10 populäraste recepten med korv

Korv är väl gött!

I vår familj har korv alltid varit uppskattat i alla dess former. Ett tips när det kommer till korv, har du aldrig testat finsk korv så gör det! Himmelskt gott! Finsk bastulänk är min favorit, brukar finnas på de stora matvarubutikerna (oftast i frysdisken men även färsk). Korv är lätt att laga mat på och brukar oftast inte vara så dyrt. Här kommer jag tipsa dig om matbloggens populäraste recepten med korv.

10 populäraste recepten med korv

Pyttipanna med gnocci och parmesan (<klicka för recept)

Väldigt gott och enkelt. Gnocci är såååå gott, köper du färsk så är den både god att steka och koka upp. I denna rätt med korv och massa annat gott och att den sedan toppas med parmesan. Så smarrigt! Denna måste du bara prova!

Lyxiga korvgratängen (<klicka för recept)

Oj oj! Den här korvgratängen är så lyxig och god. En riktig helgrätt om det inte vore för korven som man kanske föredrar att laga mest till vardags. Den här gör succé varje gång, svårt att misslyckas är det också så laga denna för tusan.


Falukorvskebab (<klicka för recept)

Låter det märkligt? Nej men inte alls, detta är nämligen hur populärt som helst på matbloggen. Ni kommer inte bli förvånade om det är bland det godaste ni ätit i korvväg. Korv som steks i kebabkryddor visade sig nämligen vara himmelskt gott! Att sedan servera den i bröd med tillbehör och såser blev exakt hur gott som helst.


Krämig Korvgratäng (<klicka för recept)

Mums! En väldigt god och populär korvgratäng som är enkel att svänga ihop. Goda smaker och snabbt fixat. En typisk rätt som är perfekt att laga till vardags men ändå njuta av nåt riktigt smarrigt!


Krämig Korv & Halloumigryta (<klicka för recept)

Wow, den här korvrätten blir så god! Korv & halloumi är det en supergod kombo verkligen. Många som smakar den här blir helt blown away och vill ha mer. Så letar du lite inspo på vad du ska laga med korv, laga denna.


Gratinerad Tjockkorv (<klicka för recept)

Funkar med i stort sett vilken tjockkorv som helst. Här har jag använt vanlig frukostkorv men har också testat med bratwurst och chorizo. Då får den ännu mer smak. Vill du hitta på något roligt med tjockkorven annat än att steka eller koka, testa detta!


Lyxig Korvstroganoff (<klicka för recept)

Efter att detta recept landade hemma hos oss så har det inte lagats någon annan form av stroganoff. Denna är så god och något som alla borde testa. Ja om man gillar korv vill säga. Så himla smarrigt och väldigt populärt här på matbloggen.


Tacokorv i ugn (<klicka för recept)

Succé blev det när denna korv i ugn lagades hemma hos oss. Crunchen från tacochipsen, smakerna ja men allt med den här korven är bara så gott! Snacka om att lyfta en korv till nya höjder.


Krämig Korv & Potatisgryta (<klicka för recept)

En riktigt god gryta som man knappt kan sluta äta av. Allt är så gott med korven och såsen, allt man tillsätter och så såsen. Mums mums! En riktig höjdare och något som uppskattas enormt här hemma.


Tjockkorv i godaste såsen (<klicka för recept)

Den här korvrätten är bara så god! Alla i familjen tycker så mycket om den här rätten. Tjockkorv är roligt att laga mat på, skiva upp den såhär och gör den goda såsen så ska ni få se hur gott det blir.

FLER RECEPTSAMLINGAR (<klicka)

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2120.jpg

Nästa inlägg

Banankakepaj och bästa ansiktsmasken

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x