Rabarbergömmor

När man känner för bullar men vill ha något litet extra. Ja, så kände jag häromdagen när jag skulle baka lite åt syster och hennes sambo. Bebis anländer ju när som helst så jag tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att baka åt dom så de har lite bakverk i frysen att ta fram när gästerna strömmar till för att se bebis. 🙂 Som vi längtar efter den lille. Åh…att få snosa bebishuvud igen. Det doftar så gott.

Jag bakade rabarberbullar med en liten rabarbergömma inuti bullen. Tänker mig att jag ska kalla dom för rababergömmor faktiskt. Detta blev väldans smaskigt ska jag säga. Otroligt gott med gömman inuti bullen där jag blandat rababer, malen kardemumma, smält smör, vaniljsocker och strösocker. Nomnomnom!

IMG_9396

IMG_9398 IMG_9399

RECEPT DEGEN:

150 g rumsvarmt
5 dl mjölk
50 g (1 pkt) jäst för söta degar
1 dl strösocker
½ tsk salt
2 tsk stött kardemumma
ca 11-12 dl mjöl

FYLLNING:

2 stänger rabarber
1 tsk malen kardemumma
2 msk vaniljsocker
3 msk strösocker
50 g smält smör

GARNERING:

1 msk ljus sirap
några droppar vatten
strösocker

Gör såhär:

1. Värm mjölken till 37°C (fingervarmt).

2. Smula ner jästen i degskålen i köksmaskinen. Häll över lite av mjölken och rör om tills jästen löses upp. Häll i resten av mjölken. Tillsätt smöret i bitar, socker, salt och kardemumma.

3. Häll mjölet luftigt direkt ur påsen i degen. Lite i taget tills du har en smidig deg som fortfarande är lite kladdig men ändå smidig. Tillsätt mjölet men spar lite lite till utbakningen.

4. Arbeta degen kraftigt, cirka 5 minuter med maskin eller 10 minuter för hand, tills den känns smidig.

5. Låt degen jäsa övertäckt i bunken i ca 30 minuter. Jag brukar plasta in degbunken för bästa jäsning.

6. Knåda den sedan lätt på mjölat bakbord. Kavla ut degen till en avlång platta som är ca 1 cm tjock.

IMG_9376 IMG_9377

7. Tryck ut rundlar ur plattan.

8. Lägg på lite skivade rabarber, vaniljsocker, malen kardemumma, smält smör och strösocker.

9. Ta sedan och stäng den lilla bullen genom att sluta om allt innehåll. Kläm ihop den ordentligt och lägg bullarna på bakplåtpappersklädd plåt med ”knuten” nedåt.

10. Låt jäsa i 3 min under bakduk.

11. Grädda i nedersta delen av ugnen i 225 grader i ca 10-15 min. De ska vara lite mörkare på undersidan och ha en härlig gyllenbrun/gul färg på toppen.

12. Låt svalna. Blanda sedan sirap och vatten, pensla bullarna med detta. Rulla dem sedan i strösocker. Ät & Njut!

IMG_9400 IMG_9401 IMG_9402 IMG_9404 IMG_9407

16
10 kommentarer

Lördagsfrukost

Godmorgon vill jag skriva, haha.. Nä,  men vi har varit vakna sen halv 7 typ. Dock så har det varit fullt skägg redan från start. Vi började med att gå ut och gå en timma. Sen tränade jag också, så jäkla duktig känner jag mig. Jag kör på med mina squats och projekt lyfta rumpan. Haha…. 😉 Sa just till Tony att vi glömt att ta förebilder på lilla stjärtsingen. Måste göra det. Vill ju se om det blir nån skillnad på slitet. 🙂 Just ni sitter jag här och kan knappt röra på  mina ben, herreminjeeee….träningsvärken jag kommer ha imorgon är jag redan rädd för. 🙂

