”Njutig” dag

Hej vänner!

Jag har landat i soffan här, nybadad, nytvättat hår, ansiktsmassage klar…. nu är det bara kvällen kvar. Dock så har vi inte orkat med middagstänket ännu så kanske får det bli bara varma smörgåsar eller något.

Ja idag hade vi liten dejt med släkten från Sthlm. Såååå mysigt att kunna ses och umgås utomhus ju. Det galna är att vi ses oftare nu när det är pandemi än innan, ett virus som fört något gott med sig kanske? Nu anstränger man sig mer för att få ses, förut när det var självklart så ansträngde vi oss inte alls. Man står ut med både kyla och blåst…. bara man får ses. Konstigt det där och otroligt härligt tycker jag. Vi ska ses snart igen. Så mysigt ju!

3049DDFB-7620-4464-8E33-6A23571BD7FA

Röda kinder på barnen då de lyckades trolla fram små backar att kunna åka i.

 

99E130E0-EE6B-417B-B3D7-EB7C5CFD4FC5

Min kusin Sami (till vänster i bild ovan) och jag har hittat på så mycket tok uppe hos mormor i Finland när vi varit där om somrarna. Vi fick ibland vara barnvakt till småttingkusinerna och när dom somnade så hittade vi på massa galna grejer. Jag kan kanske ha varit 13-14 år och han är något år yngre än mig. En gång startade vi bilen och körde upp och ned för garageuppfarten…. ja tills jag backade in i huset och senare körde ned deras klädställning. Undra om Lisa (min moster) någon gång upptäckte att hennes klädställning kapats med 30 cm. Förmodligen. Eller om de märkte det stora märket i huset bakom sopkärlet?

Sami och jag skrattade så vi nästan dog. Kan ni fatta vilka galningar vi var? Hahaha….. Det blev rätt skoj när vi berättade detta för släkten för något år sedan. Allt var förlåtet och preskriberat. 😂

Kaffet kokades på elden och så fick vi Hajkbanan till efterrätt. Det mumsades rulltårta för glatta livet också. Så gott allting!

Min fina mamma och pappa! Tillsammans i 52 år. ❤️❤️❤️❤️❤️

Hepp, dags att få något i magen här. Hoppas att du haft en mysig lördag. Imorgon är det Alla Hjärtans dag.

Kram Nina

 

136
Kommentera

Lördag och tips på gott att göra av pizzadeg

Godmorgon vänner!

Lördag och lyckans dag, jag vet att jag skriver nästan likadant om Fredagar men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken av dem jag gillar mest. I-landsproblem i guess.

Denna lördag har jag redan kickat igång i full fart, idag ska vi nämligen på grill-dejt med familj och släkt. Det ska bli några minusgrader och en fet sol på himlen så det kan inte bli bättre. Jag är redan uppe och ska baka till grill-dejten. Alla tar med sig lite knytis så det kommer bli toppen.

Igår invigde vi vårt bad. Ska bara pimpa och göra fint med allt där så ska jag berätta mer om det sen. Det var i alla fall magiskt härligt även om jag höll på att frysa sönder fötterna när jag trippade in efter badet. Nr: 1 på listan över införskaffande är: Tofflor från badet och in. 😅

Tänkte tipsa dig lite snabbt om vad du kan göra på en pizzadeg du kanske har liggandes i kylen. Här ligger det alltid pizzadeg i kylen ifall suget faller på för någon i familjen. Finns så mycket kul man kan göra av en pizzadeg. Detta gjorde t ex jag.

Minisandwich

Detta föll minsting i smaken kan jag lova. Jag tröck ut rundlar ur pizzadegen.

Sedan tog jag en torr panna och slängde i dem i den. Pannan ska hålla någon form av medelvärme.

Img 3546.jpg

Sedan gräddar du rundlarna tills de fått lite färg. Dock inte för länge för då finns risken att de blir lite för torra, det vill vi inte.

Innan de svalnat helt så hade jag på smör, ost och skinka. Han slukade dem på nolltid så det var tur jag hade fler.

Till pappi i familjen blev det en stor hjärtsandwich. Tillagad nästan likadant. Dock så gjorde jag den varm istället så då började jag att steka ena hjärtat först. Sedan tog jag ut den och hade på smör, ost och skinka på den. Stekte den andra delen på en sida, vände den och sedan la jag på den första delen med skinkan och allt på. Då fick den liksom bli en varm macka i pannan istället.

