Snabba smördegsrullar med ost, skinka och creme fraiche
Nu ska du få tips på ett riktigt snabbt tilltugg, men också till en snabblunch. Milo älskar dessa smördegsrullar med ost och skinka och skulle nog gärna äta det varje dag om han fick. SMÖRDEGSRULLAR MED OST, SKINKA OCH CREME FRAICHE 1 stor platta smördeg 200 g rökt skivad skinka 200 g riven ost 2 … Continued
Varför ljuger en influencer om sina siffror?
Jag vet inte om ni sett att en influencer ljugit om sina siffror vilket nu Expressen granskat. Många av influencerns samarbetspartners har också varit mycket missnöjda. Det finns en bra artikel att läsa om det HÄR. Detta blev det löpsedlar av och jag kan förstå att detta blir en uppståndelse. Marknadsmanipulation som det heter kan … Continued
Överraskning
Morning vänner! Måndag igen och sista dagen på september va? Nu är det höst på riktigt. Oktober månad är en födelsedagsmånad för oss här hemma. Både ”Mellan” och Tony fyller år. Som tur är med någon veckas mellanrum så man hinner baka nytt emellan. Utan att kunna avslöja något så har vi ett stort beslut … Continued
Snabba bärkakan
I fredags bakade ju jag 3 olika bakverk och idag är det dags att bjuda på det tredje. Det finns knappt nå ursäkter kvar för att inte baka längre…. det tar liksom längre tid att åka till affären och handla bakverk än vad det gör att svänga ihop dem själv. Den här tillagade jag i … Continued
Deppig?
Godmorgon raringar! Men vad tusan, jag somnade ifrån er igår. Skulle bara vila lite och hur gick det? Jo jag somnade som en stock. Igår for vi iväg mot Stockholm. Vi hade lite ärenden där och passade på att svänga in på Paradiset på NK för att äta lunch. Allt är ekologiskt där, det är … Continued
10 minuters havrekakor på 4 ingredienser
Havrekakor som smälter i munnen hörni. Innan jag ska berätta om dagen så ska jag slänga in det här receptet på dessa himmelska kakor som du svänger ihop på nolltid. Det är 4 ingredienser i och det tar inte många minuter. Så kommer det överraskningsgäster är detta perfekt att bjuda på! Du kan variera dessa … Continued