IMG_9418

Gissa om jag såg fram emot att äta frukost efter det hårda passet i morse? Vi har dessutom haft huset fullt av ungdomar. Båda stora barnen sov hemma med kompisar så det var ungdomar överallt typ. Åh, jag mös ända in i märgen. Jag skulle alltid kunna ha det så. Eller nä, nu överdrev jag som fan. Det skulle jag inte alls det. Jag skulle bli knäpp…. Men ibland är det superhärligt. Inatt kl halv ett stod jag och bäddade sängar åt ungarna. Det kanske man inte orkar göra varje natt. Haha… Så till frukost hade jag alla mina kids till bordet. Love love love! ♥

Jaha, idag är det mulet som helskotta och jag funderar över varför jag inte bor i Spanien eller på Mallorca? Vi hade 7 grader och snålblåst på vår promenad i morse. Jag pratade i dagarna med en fd kollega som har hus i Spanien. Han berättade att de har mellan 17-20 grader varmt när det är vinter här. Jag är så trött på våra mörka kalla årstider, jag tillhör inte skaran som uppskattar 4 årstider. För mig skulle det räcka med 2. Vill jag ha skidåkning och vinter kan man ju åka till fjällen en vecka per år. Det skulle räcka. Den här känslan blir mer och mer påtaglig för mig…. och jag vill mer och mer kunna spendera vintrar och höstar i ett annat lite varmare land. Har googlat massor på det här och tänker fortsätta drömma om det. Det vore verkligen en fantastisk dröm att kunna göra så. ♥

Nähä, dags att landa i verkligheten igen. Idag är det lördag och 10 grader varmt här. Jag får helt enkelt göra det bästa av det. Tror att jag ska baka lite faktiskt. Vi är ju lediga hela familjen och bara det är ju fantastiskt. Vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

4
8 kommentarer

Fredagkväll

Hej alla fina! ♥

Ni är JÄTTEMÅNGA som skrivit till mig på olika sätt angående BLOGLOVIN! Jag håller på och sliter mitt hår med den förbannade BLOGLOVIN vill jag bara säga. Jag får det inte att funka. Man måste nämligen ta kontroll över sin blogg, jag gör som det står att jag ska göra men inte fasen får jag kontroll över den. Så jag är jätteledsen, ännu har jag inte koll på det. Har försökt med allt där men lyckas inte. Ska fortsätta försöka när jag är lite piggare och har lite mer tålamod. Just nu vill jag stoppa upp BLOGLOVIN i röven, typ så irriterad är jag när jag inte får det att funka! Haha…. 😀 Nä, men jag kämpar på med det. Jag låter er veta så fort jag hittat en lösning på det.

IMG_9412 IMG_9415

Nog om BLOGLOVIN just nu. 😉 Här hemma har vi haft tacokväll. Åh vad gott det var! Kan du tycka att det smakar väldigt olika gott från gång till gång? Det tycker vi. Ibland är det liksom ok…. och så ibland är det bara WOW gott. Idag var det de sistnämnda. Nu har jag jobbat här och suttit alldeles för länge igen. Hmm… att sitta och jobba en fredagkväll efter 9 är inte ok. Nä, skärpning Nina. Dock så kan det vara så avkopplande att jobba på kvällen ibland. När lugnet lagt sig, TV:n står på i bakgrunden och så. Men något i mig säger att jag inte får sitta och jobba en fredagkväll.

Du, jag hittade en lista som jag tyckte var lite rolig. Älskar att läsa bloggar som gör listor på deras personlighet eller annat skoj. 🙂

1. Din favoritstund på dagen?

Får man välja 2? Jag är en morgonmänniska och njuter av morgonen. Då när alla vaknar och mörkret och natten är över. Detta beror nog mycket på all nattångest jag haft genom åren. Natten har många gånger varit något jobbigt och läskigt för mig så när morgonen kommit så har den fått mig att må bra igen. Jag tror att det är det som sitter i. Sen är jag morgonpigg och har som mest energi på morgonen. Sedan älskar jag kvällen. När lugnet lägger sig och familjen samlas vid TV:n. Då är jag lycklig i bröstet. ♥

