Pesto
Pesto, mums! Nu är ju vi i den lilla staden som är världen över känd för att ha skapat peston. Civitavecchia kommer peston ifrån ifall ni inte visste det. Denna fantastiska lilla hamnstad i Italien. Den gröna röran, peston, med sin alldeles underbara smak! Den är supergod till massor, t ex fisk och kyckling, till … Continued
Godmorgon ROM
Godmorgon! Snart anländer vi till Rom och Civitavecchia. Eller chevapchichi som jag säger….haha! Gårdagen tillbringades bara på fartyget då Genoa bjöd på lite trist väder! Eller luddigt väder som vi brukar säga. Dock så såg det heeeeelt fantastiskt ut på denna plats, lite ledsna var vi för att det regnade så mycket, man vill gärna … Continued
Kanelbullemuggkaka
I förrförra veckan blev jag så galet sugen på kanelbulle. Ni vet ibland har man sina dagar då man helst av allt skulle vilja äta 15 kanelbullar på en dag. Sen är det som om man inte kan släppa tanken på den där kanelbullen tills man ätit en. Det finns två saker man kan göra … Continued
Hej Marseille
Inlägget är ett annonssamarbete med MSC Cruises Godmorgon! Fantastiskt nog kollade även jag lite mello igår. Kollade på SVT Play mitt ute på havet utanför Frankrike nånstans. SHUFFLA fastnade ju i min skalle som tusan. Den är ju supermedryckande, måste fasen lära mig att shuffla tror jag. Dock så tycker jag Benjamins låt var värd … Continued
Ljuvlig hallonkaka i långpanna
Tänkte bjuda dig på ett supersaftigt recept på en jättegod långpannekaka som räcker till många! Frostingen uppepå är verkligen sååå god till. En riktig höjdarkaka att baka till helgen kanske? RECEPT ca 24 bitar: 350 g smör 4 dl strösocker 4 ägg 2 dl kokosflingor rivet skal av saft av 1 citron 5 dl vetemjöl 1 … Continued
Nu är vi på väg
Inlägget är ett annonssamarbete med MCS Cruises Goodmorning från Marseille i Frankrike! Hörni, missa nu inte erbjudandet som dyker upp längst ned i detta inlägg! Ni som hänger med på min Instagram har ju hängt med i svängarna hittills på denna resan. Igår hade vi väldigt dåligt internet så det blev lite svårt att blogga … Continued