Veckomatsedel v 15

Efter påsken är det nu dags för veckomatsedel igen. Denna veckan bjuder på gott & enkelt skulle man kunna säga. Tänkte jag skulle ge lite tips för varje rätt – ja hur du kan göra det ännu enklare. Håll tillgodo!

Fler veckomatsedlar: KLICKA HÄR

MÅNDAG


Ost & skinkfyllda crêpes

Gör egna franska crêpes efter detta recept: 3 dl mjölk, 1,5 dl vetemjöl, 3 ägg, 2 krm salt, 1 msk smält smör. Vispa samman mjöl, salt & mjölk. Sist i med äggen och smält smör, låt svälla en timma och stek crêpes. Eller så köper du färdiga pannkakor på affären och fyller med smeten. Enkelt & snabbt!

Mer pannkakstips: PANNKAKOR AV OLIKA SLAG

TISDAG


Krämig fisksoppa med pepparrot

En enkel fisksoppa att svänga ihop. Ju mindre du skär rotsakerna & potatis, desto fortare blir soppan klar.

Mer soppor: KLICKA HÄR

ONSDAG


Krämig Köttfärslåda

Denna köttfärslåda är så god hörni! Detta är verkligen vardagslyx i en liten form, så oerhört smarrigt att avnjuta med en grönsallad med vitlökssås – testa min vitlökssås, den är så god! För att få denna att gå riktigt snabbt, förkoka potatisen.

Missa inte: 10 supergoda gratänger

TORSDAG


Kyckling & baconpaj

Så god paj detta, ät med en grönsallad och någon god dressing. Kolla mina recept på dressingar HÄR.

Mer pajer: KLICKA HÄR

FREDAG


Ljuvligt god Lövbiffsgryta

Den här lövbiffsgrytan är sååååå god! Det som är så härligt är att det går snabbt. Lövbiff behöver bara vända i pannan, då är det som mörast och godast.

Mer grytor: 38 goda grytor

VECKANS GOTTA


Jordgubbsrutor

Hiiiiiimmelskt goda jordgubbsrutor. Dessa är sådär frasiga uppepå och så bara smälter dom i munnen. Detta måste du testa. Fixa gärna lite vaniljvisp till, ha en hemmagjord som blir så fluffig och god, recept HÄR.

Mer kakor: 125 goda kakor

Ett sista tips!

Kika gärna på alla mina receptsamlingar av olika slag, där kan jag nästan lova dig att du kommer hitta något som faller dig i smaken. 

ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följa mig? 


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

20
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda Crocker Nilsson
Linda Crocker Nilsson
20 days ago

Såå många goa recept! Och tacksamma snabb-varianter för de dagar man snubblar in i köket 5 min innan middan ska stå på bordet.. 😁 Blir dessutom på himla bra humör för att du skriver så roligt & opretentiöst! Så tack så mycket! 🌼
Mvh// En krullhårig o lagom vimsig Farmor!

Nästa inlägg

Smöstekt torskrygg med romsås

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x