2. Tre bra saker i ditt liv.

1) Mina barn såklart. Är så otroligt stolt och lycklig över dom. Det absolut bästa jag har i livet.
2) Min resa jag gjort med mig själv. Hur jag utvecklats och hur jag vågade ta tag i saker som tyngt mig och gjort att jag mått så dåligt under så många år. Att den resan också gjorde att jag vågade satsa på att blogga på heltid och tog mig hit där jag är idag.
3) Tony, han är min stora starka stöttepelare i livet. Är så glad att jag åkte till Sälen den där mörka novemberhelgen då jag träffade honom. Han är så viktig för mig. Min största kärlek i livet. Sen måste jag säga min mamma & pappa också, så tacksam att de finns. ♥

3. Ett mål du har nått

Att göra min resa. Att djupdyka i själen, gå i terapi och hitta tillbaka till mig själv igen.

4. Beskriv den bästa sortens överraskning.

Åh jag älskar överraskningar. Jag älskar att bli överraskad, men jag älskar nog ännu mer att få överraska någon annan. Jag är stoneface och skulle aldrig avslöja en överraskning. Det bästa sättet att överraska mig är nog att verkligen lyckas överraska. Detta kan bero på att Tony är lite…ja hur ska jag säga… dålig på att hålla hemligheter. Han lyckas aldrig hålla tyst om det så jag blir aldrig överraskad för han har redan avslöjat det när det ska hända. Haha… Nä  men, en hotellhelg med barnvakt löst, gott att äta, ligga i sängen och kollar filmer, kanske en middag med vänner, kanske lite shopping eller nåt sånt. Åh! Jag älskart!

5. Vad skulle du vilja göra imorgon?

Jag skulle vilja att det blir en solig morgon. Att vi gick ut på en morgonpromenad tillsammans i lilla familjen. Jag skulle vilja snickra lite på mitt utekök som jag håller på och planerar. Ta en fika på stan. Baka lite. Lite skönt helghäng sådär.

6. Din högsta prioritet i livet?

Mina barn! Dom är ju i ens tankar jämt!

barnen 2

Ha en mysig kväll nu! Kom ihåg att du är viktig för någon, att du är älskad och viktig. ♥

1
8 kommentarer

Rabarberbullar med vanilj

Nu måste jag börja kvällen med att bjuda dig på ett recept på ett fantastiskt rabarber-bakverk alltså! Jag är sååå såld på rabarber. Det är så gott och det är så underbart gott att baka med. Det känns som om man inte kan misslyckas med lite rabarber i bakningen.

Detta bakverk har jag lite svårt att veta vad jag ska kalla för? Det är bullar med rabarber och vanilj i, men jag har satt ihop alla i en härlig form så det liksom sitter ihop. Tänk dig att du med händerna tar tag i en bulle, drar loss den som ett brytbröd och tjoffar in i munnen. Tony höll på att svimma sa han, såå gott var det. Han börjar bli lite ond på mig nu, ja han tränar ju och försöker hålla igen…. å så bakar jag sånt här.

IMG_9379

Han kom hem och snappade åt sig en bulle direkt, han åt upp den snabbare än jag hann tänka. Jag tyckte det var lite kul och skämta med honom så jag såg upprört på honom och bara:

”Men neeeej, den där var ju till syrran och Pierre!!”

Haha, hans min var oslagbar. 🙂 Det var värt det lilla skämtet.

IMG_9380 IMG_9382

Den här ”bullan” måste du faktiskt bara göra. Det perfekta med denna är att du gör den på en halv sats bulldeg, sedan kan du göra något annat göttigt av den andra halvan.

IMG_9395

Här ska du få receptet.

