Helgtips – Goda tilltugg

Älskar man inte tilltugg? Det gör i alla fall vi, till ett gott glas, till välkomstskålen eller bara för att man är sugen. Dessa passar också fint som en eventuell förrätt skulle jag säga. Helgen är ett tillfälle då tilltugg passar perfekt. Så med det sagt så tänkte jag nu tipsa om olika smarriga tilltugg som du kanske kan inspireras av till och få till det där lilla extra nu i helgen.

Goda tilltugg:


Smördegsbåge med räkröra (<klicka för recept) – Ett WOW-tillbehör om du både vill äta gott och imponera!

Mer gott med skaldjur: SKALDJURSRECEPT


Prosciuttokorgar (<klicka för recept) – Magiskt goda tilltugg som jag lovar kommer göra succé!


Lyxdipp med rökt lax (<klicka för recept) – En riktigt lyxig dipp att doppa kexen i, detta blir såååå gott!


Räkbakelser med skagen (<klicka för recept) – Ett riktigt härligt tilltugg som du själv kan bestämma storleken på. Gör det som en munsbit till bubbelskålen, som mellanstorlek som förrätt eller som en stor för att bli mätt.

Missa ej dessa populära: RÄKBAKELSER


Räktartletter (<klicka för recept) – Oj oj, så enkelt att svänga ihop och ändå så otroligt goda. Dessa gör succé varje gång.


Västkustkrustader & Het räkröra i gemblad (<klicka för recept) – När du vill bjuda på två riktigt naggande goda tilltugg. En het & fräsch, en krämig och frisk.

Mer krustader: Chilicheese & Västerbottenkrustader


Asiatisk råbiff (<klicka för recept) – Mmmm, alltså detta är himmelskt gott. Så fräscht, så goda smaker och bara helt perfekt.


Briesnittar (<klicka för recept) – Små och så naggande goda små tilltugg i form av dessa briesnittar. Svårt att sluta äta!

Mer med brieost: SmördegspuffarGratinerad brieost Smördegssnittar med brieostfyllning


Smördegspuffar med chèvre (<klicka för recept) – Himmelskt gott med marmeladen till som passar som handsken, lite nötter för för crunch. Bara så gott till bubbelskålen.

Mer med smördeg: FusklangosSkagentårta Smördegsrullar


Pizzabullar (<klicka för recept) – Enkelt & väldigt gott. Går att variera hur mycket som helst, perfekt om man vill svänga ihop något snabbt och gott.

Mer med pizza: MinipizzorPizzagifflarPinsa Bianco


Mer gott:

15 mumsiga recept till mello

10 populära helgmiddagar

17 härliga efterrätter i glas

Kika gärna på fler recept: RECEPTSAMLINGAR


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

17
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Korv och Potatisgratäng

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x