Godmorgon!
Vi har haft en lite hektisk morgon. Tony hade fått med sig Milos skolväska i bilen och i den låg Milos vantar och allt. När man är 7 år och har en släng av förpubertet (som de flesta 6-7 åringar har lite då och då) så passade det sig inte alls, det finns fler vantar ska jag säga men det är själva grejen när saker går åt skogen. Det har varit ack och ve denna morgon faktiskt och jag åkte från skolan med en stor gråtklump i halsen. 🙁 HATAR dessa morgnar mer än något annat. Det måste få flyta på så det inte blir tråkigheter och man får bli ledsen. Inte kul för Milo och inte kul för mig. Ledsamt var ordet. Dock så var vi inte osams eller så, tack och lov, men morgonen fick ingen bra start…. Well well, jag gissar att jag inte är ensam om detta. Hade tänkt komma till kontoret här och brassa i ordning en stoooor kopp kaffe men märkte att jag mitt i allt glömde mjölken hemma. SNAAAARK! Då hade man nästan kunnat börja gråta för det också. 😉
I morse, innan allt blev ett mindre kaos, så gjorde jag i alla fall en frukost-trifle. Det här var sååå gott! Lite lyxigare men med enkla medel liksom. Såhär gjorde jag:
FRUKOST-TRIFLE 1 glas
½ dl havregryn
½ tsk kanel
2 tsk honung
2 tsk vatten
Turkisk yoghurt
Vaniljyoghurt eller nån annan favorityoghurt
mango
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda samman alla ingredienser, lägg bakplåtspapper på en plåt och bred ut blandningen. Ställ in i ugnen i ca 15 minuter. Blanda turkisk yoghurt med någon favorityoghurt. Eller så tar du bara turkisk yoghurt. Ta fryst mango eller färsk, vilket som. (Jag hade fryst som jag snabbtinade i mikron). Varva sedan havreblandningen, yoghurt och mango. Jag toppade sedan med vaniljpulver. Det här var verkligen en höjdare!
Hepp, jag ska nog åka och köpa lite mjölk nu så jag får mitt kaffe så dagen kan fortsätta. Vi hörs snart igen! Hoppas du får en fin tisdag! ♥














































