hemifrån. Det krävs en del när man ska vara borta i en hel vecka.

 Gissa om jag skrattade åt ungen? Hahaha….. 😀 😀 Han gled ut i morgonrock och skulle åka på Horseshow han. Han är inte klok på en fläck den här ungen. Han får mig att skratta varje dag verkligen. 😀 Han planerade att sova hela vägen ner till Skåne, jag hoppas att han klär på sig om de stannar och äter på vägen? Om du håller till nedåt i landet och ser den här någonstans så vet du att det är en klok pojk egentligen, dock så kör han sitt eget race….som han alltid gjort. 😉

Nu ska jag blogga (jobba) lite och sen tänkte jag passa på att vila lite till. Familjen sover som små grisar fortfarande. Vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

3
1 kommentar

Godmorgon FINFREDAG och VLOGG #1

Godmorgon!

Ja igår var ju tanken att ni skulle fått min VLOGG jag gjorde under dagen. Men, fifan som det strulade innan jag fick in den på Youtube, just sånt som jag bara AVSKYR! Men, inatt hade den i alla fall blivit uppladdad.

Du ska nu få se en dag ur mitt liv, vad vi gör och vad vi brukar pyssla med när det är en helt vanlig vardag. Skulle du gilla det här så får du gärna följa min Youtube kanal genom att börja prenumerera på den. Du får också klicka i tummen upp på klippet, ja så jag vet om ni vill att jag ska fortsätta med dessa VLOGGAR? Det kan vara roligt att kombinera tänker jag?

like

Håll tillgodo, får se om du gillar?

Vi hörs sen igen hörni! Ha nu en härlig FINFREDAG! ♥♥♥

1
9 kommentarer

Grötbröd i långpanna

GODMORGON!

Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt?

NÅGONGÅNG?!

Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom….du kommer vara glad för det här receptet!

Jag har ”modifierat” receptet ytterligare för att verkligen hitta rätt. Det är busenkelt att baka men det ser ut som det är värsta proffset som bakat det! Det smakar också som om det är värsta proffset som bakat det!

LÅNGPANNEBRÖD 20 bitar:

4 dl havregryn

8 dl mjölk

50 gr jäst

50 gr rumsvarmt smör

1 msk honung

1 1/2 tsk salt

Ca 9-11 dl vetemjöl

Gör såhär:

1) Häll i mjölk (6 dl av 8) och havregryn i en kastrull. Koka upp ”gröten” och ta sedan av den från plattan.

2) Häll sedan i 2 dl (resten) kall mjölk och låt det svalna till ca 37 grader. Jag ställde min i kylen en stund, tålamod är inte min starka sida. 😉

3) Smula jästen i en degbunke eller köksmaskin.

4) Se till att smöret är rumsvarmt, är det för kallt kan du köra det i micron i några sekunder.

5) Häll sedan i lite av havregrynsröran i degbunken tills jästen löses upp.

6) Häll sedan i resten av ingredienserna. Mjölet har du i lite i taget. Låt sedan maskinen jobba några minuter, tänk på att det är under den här tiden som glutentrådarna skapas – de som gör degen elastisk och smidig. Degen får vara lite kladdig men ändå smidig. Tänk att den ska släppa lite fint ifrån degbunkens väggar när den bearbetas. Låt sedan degen jäsa i ca 30 minuter.

7) Sätt ugnen på 225 grader. Ha i bakplåtspapper i en djup långpanneplåt (standardmått 30×40 cm). Lägg i degen och platta ut den så den ligger jämnt i plåten. Jag plattade ut den med fingrarna och händerna.

8) Dela sedan upp degen i 20 bitar. Jag använder min pizzasliceare, degskrapa går också fint. Strö över lite mjöl och låt degen jäsa 30 minuter till. Sedan är det skjuts in i ugnen i ca 20-25 minuter. Allt hänger ju på Din ugn, håll koll på brödet. Det ska ha en fin färg uppepå.

Ta sedan ut brödet och skär upp det. Alltså, detta blev fantastiskt gott och saftigt! Jag är nästa mållös och så inihelsickes glad att ha ett bröd nu som är så sjukt gott! Du MÅSTE testa att baka detta! Skitenkelt dessutom!

