10 populäraste recepten i veckan

Wow vilken trafik det är…..

…in till recepten just nu. Så himla roligt att de verkar uppskattas av så många. Det gör mig verkligen glad! Denna veckans populäraste recept är mycket gottigottgott ska jag säga, där hittar man lite av varje. Tänkte bjuda på de 10 populäraste recepten denna veckan. Det är alltså dessa recept som ni klickat in er på mest.

10 populäraste recepten i veckan:

Falsk Lövbiff med falsk bearnaisesås (<klicka för recept)

Den här vann topplistan denna veckan. Över 65.000 som klickat sig in för att kika på receptet. Otroligt. Jag förstår dom, det är en riktig höjdare och ett lite annorlunda recept mot vad man är van vid kanske.

Kika gärna: 10 populäraste recepten med köttfärs (<klicka för recept)

Köttfärsgratäng på 30 minuter (<klicka för recept)

Ett mycket populärt recept som ofta toppar listan av de mest besökta recepten här på bloggen. En enkel rätt att svänga ihop som alla gillar, nåväl…nästan alla. Här hemma är dom i alla fall galna i den här rätten.

10 populära gratänger (<klicka för recept)

Dessa 10 populära gratänger har fått många besök i veckan. De 10 mest populära gratängerna som jag har här på bloggen. Enkla rätter som blir sådär härligt goda. Både gratänger till vardags och till fest.

Gáhkku – samiskt tunnbröd (<klicka för recept)

Ett samiskt tunnbröd som jag föredrar att baka ut så det blir lite tjockare. De blev så fluffiga då. Egentligen bakas de ut som tunnbröd, det gör man såklart som man vill. Detta bröd blir i alla fall såååå gott! Kul att det fått så mycket besök!

Mer brödrecept: Över 100 brödrecept (<klicka)

20 supergoda kakor (<klicka för recept)

Ett gäng kakor som varit speciellt populära i veckan. Här hittar du hela 20 stycken som många klickat sig in på och förhoppningsvis bakat väldigt goda kakor.

Köttfärsbiffar med fetaost och världens godaste gräddsås (<klicka för recept)

Oj oj, dessa Köttfärsbiffar är verkligen supergoda! Vi brukar äta dem med pressad potatis, klyftpotatis och eller bara med ris eller pasta.

Köttfärspiroger med fetaost (<klicka för recept)

Vad roligt att detta nya recept hamnade så högt upp på listan av de mest besökta recepten. En ljuvligt frasig köttfärspirog med så god fyllning. Med salladen till blev det en superhöjdare!

Smördegsbåge med räkröra (<klicka för recept)

Också ett nytt recept som hamnade på listan. Så kul! Denna smördegsbåge hoppas jag kommer göra samma succé som det gjorde här hemma. Vi tyckte detta var galet gott!

Mer skaldjur: Massor med härliga recept med skaldjur (<klicka för recept)

8 underbara korvrätter (<klicka för recept)

Det här inlägget med 8 underbara rätter med korv kom också med på listan. Minsting här hemma har ju alltid älskat korv i alla former, därför har det blivit så att man fått lägga manken till att variera dessa korvrätter så mycket det går!

Kolla också: 10 populäraste rätterna med korv (<klicka för recept)

Fläskytterfilé i sockerkaksform med magiskt god sås (<klicka för recept)

Den här rackaren hamnar ofta högt upp på listan, en mycket omtyckt kötträtt som många verkar gilla lite extra mycket. Så roligt! Nedan länkar jag till

Mer kött: Mina 20 populäraste kötträtterna (<klicka för recept)

Kika gärna på fler RECEPTSAMLINGAR (<klicka)

Kram Nina

13
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Onsdagslyx

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x