Hade på lite ost uppepå så det fick smälta in lite fint. Det var till pappi det.

7D8BE9E9-B012-473D-A954-C2D9467550E3

Sist så avslutade jag med dessa godingar! Omg säger jag, de blev så magiskt goda så detta bara måste du testa också.

Tryck först ut rundlar, stek dom som de små runda sandwichen jag gjorde ovan. När de nästan är klara vräker du på äkta smör i pannan. När smöret börjat fräsa i pannan så strör du över massor med kanel, strösocker, vaniljsocker och malen kardemumma. Avsluta med att ringla över lönnsirap och så låter du allt gå en stund i pannan.

Ta ut och låt svalna en smula, sedan pudrar du dem med florsocker. Mums mums mums! Farligt goda!

Nu ska jag sätta igång med bakningen här hemma, vi hörs lite senare.

Du ska bl a få se min ganska så stora beställning på kläder jag gjorde och fick hem igår. En del på Rea dessutom, jag älskar rea för då känns det som man spar pengar. 😅 La upp dem på Instagram och såå många skrev ”Kan du inte visa vad du köpt” så då måste jag ju det såklart.

Kram Nina

201
3 kommentarer

GB: glassnyheter 2021

Godmorgon godmorgon vänner!

Tack för era kommentarer i mitt  förra inlägg. Ni är bäst, vet ni det? Ni lyfter alltid mig när jag inte känner mig 100 och det uppskattar jag er så himla mycket för. Tack! ❤️ Har läst era kommentarer och känner mig lite lugnare, hoppas så att ni har rätt…. att det någonstans ändå är normalt även om jag har mycket av dessa ”floaters”. Nu stör dem ju extra mycket också kanske för att jag tänker på det hela tiden såklart…. men tack igen, ska försöka hålla mig lugn till undersökningen.  ❤️

Jag har sovit länge inatt så jag känner mig utsövd och faktiskt på ett bättre humör idag. Hoppas verkligen det håller i sig. Idag är det i alla fall underbara Freeeeedaaaag och jag ska göra allt jag kan för att få den där härliga Fredagskänslan. Jag ÄLSKAR ju Fredagar, nästan så jag skulle vilja införa något som är sådär superspeciellt för just Fredagar så man verkligen får Fredagskänsla de luxe. Jag måste fila på det idén hörni.

Den här Fredagen kickar jag igång med något glatt i alla fall. Något som skvallrar om att snart…. ja även om det känns långt bort nu… så kommer vi smaska i oss glass för glatta livet. GB har släppt sina glassnyheter och det måste vi ju bara gå igenom!

Ben and Jerry’s Cookie Dough peace pop

Den amerikanska glassjätten Ben & Jerry’s firar otroliga 30 år och har i år bjudit på denna nyhet. En kakdegsglass med både chokladbitar och lent chokladöverdrag med peacemärke.

Twister Peek-A-Blue

Smak av jordgubb, blåbär och melon. Vilken fantastisk sommarkombo känner jag. Milo som älskar vanliga Twister kommer nog välja denna som första glass i sommar.

Marabou Apelsinkrokant

Strut med apelsinsmak, Marabou mjölkchoklad överdrag med krokantbitar och också chokladbitar i glassen. Detta mina damer och herrar är så nära glassbilen man kan komma. Jag ÄLSKAR apelsinskrokant!

Olof

Du som känner till barnfilmen Frost vet men Olof är. En kola, choklad och vaniljglass. Tror denna kommer vara en toppenglass också för de allra minsta.

Magnum Double Gold Caramel Billionare

Lyssna: Dubbla virvlar kex- och pekanglass med salt kolasås, krokantchoklad med kexbitar som överdrag…. ja ni hör ju, detta kan inte bli annat än en succé!

Cornetto Dragon

Svart våffla med mango-, passionsfrukt- och jordgubbsglass med kaksmulor. Toppad med jordgubbssås med smak av citron. Låter inte tokig alls i mina öron.

Cornetto Soft

Årets mjukaste nyhet! Åh, den här hörni….. fylld med mjukglass med vaniljsmak och chokladsås. Den här tror jag på!

