Innehåller annonslänk

Veckomatsedel v 8

Dags för veckomatsedel igen hörni, veckans matsedel att inspireras av. En del av er inspireras så ni plåtar av hela veckomatsedeln rakt av , en del några rätter här och där. Kul tycker jag! Kul att kunna inspirera! Jaha, här kommer då denna veckans veckomatsedel.

Fler Veckomatsedlar: ALLA VECKOMATSEDLAR

MÅNDAG


Vegetarisk Thaiwok med glasnudlar

En oväntat god wok som smakade så härligt av de asiatiska smakerna, jag älskar allt asiatiskt. Glasnudlar kan du byta ut till vanliga nudlar eller risnudlar om du vill, sen är det gott att tillsätta strimlad stekt kyckling eller lövbiff också om man inte vill ha den vegetarisk.

Missa inte: Thai Chicken Curry

TISDAG


Torskrygg med serrano och parmesantäcke serveras med världens godaste vitvinssås

Vill du göra denna rätt lite billigare så går det bra att även laga detta på torskblock eller någon annan vit fisk. Så otroligt gott med de salta i serranon och parmesan till den vita fisken. Mums!

Kolla också: VÄRLDENS GODASTE FISKGRATÄNG


ONSDAG


Enchiladas med kyckling

Byt ut kyckling mot köttfärs, vegetarisk färs eller kycklingfärs istället. Gott också med t ex strimlad biff av något slag.

Mer mums: KYCKLINGTACOS MED LIMESÅS

TORSDAG


Kycklingsoppa med kokosgrädde

Åh den här soppan är sååå smaskig. Kokosgrädden i är helt ljuvligt god, gillar du inte kokosgrädde går det givetvis att bra att byta ut mot vanlig grädde eller matlagningsgrädde också.

Världens godaste: GRÖNSAKSSOPPA

FREDAG


Godaste Tacogratängen

Oj oj, den här tacogratängen vinner alla mattävlingar när det kommer till Tacogratänger. Alla i min familj älskar den, alla man bjuder den på älskar den. Succégratäng!

En annan god gratäng: TACOPASTAGRATÄNG

VECKANS GOTTA:


Hallon & Vaniljdrömspaj

En helt magisk paj som blir såååå otroligt spröd i smulet uppepå. Verkligen himmelskt god är den, älskar! Ett hett tips är att använda marsanpulver i smulet, blir alltid lika bra!

Min bakbok: KAN DU KÖPA HÄR

Mer inspo:


10 populära gratänger

10 populäraste korvrecepten

10 populäraste recepten med köttfärs

10 populäraste recepten med köttfärs


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

19
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helgtips – Goda tilltugg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x