RECEPT RABARBERBULLAR MED VANILJ

Saftig bulldeg:

150 g rumsvarmt smör
5 dl mjölk
50 g (1 pkt) jäst
1 dl strösocker
½ tsk salt
2 tsk stött kardemumma
ca 11-12 dl mjöl

Fyllning:

100 g smör
2 msk vaniljsocker
1 tsk stött kardemumma
2 stänger rabarber

Glasyr

1 dl florsocker
1 tsk citronsaft
ca 1 tsk vatten

Gör såhär:

1. Värm mjölken till 37°C (fingervarmt).

2. Smula ner jästen i degskålen på köksmaskinen. Häll över lite av mjölken och rör om tills jästen löses upp. Häll i resten av mjölken. Tillsätt smöret i bitar, socker, salt och kardemumma.

3. Häll mjölet luftigt direkt ur påsen i degen. Lite i taget tills du har en smidig deg som fortfarande är lite kladdig men ändå smidig. Tillsätt mjölet men spar lite lite till utbakningen.

4. Arbeta degeni köksmaskinen, cirka 5 minuter med maskin eller 10 minuter för hand. Den ska vara smidig.

5. Låt degen jäsa övertäckt med bakduk cirka 30 minuter.

6. Knåda den sedan lätt på mjölat bakbord. Dela i 2. Kavla ut ena till en avlång platta som är ca 1 cm tjock.

7. Bred på det rumsvarma smöret.

8. Strö på vaniljsocker och kardemumma.

9. Lägg stängerna längst ut på långsidan, rulla sedan ihop den till en lång korv.

10. Dela upp rullen i ca 3 cm breda bitar.

11. Lägg bitarna i en ugnsform. Tänk på att ha lite avstånd mellan bullarna så de kan jäsa.

12. Låt jäsa i 30 minuter.

13. Vispa upp ett ägg och pensla bullarna med det.

14. Grädda i 225 grader i ca 12-15 minuter.

15. Låt svalna och pudra sedan över florsocker.

16. Blanda alla ingredienser till glasyren. Häll det över bullarna.

IMG_9384 IMG_9389 IMG_9390 IMG_9392

11
4 kommentarer

När man aldrig kommer ur kläderna

Hohoooo….

…..oj vilket sent hej ifrån mig denna FINFREDAG. Är ni pepp med att det är fredag? Det brukar jag vara, ända in i tänderna. Men idag har jag varit rätt coolt inställd till det hela. Startade dagen med en promenad med svägerskan efter att jag lämnat Milo på skolan. Jag är så inihelskotta stolt över mig själv. Ni vet väl att man måste vara det ibland. Att man ska ge sig själv cred för saker. Stora som små. Idag tänker jag ge mig själv cred för detta:

runkeeper

Fifan så vi gick alltså! När man går med en vän blir det dessutom 100 ggr trevligare då man pratar sig igenom hela promenaden. Idag slog jag ett litet rekord i tid att promenera. Nästan en och en halvtimma. Sjukt stolt. Jag som förut kunde gnälla över en 50 minuters promenad liksom. Bra Nina, klapp på axen till dig. 😉

IMG_9362 IMG_9363

Är så tacksam över mina skor som funkar så himla bra. Ni som läst länge här inne vet ju att jag hade såna problem att skiljas från mina förra skor för att jag var rädd att jag inte skulle få lika sköna. Så nu, när jag har ett par lika sköna, är jag så glad att jag hittade dom här. Dom gör mig glad också…rooooosa! ♥

IMG_9366 IMG_9372

Såhär har jag suttit här vid köksbordet och jobbat nu. Efter promenaden skulle jag hoppa in i duschen och fixa mig fredagsfin. Men inte fasen hann jag det inte. Kl 13 var det dags att hämta Milo och jag hade fortfarande träningskläderna på mig. 🙂 Well well… så är det jag får duscha sen innan fredagsmyset.

Idag ska jag bjuda dig på ytterligare ett smarrigt recept, jag törs lova att det är minst lika gott som rabarberkakan jag gjorde häromdagen. Det handlar om rabarber igen i alla fall. Vi hörs snart igen!