Solero Exotic

Årets comeback gör denna läskande klassiker. Len vaniljglass med swirl och överdrag av exotiska frukter. Mums så fräsch!

Vad säger ni? Vilken kommer ni vilja smaka först av allt?

Kram Nina

198
7 kommentarer

Känner mig som ett ösregn idag

Heeeej vänner!

Känner mig som ett värre ösregn, haft svårt att ens få till ett blogginlägg…. Tänkte först jag skulle skriva om ditt och datt, väder och vind men jag kunde verkligen inte. Det här är svårt att liksom låtsas bort ska jag säga. Är övertygad om att det är mina hormoner som spökar. Ni vet det där härliga som börjar på Kli och slutar på eriet. Alltså grejen är att jag har mens regelbundet fortfarande och då är man tydligen inte i klimakteriet utan i förklimakteriet om nu rätt ska vara rätt.

Känner mig så vilsen i min kropp just nu. Det känns som kroppen inte samarbetar över huvudtaget och att jag totalt ramlat ned i ett svart hål. Jag ska ta mig i kragen med att boka blodprover för att sedan boka tid på HerCare. Det var där jag fick hjälp när jag hamnade i förklimakteriet 2015. Jag fick verkligen så fin hjälp så jag har 1000% förtroende för dom. Då var det Mia Lundin som drev klinik i USA och man fick ringa, nu har hon äntligen en klinik i Sverige.

Nu är känslan lite som när allt började 2015, så jag antar att jag är i någon form av obalans i hormonerna igen. Kul är det i alla fall inte.

Hörni, det är fan inte lätt att vara kvinna alltså. Jag blir så trött på det faktiskt. Det är dessutom så olika också, det finns kvinnor som knappt känner av något alls och så andra som lever i ett helvete. Hur sjukt att det kan vara så olika?

Sen är jag lite orolig också, jag var till optikern igår och blev remitterad till ögonläkare. Jag har nämligen såna där ”floaters” i ögonen som flyter runt. Ni vet svarta små svansar, prickar eller vad tusan det är ens? Det har jag haft så länge jag kan minnas typ. Dock så har det blivit värre typ sista halvåret upplever jag, eller så är det ännu längre, har lite dålig koll. Optikern var inte så pedagogisk direkt utan skrämde mig ganska så mycket. Det kan nämligen handla om näthinneavlossning och sen när jag frågade vad man kunde göra åt det så visste hon inte riktigt. Optikern hittade dessutom någon form av födelsemärke inne i mitt öga som man måste hålla koll på också. Det sa hon i alla fall till slut att det är jättevanligt.

Nä så jag har haft något av en jobbig oro i hela magen sen igår…. googlat lite men känner att jag bara vill till ögonläkaren nu så man får koll på vad som händer? Skräm gärna inte mig med nån hemsk historia nu… vet inte om jag klarar det. 😢

Jag har tagit en ”day off” idag även om jag är överhopad av jobb för att vara lite extra snäll mot mig själv. Har huvudvärk, ont i nacken och är trött och seg idag så då fick man vara lite snäll mot sig själv. Dock så måste jag veta av det viktigaste nu.

Ville kika in och säga hej i alla fall. Vi hörs snart igen.

Kram Nina

157
10 kommentarer

Trycka ut ryggslutet

Godmorgon vänner!

Här sitter jag med knallröda kinder efter en 1 1/2 timmas promenad och telefonmöte på förmiddagen. Perfekt sätt att ha möte på även om det gnisslade mycket om mina trampande ICE-Bug skor i den iskalla snön. 😀 Det var ok dock och störde inte vårt möte.

I morse började jag med att äta frukosten innan jag gav mig av. Jag vet av erfarenhet att ska jag gå långt på tom mage blir så jag sjukt urlakad av det så då fyller jag på innan jag ger mig av. I morse blev det havreyoghurt med banan, glutenfria havregryn och pumpafrön.

Magisk vintermorgon. Svinkall sådan! T.o.m luddet i ansiktet frös.

Var sååå skönt att komma hem, jag var dock svettig på överkroppen så frös gjorde jag inte. Men att få sluta gå och sträcka ut ryggslutet i soffan…. ja du kanske kan tänka dig känslan. Så skönt!