Nu ska jag snart bjuda på VLOGGEN från igår. 🙂

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kika gärna på lite fler härliga brödrecept:

Norska tekakor

Kardemummafrallor

654
93 kommentarer

Mårbackamuffins med blåbär och grädde – Glutenfria

Måste ju tipsa dig om ett glutenfritt bakverk. Det är en total rip-off på bakverket jag åt häromdagen när vi var ute på Forsby Kvarn. Fick inget recept eller så men har skapat ett själv där jag utgick ifrån att använda skrädmjöl som ju detta bakverk innehåller. Jag kan tipsa dig om att baka med skrädmjöl, det blir en sån fantastisk smak på det alltså. Blandar man sedan i bär av nåt slag och grädde så har du en höjdare!

IMG_1239 IMG_1240

Blåbär inuti och så en crumble uppepå. Toppat med florsocker…… å så tänker du dig spritsad grädde uppepå hela härligheten. YUMM-Y!!!

IMG_1244 mårbackamuffins_glutenfria_muffins_blåbärsbuffins_crumble

RECEPT ca 12 st:

125 g smör
1 dl mjölk
3 ägg
2 dl socker
5 dl skrädmjöl
1½ tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 nypa salt

2 dl blåbär (färska eller frysta)

Crumble

Blanda 50 g smör, 1 dl skrädmjöl, 2 msk socker och 1 dl havregryn till en grynig massa. Här körde jag på känn så det kan vara lite vajsing på måtten men har tänkt till lite och gett dig ungefärliga mått. Men prova dig fram, det ska bli som en smulig massa, tänk smulpaj.

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret.

2) Vispa samman ägg och socker lite lätt, det behöver inte bli fluffigt utan ska bara vispas samman ordentligt.

3) Blanda mjölet med bakpulver, salt och vaniljsocker.

4) Häll det i äggblandningen. Häll sedan på mjölken och det smälta smöret..

5) Blanda väl med slickepott. Häll sedan i muffinsformar (gärna i en muffinsplåt så det håller formen, eller i formar som är extra hårda). Häl i ca till hälften på varje form.

6) Häll i några blåbär i varje. Avsluta sedan med att fylla upp formarna med crumble.

7) Grädda i 175 grader i ca 15 minuter eller tills muffinsen är helt torra. Pudra över florsocker när de svalnat och servera med vispgrädde

72
16 kommentarer

Godmorgon?

Godmorgon!

Eller vad säger man när man fortfarande knatar omkring i nattsärken? Har just varit ute och hängt en tvätt.

Ska ju inte torka ute men jag gör det ändå. Jäkla skitpollen! Förstör en av de största härligheterna med sommar – torka tvätten ute. Den doften och känslan är tammetusan oslagbar!

Milo sov till kvart över 10 (!!!!!) och vaknade upp fräsch som en nyponros! Ingen feber och piggelin. Han fick alvedon innan sänggående igår men inget sedan dess. Han får ta det lite easy peasy idag så hoppas vi att det inte kommer tillbaka heller!

Jag håller på och gör en videoblogg idag. Tänkte att ni skulle få hänga med på vår dag i en video. Det kallas ju för VLOGG det vet ni. Vi testar så ser vi vad vi gillar det tycker jag?  🙂 Sen hoppas jag kunna bjuda på den ikväll.

Hepp, nu ska jag jobba vidare här. Jag är lite hängig men ingen feber tack & lov! Du ska få receptet på den där härliga muffinsen också. Vi hörs sen igen!

26
1 kommentar

Begravningen och höjdrädsla

Hörni! Först och främst, tack för kommentarer. Ni är så rara allihopa, världens bästa läsare har jag. Jag får tips om allergimediciner, om hur jag ska hälla kokande vatten på myrstacken eller kanel. Ni har också tipsat om fästingdroppar till vår katt. Ni är som ett litet uppslagsverk. Det är lite ge och ta relation det här med att driva en blogg. Jag bjuder på inlägg och ni tipsar när jag undrar något. Skitbra ju! ♥ Ett fint och klokt gäng härinne helt klart. Så glad för det.

