Torsdagstipsen

Innehåller annonslänkar för Cellbes & Lyko

Dags för härliga Torsdagstips igen!

Godmorgon denna första dag på Februarimånad. Trodde aldrig januari skulle ta slut, haha. Dags för torsdagens tips igen. Skulle ju dykt upp ett recept igår men något måste ha blivit tokigt för de dök inte upp här. Kommer idag istället! Här kommer ett rykande färskt inlägg med Torsdagstipsen, hoppas att det ska ge dig lite kul inspiration.

TorsdagstipsenBästa Brun utan solen – (<klicka för produkt)

Här har vi ett härligt tips på brun utan sol. Har själv smort in mig på hela kroppen denna morgon, jag är nämligen genomskinlig. Alltså blåaktig skulle jag säga. Jag blir blek på en helt ny nivå ska jag säga er, sådär så varje blodådra syns. Men så har man den här brun utan solen och redan efter en strykning är jag brun. Alltså denna är så grym!

Doftar knappt alls – denna är den som enligt mig doftar minst av brun utan sol. Upplever också att doften försvinner helt, ibland kan det ju ligga kvar så länge som brun utan solen sitter.

Går snabbt in i huden – detta är mitt främsta krav på brun utan sol. Har typ fobi för krämer som blir kladdiga på huden. Får panik nästan, bland det värsta jag vet. Denna suger in snabbt i huden och jag kan klä på mig bara efter en stund utan kladd.

Jämnt resultat – alltid jämnt resultat, helst med handsken i samma märke. Jag brukar spraya i vanten och sedan smörjer jag mig med handsken.

Lossnar fint – vissa brun utan sol lossnar så man ser ut som en krokodil på huden. Denna fadear liksom ut bara, man blir bara blekare och blekare utan att bli fläckig.

Sitter länge – den sitter riktigt bra och länge. När jag vill bli brun så kör jag varannan dag ca 3 dagar tills jag uppnått färgen jag vill ha. Sedan underhåller jag 1-2 gånger i veckan. Oftast vara 1 gång per vecka. Då håller jag mig brun i en evighet.
Mina 4 mest besökta inlägg på bloggen denna veckan

Mina 10 bästa kycklingrecept

Kycklingfilé med baconsås

Hjärtkakor

20 supergoda kakor

Tipsar och visar dig de 4 recept som varit mest besökta på hela bloggen den senaste vecka. Blev jordskredsseger för mina 10 populäraste kycklingrecept. Den senaste veckan har det nämligen klickats över 68.000 gånger på just det inlägget. Otroligt!Träning för alla

Jag är äntligen igång igen. Med träning som ska gå min rygg och min bål stark, förresten hela kroppen. Jag har ju passerat 50 och känner verkligen hur kroppens muskler liksom försvinner. Ingen stuns alls, helst inte efter att ha varit så dålig i min rygg sedan oktober 2022. Jag smyger nu fram med pyttesteg på gymet. Gör enkla övningar, inga belastningar på ryggen, bara dragövningar och sen träning av djup magmuskulatur. Mitt sista diskbråck kom ju pga att jag började träna alldeles för hårt, så jag är livrädd för att samma sak ska inträffa igen. Så försiktigt är helt min grej. Har hittat ett konto på Instagram som jag tänkte tipsa dig om, det heter Träning utan gym och där finns det så galet mycket övningar som passar alla alla! Mycket stärkande övningar för kroppen som du helt enkelt kan göra hemma. Tipsar dig som eventuellt vill komma igång och stärka kroppen. Man ska orka mycket till tänker jag så då är det väl bra om kroppen får vara stark så den klarar det.


Små lyxiga Västerbottenpajer

Dessa små godingar passar perfekt till det där lilla glaset på fredagkvällen, som en förrätt eller liten rätt. Kanske som ett tilltugg om det är ett tag kvar tills middagen ska serveras. Hur som haver så är det fantastiskt gott till ett glas bubbel. Snålvattnet rinner i min mun nu när jag skriver om det. Dessa pajer är verkligen supergoda.

En riktig höjdare som du inte får missa – Västerbottensmuffins med skagenröraTopp med spetsdetaljer

En riktig favorit tropp som är så skön på. I mjukaste jerseymaterialet, snygg som den är eller under en kavaj eller kofta t ex. Just nu har Cellbes lite erbjudanden som pågår som jag tänkte tipsa om:

25% rabatt på tröjor och tunikor (<klicka)

25% rabatt på bh, trosor & nattplagg (<klicka)

25% rabatt på utvalda basplagg (<klicka)

SEMMELKAKA med vaniljgömmor

En riktigt härlig kaka att njuta av till helgen kanske? Denna kakan kallar jag för SEMMELKAKA. Den är så god med kardemumma och så dessa underbara vaniljgömmor med vaniljkräm. Vill du så kan du byta ut det mot mandelmassa som du rör ut i lite lite grädde. Då smakar det semla på riktigt!

Fler goda mjuka kakor:


Sverigekaka med twist

Godaste mandelmassakakan

Mjuk Hallongrottakaka

Magiskt god Jordgubbskladdkaka


Brukar du storhandla

Vissa tider är det ju helt crazy banana i affären. Torsdagseftermiddagen och Fredagen brukar vara som galnast. Ett tips är att åka och storhandla tidigt på morgonen (om du kan), när jag handlar och hänger på låset klockan 7 är det inte många som slåss om hyllorna i affären ska jag säga. Absolut bästa tiden på dygnet att handla om du frågar mig. Har du inte möjlighet på morgonen så har du alltid kvällens att handla på, lika lugnt då. Sen kan man ju i de flesta butiker handla online numera, då behöver man inte in och slåss alls utan kan hämta matkassarna utanför. Jag har riktigt aldrig fastnat för det sättet att handla, mest för att jag ofta vill klämma och känna och välja ut vad jag vill ha själv. Tex så får man ju de bästa äpplena när man plockar dom själv. ☺️

Det var det hele! Nu önskar jag dig en toppentorsdag. Hoppas den blir fin och att du är vid gott mod!


Vill du följa mig:

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

18
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bitte
Bitte
28 days ago

Bästa bloggen! Dina tips är ju suveräna likaså recepten 🤩

Nästa inlägg

Spaning på Lagerhaus

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x