Kram Nina ♥

0
2 kommentarer

Kändisarna ska baka!

Go´kväll finisar! ♥

Jag har landat lite. Den här dagen swischade förbi i ett nafs. Blev lite glad när mediumkompis Carola sms:ade om att hon ville ta en kaffe. Dels för att det var längesen vi sågs, sen var det skönt med ett litet avbräck ifrån nosen stirrande in i datorn.

dagens kläder

Så härligt att få ta på sig lite färg känner jag. Plockade fram min färgglada bomberjacka idag. En gammal jacka från VILA som jag aldrig tröttnar på. Tröjan är från H&M och skor från Sarenza. 

Iiiih, om 10 min börjar Hela Sverige Bakar kändisarna. Ska bli så kul att följa. Vi var ju nämligen bjudna på middag till Herrey´s innan programmet skulle spelas in så vi visste att han skulle vara med. Lite kul eftersom jag ju också varit med i Hela Sverige Bakar.

hela kändis sverige bakar

Bild lånad från TV4. 

Där står Richard på övre raden och ler. Han är ABSOLUT ingen nybörjare på att baka ska jag säga. Han har bakat sen han var ung och kan en hel del. Dock så fick jag ta åt mig äran att samtidigt som vi var där och hälsade på, ge honom en liten ”master class” i bakning, du vet ge lite tips och trix, vad kan vara bra att tänka på osv. Får hoppas att det hjälpte honom där? 🙂 Vi hade det jättemysigt när vi var och hälsade på Herrey´s. Vi bodde på Vår Gård där Marie (Richards fru) är chef. Sååå mysigt verkligen! HÄR kan du läsa mer om vårt besök där.

rickard herrey

rickard och marie

Dom är så fina dom där två, de har blivit mormor och morfar precis också. Marie är den som kan få mig att längta till att jag ska få bli farmor faktiskt, det verkar så otroligt mysigt! ♥

Ja, så här hemma håller vi tummarna för Richard ska jag säga! 🙂

Nu börjar det! Ha en fin kväll nu!

Kram Nina ♥

0
2 kommentarer

Daniel Wellington

Nu tänkte jag tipsa dig om ett litet erbjudande. I samarbete med Daniel Wellington så ska du få lite härliga rabatter förstår du. Jag har haft Daniel Wellington i mitt liv sen barnen blev tonåringar typ. Det var ju väldigt trendigt med dessa klockor bland ungdomar. Armbandet var ofta vit och blårandigt. Riktigt snygga redan då. Det jag inte visste var att Daniel Wellington klockor riktar sig till mammor och pappor också. Dom är såååå snygga!

daniel_wellington_classy_st_mawes

daniel_wellington_classy_st_mawes

HUR SNYGG?

Det är små stenar istället för siffror som glittrar sådär sjukt mycket i solen. Svårt att fånga på bild dock. Armbandet är i skinn och mitt armband är sådär mörkt brunt och redan efter några användningar mjuknar det och blir efter min egen handled. ÄLSKAR`T!

daniel_wellington_classy_st_mawes daniel_wellington_classy_st_mawes

Detta är en dammodell. Man kan välja vilket armband man vill ha och i vilken färg man vill få runt urtavlan. Jag valde brun med roséguld runt. Såå snyggt! ♥

daniel_wellington_classy_st_mawes daniel_wellington_classy_st_mawes

I samarbete med Daniel Wellington får jag nu ge dig en rabatt på dessa klockor. Med rabattkoden NINA15 får du hela 15% rabatt på en klocka. HÄR hittar du den klockan som jag har, HÄR hittar du hela sortimentet.

