Coca colakaka

Niiinis testing
Detta ska absolut testas, hur kan det bli fel med coca cola och kaka tänker jag? Det kan det ju bara inte? Kakan ser dessutom vansinnigt god ut, alldeles fluffig. Jag har testat julmust i frallor(<klicka för recept), jag har också testat JULMUSTKOLA med citron och havssalt (<klicka för recept) och dom är ”tooo die for!” Jo just ja, jag har gjort en glaze till julskinkan med coca cola(<klicka för recept), men ååååh…. Den måste du testa i jul, wow så god den blev alltså! Men coca cola måste jag kanske testa mer i både matlagning och bakning, har fått nys om en coca cola sås som ska vara supergod så den ska jag testa framöver. Missa inte min kategori som är full av massor med härliga mjuka kakor(<klicka).
När jag tittar på videon så ser den dessutom superenkel ut att göra. Innehåller ägg, coca cola, lite socker, vanilj, olja, mjöl och kakao.
Ser suuupergod ut! Jag tänkte jag skulle testa detta recept i helgen faktiskt, kanske bjuda på den som efterrätt med lite grädde och jordgubbar tänkte jag. Måste bli hur gott som helst! Du hittar tillvägagångssätt och recept HÄR.

Här nedan hittar du flera himmelskt goda kakor:

Supergoda chokladrutor med cheesecakefyllning // Galet god kanelkaka // Banankaka med kaffe // Snabba jordgubbskakan

Du vet väl att det finns massor med recept på både mat och bak här på sidan, enkelt och något som alla kan laga eller baka. Nedan får du några smakprov, klicka på länkarna för fler recept på varje:

• GRATÄNGER

• SMÅKAKOR

• KÖTTRÄTTER

• PASTARÄTTER

• MJUKA KAKOR 

MIDDAGSTIPS

Mer inspo:

10 goda maträtter för matlådan (<klicka)

15 billiga och goda rätter (<klicka)

20 lättlagade rätter under 30 minuter (<klicka)

Gilla gärna receptet genom att klicka i hjärtat till höger under bilden, då blir jag glad! 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Kram Nina

22
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2462.jpg

Nästa inlägg

FREDAGSLISTAN & nudelvåfflor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x