Nu börjar det kurra i magen här så jag tror jag ska svänga ihop en god liten lunch åt oss här hemma. Vi hörs sen!

Kram Nina

152
1 kommentar

Veckomatsedel

Hej och gokväll.

Ja äntligen kommer då veckomatsedeln här. En del av er handlar efter den eller delar av den så då är det bäst att man skriver en.

MÅNDAG

Snabba crêpes med ost & skinkröra

 

TISDAG

Ägg & Baconburgare

 

ONSDAG

Tjockkorv i krämig sås

 

TORSDAG

Krämig linssoppa med vitlöksröra

 

FREDAG

PIZZAPIROGER, 6 st

1 färdig pizzadeg på rulle (annars har jag recept på en snabb-deg HÄR)

100 g rökt skinka

3 dl riven ost

1 liten gul lök

0,75 dl färdig tomatsås (brukar finnas med pizzadegen)

Oregano & lite salt

Gör såhär:

1) Veckla ut degen, bakar du en så kavla ut den till en rektangulär platta tills den är ca 1 cm tjock. Dela degen i 6 lika stora bitar.

2) Bred på tomatsåsen på varje bit. Strimla skinkan smått och fördela ut den på pizzabitarna. Gör likadant med osten.

3) Krydda med oregano och lite salt. Forma pizzabitarna till halvmånar där du så att säga låser in innehållet. Jag brukar ta det ena hörnet och föra över det till hörnet mittemot. Tryck med gaffeln på kanterna för att läsa in innehållet.

4) Skjuts in i ugnen på 200 grader i ca 15 min eller tills de fått fin färg.

VECKANS GOTTA!

Stekta kanelbullesemlor, ca 15 st små

1 platta färdig pizzadeg

50 g rumsvarmt smör

2 msk kanel

0,75 dl strösocker

1 msk vaniljsocker

250 g mascarpone

250 g mandelmassa

smör till stekning

Gör såhär:

1) Rulla ut pizzadegen. Blanda smör, kanel, socker och vaniljsocker till en krämig smet.

2) Bred ut blandningen på hela plattan. Rulla ihop till en rulle från långsidan. Dela rullen i 3 cm breda bullar.

3) Lägg i en stor klick med smör i stekpannan. Stek sedan bullarna på medelvärme tills de fått fin färg. Passopp så de inte bränns, sockret rinner med i pannan och det har lätt för att brännas lite, sänk värmen i så fall.

4) Låt bullarna svalna lite innan du skär bullen i mitten så du har en under och överdel.

5) Vispa ihop mascarpone och mandelmassa i en bunke tills den är krämig och len. Lägg i en spritspåse. (Har du inte en sån kan du bara klicka på detta på underdelen av bullen.) Spritsa underdelen med mandelmasseröran. Lägg på överdelen och pudra med florsocker. Ät och njut! 😋👌🏻

Här kan du följa mig: 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

110
Kommentera

Poff så var det måndag!

Godmorgon!

Måndag i huset idag, sist jag skrev det var det Fredag i huset. Swisch swosch så är det över med helgen. Haha…. Det tyckte minsting också när jag växte honom i morse. ”Man hinner ju bara sova lite så är det Måndag igen” sa han. Exakt så känner jag också. Haha….

Igår startade jag dagen med en långpromenad. Körde lite live på min Instagram också så jag fick lite sällskap av några av er, riktigt mysigt och gå omkring och snacka lite när man går själv.

Efter frukost så drog vi iväg och köpte vattenslang, konstig produkt att köpa mitt i vintern men vi försöker få fart på vårt spa-bad. Dock så är något tokigt med det som vi ska reda ut idag.

Tony höll på långt på eftermiddagen igår med pannlampan i högsta hugg. Jädrans bra det där med pannlampa.

Vi köpte fågelmat och den här fågelmataren också. Ska dock få tag på ett plastfat att sätta fast under, orkar inte med mössen som kommer av att det hamnar massa på marken när de äter. Tänkte bara använda dubbelhäftande tejp tänkte jag. Den här fågelmataren är till för småfåglar så de kan sitta skyddade och äta. Förra året hade vi stora kråkor som skrämde bort de små för jämnan. Får kanske hänga några små hållare i träden till de stora.