Jaha, tänkte sammanfatta dagen. Inatt vaknade vi av ett jäkla liv på övervåningen. Jag tänkte spöken, Tony tänkte Milo. Ja så skilda tankar har vi när det kommer till saken. Grejen är att jag sov på soffan, Tony kollade film och var vid sina sinnens fulla bruk. Det kan man inte säga om mig när jag vaknar dreglandes i soffan. 🙂 Kom upp till Milo och kände direkt att här är något konstigt. Han vaknar inte på nätterna och är ledsen, eller förvirrad som han var. Det måste vara något annat? Mycket riktigt. Han var het som en kamin. Febern kom och tog honom. Han klagade också över halsont. Lilla hjärtat. Ligga bredvid mamma och pappa och alvedon blev det. Nästa gång jag vaknade satt han upp i sängen och flåsade över hur varmt det var? ”Varmt?” ”För dig” tänkte jag….. här ligger du och bränner sönder din mammas hud, dessutom där hon får ligga på en yta på ca 35 cm och du gnäller över att det är varmt? Haha…. Febern var på väg ned så svettandet visste givetvis inga gränser.

Alvedon är verkligen en gåva när barn har feber. Han blir som ny när han får lite medicin. Får hoppas att det är något snabbt övergående. Dock så verkar halsontet nu kommit till mig, har gått med huvudvärk i några dagar också så det kanske är något som går? Förhoppningsvis slipper jag feber, jag däckar fullständigt av minsta lilla feber jag. 🙁

IMG_1241

Började dagen med att baka och skriva menytavlor på Helenas Kök. Det blev dessa muffins som jag kallar ”Mårbacka” bl a. Har nämligen bakat det på skrädmjöl som är gjort av rostade havregryn. Så gott är det och helt glutenfritt. Dessa finns att äta på Helenas Kök och där serveras de med grädde. Så smaskigt! Recept får du imorgon.

kaknästornet_månadens_konstnär IMG_1247 kaknästornet

Sedan var det dags att bege sig mot Kaknästornet för att hämta hem mina tavlor igen. Det har varit en ära att få ha haft mina tavlor hängandes där som månadens konstnär. Det blev en fika på höjden. 🙂 Jag som är höjdrädd tycker ju att det är rätt utmanande att sitta sådär högt upp. Att titta ned känns som att jag ska flyga ut genom rutan och bara falla alla 155 metrarna rätt ned. Fick katastroftankar också, som att tornet bara skulle välta rätt vad det var. Tänkte hur man skulle göra för att försöka klara livhanken men insåg att det nog är rätt kört om det skulle hända. Sen tänkte jag att någon skulle komma och bomba tornet också… Sen fick jag slå in skallen i väggen stenhårt för att sluta tänka på så trevliga saker. Nä, men ibland får jag sådär. Helst när jag utsätter mig för något som skrämmer mig. Dock så varken välte tornet, jag flög ut från rutan eller tornet blev bombat. Allting gott, jag kom ned hel på marken igen! ♥

IMG_1252 IMG_1253

Väl hemma hjälpte Tony mig att gräva en grav till lille ekorren. Gulle er som inte skrattade åt min känslighet kring denna ekorre. Det blev verkligen en sorg för mig som ÄLSKAR ekorrar. Men, som många av er säger, katten är ju ett rovdjur. Suget att jaga är ju inbitet i ryggmärgen sen urminnes tider. Så, det är ju ingens fel eller jag är ju liksom inte sur på katten. Han fattar ju ingenting liksom, han kvistar hem med en ekorre i munnen. Släpar upp den på trappan och sitter sedan stolt där och väntar tills matte ser vad han åstadkommit. Istället så blir matte ett gråtande ras som börjar leta i kartonglådan efter lämplig kartong och vilken blomma det ska plockas en bädd av åt den lille hårbollen. Förvirrande minst sagt. Matte berömmer inte alls. Hon bryter samman fullständigt… 😉

IMG_1255 IMG_1256

Lille lille ekorren. Nu är han begraven i en Glossybox kartong (ytterkartong). Perfekt storlek för den lille. Många undrar vad man kan använda kartongen till, den som brukar var inuti denna alltså. Här har ni en toppenidé. Funkar fint som kista till små hårbollar. Det där lät kanske lite makabert men det var ett tips i all välmening.

IMG_1257 IMG_1259

Jag sjöng ”Sov du lille Videung” för den medan jag satte fast det lilla korset. Avslutade med att säga ”Vila i frid”. Milo ville inte vara med på begravningen (även om den mycket var för hans skull), men jag och Tony körde begravningen tillsammans, det var ju fint det med.

Jaha, det var den lille ekorren det.