0
2 kommentarer

Magisk rabarberpaj med kokosfyllning

Lovade ju att bjuda dig på det godaste receptet ever! Alltså, jag kan nog fasen inte förklara hur god den här kakan blev, jag skulle helst önska att utvecklingen gått såpass mycket framåt att jag kunde bjuda dig på en bit här i cyber, som en enda härlig bloggfika. För då skulle jag få se när du smakade på den, se hur du rullade med ögonen och hummade för dig själv av hur magiskt det smakar. Men du kan vän berätta sen, ja sen när du bakat den. För det hoppas jag verkligen att du gör.

Ny mapp (26)

Detta är alltså en rabarberpajkaka kan man säga. Det är ett härligt pajskal, men som fyllning har vi en härlig ”sockerkaksmojshistoria”. Så jäkla svårt att förklara något så gott som inte är så självklart! Du måste testa bara….

IMG_9307

Dessutom är den ju så vacker, jag valde att behålla rabarberna i längder, alltså inte tjoffa ner dom och blev faktiskt helt förundrad över hur vackert det blev. Jag valde också att göra pajen i en avlång form med inga egentliga kanter, men tillräckligt för att det skulle bli perfekt.

RECEPT:

Pajskal

 2,5 dl mjöl
0,5 dl socker
100 g rumsvarmt smör
1 ägg
1 krm salt

Fyllning

250 g rabarber
2 ägg
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 dl kokosflingor som är mixade till mjöl
1 msk vetemjöl
25 g smält smör

Gör såhär

Pajskalet:

Blanda socker, mjöl, salt och smör till en smulig massa. Allt ska gå ihop ordentligt.

Tillsätt sist ägget och blanda tills degen går ihop. Det räcker att den bara går ihop till en deg.

Låt degen vila, helst i kylen i 30 minuter. Men är du lika otålig som jag slänger du in den i frysen i 10 min.

Tryck ut degen i en form. Den form jag använde har måtten 15 x 30 cm. Du kan givetvis använda en rund form som är cirka 20 cm i diameter. Nagga botten med en gaffel och ställ in i kylskåpet ytterligare 30 minuter.Är du fortfarande otålig som jag funkar en vända in i frysen igen.

 Förgrädda sedan pajskalet i 10 minuter i 175 grader.

IMG_9304

Såhär ser pajen ut just innan den förgräddas.

Fyllningen:

Skala rabarberna.Jag tjoffade också av ändarna på den så det blev raka och fina.

Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt.

Blanda äggvispet tillsammans med kokosmjölet och mjölet, blanda varsamt med slickepott. Tillsätt  det smälta smöret och blanda försiktigt till en jämn smet.

Häll sedan fyllningen i det förgräddade pajskalet. Tryck ner rabarberbitarna i smeten.

IMG_9306

Såhär ser den ut just innan den ska in i ugnen och gräddas färdigt. 

Grädda i cirka 30 minuter i 175 grader. Pajskalet ska ha en fint gyllenbrun färg, rabarbern ska vara mjuk rakt igenom och fyllningen ska ha stannat till.

Avsluta med att strö råsocker över hela pajen/kakan. Servera med glass eller vaniljvisp.

IMG_9310 IMG_9315 IMG_9323

9
8 kommentarer

Trädgården exploderar

Godmorgon finisar! ♥

Jaha, idag är det redan torsdag och jag förundras över hur fort veckorna tickar på? Snart är det ju sommarlov liksom. Dock så ska vi beta av hela maj först, vi har verkligen massor nu i maj. Jag gissar att vi inte är ensamma om det. Det är då allting händer känns det som, den månaden som allt ska tryckas in i innan det blir sommar och lov på allvar.

IMG_9327

IMG_9330

Jag måste bara visa vår underbara trädgård. Här har du rykande färska bilder från vår fina gård. Den har verkligen bara exploderat i den. Kolla vårt äppelträd på framsidan? Snart snart snart kommer det att slå ut helt underbara äppelblommor. Då lär jag tråka ut er med blommande äppelträd här inne, ber om ursäkt redan i förskott för det. 😉

IMG_9328 IMG_9329

Kolla den här ensamma lilla tulpanen under äppelträdet då? Så söt! Den har säkert ”fröat” sig dit. Vi har inte klippt gräsmattan ännu, vill att den ska ta sig lite till så just nu har vi gula smörblommor och lite längre gräs på hela gräsmattan. Fast vet ni? Jag gillar det! Jag tycker det är jättefint. Sen var det ju trendigt också, ni minns väl när jag skrev vad de senaste trenderna var va? Typ att man skulle ha äng i trädgården, så nu har vi en jefligt trendig trädgård skulle man kunna säga. 😉 HÄR kan du läsa om trenderna med trädgården.