Jag är färdigkittad för en promenad. Måste bara jobba undan innan jag ger mig ut på en promenad innan lunchen.

Vi hörs sen igen, har en veckomatsedel som kommer ut och ett fantastiskt recept på kanelbullesemlor som jag stekte igår. Magiskt goda! Tony åt nästan upp alla. Haha….

Hörs sen!

Kram Nina

93
Kommentera

Plankstek med duschesspotatis

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Cervera

Hej igen!

Ja men nu är det dags att sätta tänderna i planksteken jag gjorde igår. Mums mums mums! Gillar du kött så är ju en plankstek nästan ett måste. Det är ju så festligt också, ser så fint ut ju. Har du inga plankor så kan jag verkligen rekommendera dig att införskaffa. Det går ju att göra fler härliga maträtter på en planka, jag ska testa många fler recept framöver. HÄR hittar du plankor som du kan köpa.

Plankstek med duchesspotatis, 4 pers

ca 600 g rostbiff (rostas) i bit (funkar såklart med entrecote, oxfilén ryggbiff osv)

1 kg mjölig potatis

1 äggula

ca 1 1/2 dl grädde

25 g äkta smör

Salt och peppar

färsk grön sparris

2 klyftor Vitlök

2 hela tomater eller valfri mängd cocktailtomater

1 liten burk färdig bearnaisesås (ett tips är att göra min snabb-bearnaise som nästan är godare än vanlig, recept HÄR)

Gör såhär:

1) Börja med att skala och skära potatisen i mindre bitar. Koka den färdig i saltat vatten.

2) Skär köttet i ca 2 cm breda skivor. Stek på hög värme i smör blandat med olja, blandar du de två så tål de värmen bättre och behåller den goda smaken från smöret. Stek ca 1 min på varje sidan. Lägg sedan undan köttet och låt det vila.

3) Skär bort 3 cm av skaftet på sparrisen, stek sedan i smör, 2 pressade vitlöksklyftor, salt och peppar. Ställ undan när de är klara.

4) När potatisen kokat färdigt häller du i smöret först och rör runt. Ha i äggulan. Häll sedan i grädden och vispa med elvisp tills du har ett härligt mos. Peppra och ha i allt i en sprits om du har en sån. Tänk på att moset är varmt så ha gärna en handduk runt.

5) Sätt ugnen på varmluft och grill på högsta värme. Ta fram plankorna (tänk på att plankor alltid måste brännas in innan de används). Spritsa ut potatismoset runt brädan. Om du vill att köttet ska vara lite extra tillagat lägger du på den också, om inte så låt köttet fortsätta vila. Lägg på en halva tomat eller halva cocktailtomater och sparrisen. In med brädorna högt i ugnen, låt moset få lite färg och låt tomaten bli lite grillad.

6) Ta ut plankorna och klicka på bearnaisesås och köttet om de fått vila bredvid. Servera!

Här kan du följa mig: 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

129
3 kommentarer

Det här råkade hända

Godmorgon!

Sov som en gris natten till igår, alldeles för många timmar typ. Så inatt blev det bara 4 timmar. Men men, känner mig än så länge rätt pigg ändå. Tänker inte låta lite sömnbrist förstöra den här dagen, så de så! 😅 Det ska bli soligt som tusan idag så jag tror att vi måste ut och njuta lite.

Igår morse hände det här! Haha…. det är Tonys lockiga burr som ligger där. Han råkade raka sig lite fel igår så det hela slutade med att Milo rakade av honom allt. Ni som följer mig på Instagram kunde följa allt på story. 😅 (Här hittar ni min Instagram).

Haha! Såg rätt kul ut innan allt lossnade. Milo tyckte nog att det var rätt kul att få raka bort allt även om vi båda tyckte det var väldigt ovant igår. Varje gång man såg honom så hajade man till. Han får sina ryck att raka av sig håret ibland, rätt vad det är så kapar han skägget också.