IMG_1263 IMG_1264 IMG_1265

Jag har tidigare lackat en korg. Den blev sedan stående för regnet kom. Men idag gjorde jag äntligen i ordning den för det den ska vara. En filtkorg. De där filtarna har skrotat runt vår altan nu så detta var perfekt. Korgen är köpt på IKEA och omlackad med svart lackfärg.

kent_utan_dina_andetag IMG_1261 IMG_1262

Jag har också hunnit texta lite posters. Tyvärr är det många jag inte kan visa här då det ska ges bort i doppresent eller bröllopspresent, det har hänt att jag gjort bort mig sådär. En gång var det en som beställt en poster till ett bröllop, jag la upp det här på bloggen utan att tänka mig för alls. Veckan efter fick jag mejl ifrån läsaren som berättade att tjejen som hon köpt postern åt också läser min blogg – så det blidde lite fel det där. 😉 No hard feelings liksom, men lite snöpligt var det ju helt klart!

Om du vill fynda posters nu så kan du göra det HÄR, skriver du SOMMARSPECIAL i kassan får du 30% rabattALLA posters!

IMG_1266

Vi avslutade kvällen med att grilla. Tony äääääälskar att grilla. Jag skulle så gärna vilja köpa en sån fin WEBER grill till honom. En kolgrill alltså, det är det han gillar mest att grilla med. En sån stor som han skulle vilja ha kostar över 2500. Har du en Webergrill? Är den så bra som de säger? Vad är skillnaden egentligen?

Jaha, nähä….nu gör min hals så inihelskotta ont alltså. Måste gå och gurgla saltvatten, ta en Ipren och krypa ned under en filt i soffan och hoppas att allt bara är bra imorgon. Hoppas ni haft en bra dag, imorgon är det redan torsdag. Veckan har verkligen swischat fram.

Sov så gott!

Kram Nina ♥

 

14
9 kommentarer

Hallonkladdkaka i långpanna

Finns det något ljuvligare än hallon på sommaren? Jag själv är lite överkänslig mot hallon men äter det ändå för det är så fasligt gott. Häromdagen bakade jag en hallonkladdkaka i långpanna och det var tammetusan fantastiskt. Somrigare kaka går nog inte att hitta?!

 

 


Hallonkladdkaka i långpanna:

200 g smör
3 dl strösocker
1 nypa salt
1 msk vaniljsocker
3 ägg
3 dl vetemjöl
2 dl hallon

Gör såhär:


1)
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Blanda samman alla ingredienser i en bunke. Häll på smöret och blanda runt allting.

2) Smörj och bröa en form på ca: 20×25 cm och häll i smeten där. Strö över hallonen över smeten.

3)Grädda sedan kakan i ca 25-30 min. Beror lite på hur kladdig du vill att den ska vara. Har du den väldigt kladdig kan jag rekommendera att du kör in den i kylen en stund så den får sätta sig lite. Pudra över lite florsocker på kakan. Servera sedan med vaniljsås eller en klick grädde.

📚 Vill du ha fler recept att spara?

Missa inte mina samlade receptlistor:

👉 RECEPTSAMLINGARNA hittar du här – från kladdkakor till matiga pajer!

💬 Gillade du receptet?

Då får du gärna gilla inlägget, dela receptet och följa mig på sociala medier för ännu fler goda bakverk och tips:

📸 Instagram – @niiinis.se

📘 Facebook – Niiinis Kitchenlife

📌 Pinterest – Niiinis

🎥 YouTube – Niiinis

Kram Nina

44
14 kommentarer

Ett dött djur på vår trapp….

Go´kväll!

Nu tänkte jag att jag skulle hinna skriva till dig innan jag blir alldeles för trött. Allergi tar kål på en alltså, jag har kapitulerat och har ätit allergimedicin igen. Får se hur magen reagerar nu? Imorgon ska jag till apoteket och kolla efter laktosfria allergitabletter och se om det finns något till mig istället. Klarar inte av att INTE ta medicin nu när jag är så påverkad av pollen. Visste du t ex att man kan få massa ledvärk av att vara allergisk mot pollen?

Usch hörni, jag måste berätta. Idag började dagen så sorgligt här hemma. Jag skulle släppa in katten och fick se att han släpat med sig en ekorre. Vet ni, ekorrar är det finaste som finns. Jag har ÄLSKAT ekorrar sen jag var liten. Jag ser dom så sällan och när jag väl ser dom blir jag alltid lite ”naaaaaaaw”. Där låg den död på vår trapp! Jag började verkligen gråta. SÅ otroligt sorgligt verkligen och ja, jag vet, jag är känsligast i norra europa men så är det.