Nu ska jag fortsätta med våra morgonbestyr här. Idag ska jag bjuda dig på ett av de godaste bakverk jag någonsin bakat, detta kvalar lätt upp på topp 3 listan…om inte plats 1!!! Så missa för tusan inte det nu! Vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

2
6 kommentarer

Att få hjälp med att fika!

Go`kväll finisar! ♥

Det är kväll igen och dagen har nog swischat fram för mig. Jag har jobbat, bakat (som också är ett jobb kan man säga), hämtat barn, handlat, lagat mat och slutligen ikväll fixade jag lite fika då svärisarna skulle kika förbi på en liten kvällsfika. Jag har inte ens hunnit kliva ur träningskostymen från i morse. Tänkte hela tiden att jag skulle hoppa in i duschen. Nu är klockan över 9 och här sitter jag som en svettlortskärring i soffan med träningskläderna fortfarande på. Men vet ni, även om bakning doftar väldigt gott så doftar det typ lite ”matosigt” sådär så jag tror att jag tänkte jag skulle hinna in i duschen efter jag bakat klart. Men då blev det ju fullt upp med allt annat. Weell wweeelll, jag hoppar in så fort jag tryckt på publicera knappen. 🙂

IMG_9324

Vi tände faktiskt ljusen ikväll, det var riktigt urrigt ute nu på kvällen så det kändes mysigt på nåt sätt.

rabarberpaj_rabarberkaka

Vi ringde bl a hit svärisarna för att få lite hjälp att bli av med den här härligheten jag bakade idag. Recept på den kommer imorgon. 🙂 Ni är många som genom åren frågat vad jag gör av allt som jag bakar? Jo, man fyller frysen knökfull. När den sen är för full så måste man börja ge bort och bjuda över på fika. Tonys arbetskamrater tror jag är nöjda ibland också. Grannarna får hjälpa till lite då och då. Ibland funderar jag på att ställa lite ute på gården, eller nere vid vägen. Ja, så kanske nån förbipasserande plockar upp det på väg till jobbet. 😉 Närå, så svårt är det inte att bli av med det. Men vi behåller det sällan själva. Tony och jag försöker sköta oss i veckorna och att då ha nåt gott som står i kylen och bara ropar efter en är ju allt annat än bra. 🙂

Åh gud så trött jag är. Mina ben och min rumpa värker av min Squatchallenge som jag håller på med. Har svårt att sätta mig och sådär. Du vet när man får kasta sig ned på toalettstolen. 🙂 Så är jag nu. Tony gjorde också squats idag när han kom hem, det kändes som han inte riktigt trodde att jag kunde ha så ont. Han var helt slut efter sina 60 hoppsquats ( det var det jag gjorde i morse). Så vi får se vad han säger imorgon? 😉 Undrar just om han kommer vara lika kaxig då?

UPPDATERING angående sidan här då!

Jag har haft kontakt med teknikavd. hela dagen, jag har mejlat om det som jag märkt och sen har de ändrat varefter. Nu ska det fungera att kommentera så GÖR gärna det så jag också ser att det funkar, alltid lika kul att höra ifrån er. Märker ni något annat får ni gärna hojta till ni också. Kan ju vara så att jag inte upptäckt allt ännu.

Du, ha en mysig lill-lördagskväll. Stor kram Nina ♥

0
25 kommentarer
Generic filters

Fler resultat...

Generic filters

Fler resultat...