En ny man i vår soffa. Ärret uppe på huvudet fick han när han gjorde lumpen som brandman. Apropå skägget….. i ett teamsmöte i förra veckan var det en som frågade om han hade yoghurt i skägget? Hahaha…. nääääää det är gammeln som kommit och tagit honom. 😂 Jag är osunt glad över hans ålderstecken ska ni veta, haha….-antar att det är baksidan av att ha åldersskillnad. Tony är ju 8 år yngre än mig för er som inte vet det. Så varje ålderstecken som jag ser på honom blir jag lite glad i magen av. Män åldras ju assnyggt dessutom! Han blir bara finare och finare tycker jag, mer och mer manlig liksom. Sen behöver jag inte känna mig ensam med långa skäggstrån på hakan och rynkig panna. Haha…

Några skrev att han var lik Travis Fimmel från Vikings så nu måste jag se den serien också.

Någon form av likhet har dom ju faktiskt. I alla fall på den här bilden. Hade aldrig hört talas om den skådisen innan ens. Gud, jag måste ha legat under en sten som missat serien och allt. Anstränger jag mig och tänka så tror jag Tony tittat på den.

Den här goda middagen gjorde vi igår innan mello började. Plankstek. Mums! Jag som aldrig äter kött tyckte rostbiffen blev riktigt bra och var riktigt god. Recept får du senare.

Jahapp! Dags att juica lite selleri då. Ibland är jag så less på den förbannade sellerin men den gör så mycket gott för mig så jag skulle liksom inte kunna sluta! 🌱 Igår åt jag kött dessutom och det brukar inte min mage gilla så det blir perfekt att skölja ut lite bös från tarmarna.

Ha en härlig Söndag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

177
4 kommentarer

Fläskfilé och baconlåda

Ja igår lagade jag en jättegod kötträtt som jag tycker att du absolut ska testa. Fläskfile och baconlåda, en ”allt i ett” låda som sköter sig i fint i ugnen. Det var verkligen supergott och denna fläskfile och baconlåda är krämig och har så himla mycket smak. Testa, perfekt helgrätt skulle jag säga. Fläskfile och baconlåda har blivit en stor favvo för oss som vi gärna gör på helgen, snabbt och enkelt fixat. Testa du också vetja!

Mina 20 populäraste kötträtter (<klicka)

Den här rätten kan du absolut också laga med fläskytterfilé och kycklingfile också. Minst lika gott. Såsen är maaaagisk, och så gott till ett glas rött om man nu föredrar det. Det är inte bränt uppepå, bara baconbitarna som fått lite extra färg.

Missa inte: Fläskytterfilé med lingonsås (<klicka)

FLÄSKFILÉ & BACONLÅDA, 5-6 port

1 fläskfile på ca 600-700 g

2 pkt bacon

ris för 6 portioner

3 dl creme fraiche 34% (ta lättare om du inte vill ha så fet)

2,5 dl vispgrädde (ta lättare om du inte vill ha så fet)

1 förp färskost Parmesan

2 msk kalvfond

2 msk oxfond

2 tsk timjan

2 tsk kinesisk soja

Salt & peppar

Gör såhär:

1) Koka ris enligt anvisningarna. Rensa och skiva fläskfilén. Stek den på ganska så hög värme, den ska få färg på båda sidorna. Lägg skivorna i en skål efter du stekt klart.

2) Strimla baconen och stek dem.

3) Ta fram en ugnsform. Lägg i det kokta riset i botten. Fördela ut fläskfilén uppepå det. Strö sist ut baconen över.

4) Blanda creme fraiche, grädde, fonder, soja, timjan, kryddor och färskosten i en bunke. Vispa ordentligt. Häll sedan över ris, fläskfilé och bacon.

5) Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 15-20 min. Ät & njut!

Bloggens just nu mest besökta recept: Fläskytterfilé i sockerkaksform

Alltid kul när du testar att laga mina recept, berätta gärna om du gör, alltid kul och få veta vad ni tycker.

Missa inte: BLOGGENS 40 POPULÄRASTE RECEPT

Mer goda recept här på sidan: 

• 10 populära helgmiddagar 

• 125 mjuka kakor 

 20 supergoda kakor

• Populäraste kötträtterna på min sida 

• 10 populäraste kycklingrecepten

• Efterrätter i glas 

• 15 billiga & goda matrecept 

• 10 goda recept med rabarber 

• 20 lättlagade matrecept klara på under 30 minuter 

• 10 goda recept med blåbär 

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 

Följ mig: 

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

276
9 kommentarer