Varning om du inte vill se en död ekorre säger jag. Scrolla ned några bilder i så fall.

IMG_1220

Hur fin? Lilla hjärtat så jag grät för dig. Så arg på vår kisse som är så grym. Men han kan ju inte hjälpa det heller, jaktinstinkten är för stark och får de chansen så tar de den. Även om de inte vill jaga byten för mat. Så ledsamt! 🙁

IMG_1222

Milo kom ut på trappen och ville se. Han blev också ledsen. Själv fick jag gråta i smyg, ville inte göra större grej av det än så. Detta är ju helt naturligt i naturen, förklarade det för Milo också. Vi tittade noga på ekorrens mage och bröst för att se om den andades men den var i himlen. Lite lustigt var det med sms:et jag skickade till Tony: ”Ska jag ta pulsen på den, vill ju inte begrava den levande :(” 

IMG_1221 IMG_1224

Men lille ekorren var död. Ingen andning alls. Vi tog en pion och plockade av bladen som vi gjorde en bädd av i en kartong. Sedan lade vi i ekorren där, på bädden av blomblad. Ikväll skulle vi begrava den tillsammans men nu är klockan för mycket och Milo ska gå och lägga sig. Vill inte han får med sig en ekorrebegravning i sömnen så begravningen får bli imorgon. Ekorren ligger fint i sin kartong i vår vedlåda ute så inget djur kommer och äter upp det. Även om det också är naturen gång så ska ingen äta på ekorren. Den är så oerhört söt. Sorgset var ordet.

IMG_1228

Idag var vi en sväng till Märsta och sedan till Sigtuna. Vi var och åt i hamnen i Sigtuna på ett ställe som hette

IMG_1236 IMG_1238

Kopparkitteln hette restaurangen vi åt på.

IMG_1231 IMG_1234 IMG_1235

Jag åt en vegetarisk planka, den kan jag verkligen rekommendera. Den var såååå god! Har du vägarna förbi Sigtuna och den här restaurangen ska du ta den. 🙂

IMG_1227

Mitt inne i en diskussion….. 😉 Pappa i sin iPhone. Så kul att han också äntligen börjat wobbla med iPhone. Det tog lång tid men till slut så. 😉

IMG_1237

The crew! 🙂 På väg mot glasskiosken efter maten. Alltså sommaren och detta gottande alltså? Nästa vecka har jag lovat mig själv att skärpa mig lite. Man kan inte sväva ut så mycket hela tiden. Jag mår ju inte bra av det heller…men varför är allt onyttigt så hiiiimla gott? ALLT är gott ju tammefasen. MEN, nä….skärpning.

Jaha, nu är det bara sofflocket kvar. Milo har somnat och vår lilla egentid kan börja. Dock så känner jag mig riktigt slut, allergi är tröttsamt. Fifan alltså! Måste göra en sanering i vårt sovrum igen. Ett fönster hade visst stått öppet, så fort jag kommer upp så nyser jag några gånger och näsan täpps igen totalt. Well well, så är det. Nu ska jag via loss lite, knäppa av mig bh:n bland annat. HUR SKÖNT ÄR INTE DET? Bästa bästa som finns på kvällen. 🙂 Piiiiiuuuuh är känslan, tätt följt av ”floff ”floff”. Hahaha….:D

Gonatt & kram Nina ♥

8
13 kommentarer

Vinn en vattenbehållare med tappkran!

Vet ni vad!?

Nu jäklar i min lilla låda har jag äntligen fått ihop den där tävlingen till er, hoppas att ni blir glada? Nu ska ni, i samarbete med KitchenTime, få tävla om en likadan! Den här vattenbehållaren fick sig ju en liten presentation i detta inlägg.

vattenbehållare_med_kran

vattenbehållare_med_tappkran_utekök

Nu ska du få en liten tävling här. Du kan alltså vinna denna 8 liters glasbehållare med tappkran och tätslutande lock.
Allt du behöver göra är att följa KitchenTime på Facebook (<-länk), och kommentera här på bloggen och svara på frågan (var noga med att ange rätt mejladress så vi kan mejla vinnaren):

”Hur många produkter kan du hitta i KitchenTime`s webshop?” 

Ett tips är att du hittar svaret någonstans HÄR på deras sida. Tävlingen pågår till den 30/6 och vinnaren kommer presenteras här på bloggen den 1/7.

LYCKA TILL!

1
39 kommentarer