Veckomatsedel v 4

Dags för veckans matsedel

Godmorgon Måndag. Denna första dagen på denna Löneveckan, ja jag tänker att det säkerligen är många som längtar efter lönen denna sista arma lite slitiga ”fattiga” vecka efter julen & nyåret. Det sägs ju att helgen som var klassas som årets fattigaste helg. Nåväl, jag ska i alla fall bjuda dig på en veckomatsedel för denna sista ”fattiga” vecka. Tänker att det ska vara någorlunda billig och väldigt god mat. Det låter väl som en bra idé! Här kommer veckomatsedel för vecka 4.

Här hittar du alla VECKOMATSEDLAR (<klicka)

MÅNDAG

Indisk Halloumigryta – Smarrig gryta med mycket smak. Enkel att fixa och något som hela familjen gillar. Servera med ris eller är det med ett gott bröd. Tänk dig pitabröd (<klicka för recept) eller nåt sånt smarrigt.

TISDAG

Ost & Skinkpaj – Supergod paj som är lätt att laga och smakar så gott till en god sallad och en dressing. Kika gärna på sallader till HÄR, och en god dressing/sås kan jag tipsa om är min vitlökssås, den hittar du HÄR.

ONSDAG

Krämig Kyckling & Baconpasta – En riktigt god ”go to” pastarätt som jag svänger ihop rätt ofta här hemma. En riktigt omtyckt pasta som är perfekt att ha i matlådan också.

TORSDAG

Krämig linssoppa med kokosgrädde – En härlig värmande soppa som är supergott att äta med ett gott bröd till. Ett hett tips på gott & raketsnabbt bröd att baka till är Blixttekakor (<klicka för recept) klara på nolltid och så gott med smör och ost på och sedan avnjuta soppan med det. Muuuums!

FREDAG

Herrgårdskassler – En riktigt god helgrätt som inte alls blir så dyr. Smakar himmelskt gott med den där såsen och det herrgårdskasslern gratineras i. Riktigt riktigt gott detta. Kanske avnjuta med en härlig liten förrätt och efterrätt också, tipsar om VÅFFELSNITTAR (<klicka för recept) till förrätt och BANANKAKEPAJ (<klicka för recept) till efterrätt.

VECKANS GOTTA

Kärleksmumskaka – En riktigt härlig mjuk kaka med godaste glasyren uppepå. Servera den gärna lite varmt med en klick glass till, också väldigt god att bara äta den som den är.

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Inspireras av mer recept:

• 10 enkla & extra goda vardagsrätter 

• 8 maträtter under 15 minuter 

• 20 lättlagade rätter under 30 min

• 38 goda grytor

Ha nu en fin Måndag och start på veckan. Känns det motigt med januari så kom ihåg att det inte är många dagar kvar på denna första månad på året. Sedan är det bara korta februari kvar och sen börjar mars, då när ljuset kommer tillbaka på allvar och man kan börja känna våren i luften. Pepp!

Kram Nina

20
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fantastiskt god Fläskytterfilé med lingonsås

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x