Jag har ju alltid hatat och packa, alltså jag veeeeeet inte vad det är för fel på mig men det handlar om att inte kunna bestämma sig för vad man ska ha för så många dagar i sträck. Tror jag. Jag sparar alltid all packning till sist och sen står jag där och svär mig fördärvad av allt jag har kvar att packa. Åker alltid hemifrån med känslan av att ha glömt allt. Låter kul va? Haha…. I-landsproblem, jag vet, men jag gillar själv igenkänningsfaktorer och kanske är vi fler med samma problem?
Inför denna resan så fick jag dock för mig att jag skulle försöka råda bot på det där. Kom på att det ju finns såna jättefina packkuber på nätet att beställa. Hittade bl a dessa från Organista, skiiiiiitsnygga måste jag säga. IKEA hade också ganska så fina. Problemet var bara att jag behövde det nu nu nu. Skrev på min Instagram och frågade och fick som vanligt de bästa tipsen!
Fick tips om både ÖB, Clas Ohlson och Rusta. Fick med mig Tony och så drog vi iväg för att leta efter dessa packkuber.
Hittade! Lite skillnad på pris mot Organistas, även om Organistas ju är supersnygga! Skulle gärna matcha någon härlig beige resväska med beiga packkuber. Så snyggt. Men nu fick det här duga. Hem och så satte jag igång!
Nej men hörni! Det blev ju liksom hur bra som helst. Jag köpte två såna här set. Sen packade jag linnen och t-shirts i en. Tröjor i en. Bh:ar och trosor i en. Byxor i en…. Ja men ni fattar. Det enda som inte fick plats var myskläderna, dom rullade jag ihop i botten på resväskan.
Det fanns t.o.m. små påsar till alla laddare och sånt t ex. Det som är så jädrans supertoppen med detta är ju att man kan, när man väl kommer fram, ha en superbra ordning i sin väska. Nu har jag underkläder, strumpor och underställ och sånt kvar i väskan i sina små kuber. Skitlätt och hitta och superbra ordning.
Så är du en sån som mig som har riktigt svårt med packning, införskaffa såna här kuber eller påsar. Budget eller lyx, det väljer du själv. Skulle dom öppna väskan på flygplatsen så skulle inte det vara pinsamt heller. 😀
Ja, det var dagens LIFEHACK till er som inte redan har upptäckt det här med packkuber.
Ps: Jag tror man får med sig mer på det här sättet, men säg inte det till Tony. 😜
Ja gårdagen tillbringade jag med att jobba hela förmiddagen. Det snöade vågrätt här men Tony & Milo var laddade till tänderna för att ge sig iväg för att åka skidor. Jag är inte ett jättestort fan av att åka när det snöar så jag passade på att jobba.
Jag skjutsade dom den lilla biten till backen när jag ändå kunde. Vi gick förbi utestället som jag och Tony träffades på för allra första gången. Berättade det för Milo. Han tyckte det var tur, för annars hade ju inte han funnits. Så är det ju faktiskt.
Får alltid lite extra lycka i hjärtat när jag ser det här stället. Där inne började något väldigt nytt och bra i mitt liv, man kan säga att det vände. Fram tills dess hade det kantats av en slitsam separation, jag hade dejtat lite men alla hade egentligen varit idioter och betett sig jäkligt märkligt så jag var rätt less på män… Och så bara dök han upp där inne. Som en skänk från ovan. Vi är övertygade om bägge två att det var menat att vi skulle träffas. Vi åkte nämligen dit helt fel vecka, vi bokade fel men åkte ändå. Tony och hans gäng också…. Hur skumt? Sedan så möttes våra vägar hela tiden den helgen, som att någon febrilt jobbade på att vi skulle ses. Tony säger att han föll som en fura direkt. Det gjorde inte jag, för jag var lite skadad i hjärteroten, men han väckte mitt intresse och min nyfikenhet. Han hade något som jag ville ha mer av. Vi pussades den helgen men inget mer…. Sedan hördes vi och pratade tusentals timmar i telefon när vi sen äntligen bestämde oss för en dejt. På den vägen är det, han kom hem till mig och sen åkte han typ aldrig mer. Jo, ett avbrott på någon månad där jag behövde inse vad jag hade i mitt liv. Sen dess, ja då är det vi.
Han är min soulmate, jag är övertygad om det. Han var ämnad för mig. Han behövde bara växa upp och bli vuxen först, och jag behövde fortplanta mig med en annan och få två jäkligt underbara ungar och lära mig att bli vuxen. Sen var vi redo för resten av livet tillsammans och jag fick ett hjärtebarn som vi slet som djur för att få, ett liv utan Milo, ja det känns ju helt befängt nu. Är så glad att våra vägar möttes den där iskalla novemberdagen 2003. Han så levnadsglad och positiv men också lite ärrad av svek från en fd flickvän. Jag rätt trasig och med noll hopp om att träffa någon ”rätt”. Men det ville sig annorlunda, tack universum för du gav mig Tony. ❤️ Wow, oj vad jag svävade ut nu, blev visst lite känslosamt….
Igår åt vi en lång mysig frukost. Fattar inte, men vi får inte till dom här frukostarna hemma av någon konstig anledning. Alltid i fjällen är det både mysigt, lugnt och trevligt.
Efter att jag jobbat och varit och handlat lite så klädde jag på mig skidoutfiten och drog till backen. Gemensam lunch med skidgänget för dagen väntade.
Rätt kul handtag in på Jacks BBQ Shack. Milo ville fortsätta åka ett tag då jag o Tony mös för oss själva med ett glas bubbel för mig, och en kall öl för Tony. Så konstigt när det är lov och man tar ett glas bubbel kl 13.30 en måndag.
Rosig och alldeles lycklig. Han åkte snowboard igen, det är säkert 10 år sen det hände. Var så kul och se. Tony är en klippa på snowboard, riktigt stolt över min karl. Milo hade aldrig sett sin pappa åka, och han blev mäkta impad av sin farsa.
Efter lunchen gick jag till afterski för att ta bord åt oss. Fick gå upp för den här backen. Kan säga att efter covid så är man ju inte direkt stark och ”oflåsig”. My god, jag fick stanna några ggr bara för att flåsa lite.
Bubbel, varm choklad med grädde och bubbelvatten. Sen satt jag där själv och tittade. Känner mig alltid konstig när man sitter själv sådär och dricker alkohol. 😂
Inte blev det bättre av att det satte sig en person bredvid mig och började läsa en bok. Utan alkohol. Alltså jag säger inte att man måste dricka alkohol….absolut inte….jag dricker ofta själv alkoholfritt. Men för mig kändes mitt ”ensamdrickande” liksom ännu hemskare när personen satt där som Moder Theresa. Men men, det ordnade upp sig med den saken också till slut….. haha!
Tony kom sen och höll mig sällskap. Dock så stannade vi inte så länge, vi hade nämligen bord på TB Grill Room på Hägfjällshotellet. Vi var här för något år sen och åt där och föll båda pladask för maten. I år bestämde vi att vi bara måste dit igen. Igår hade vi bord bokat för att fira in Sportlovet.
En liten bild i badrumsspegeln innan vi for iväg till restaurangen.
Älskar hur det ser ut på högfjällshotellet. Älskar inredningen och hur det känns. Som fjällen men med en touch av modernt, när coolt möter fjällen. Så svårt att förklara! 😅
Blus HÄR // Byxor HÄR (rea nu) //Skor HÄR // Bälte HÄR // Örhängen Lindex
Vi bokade bord tidigt, jag är ju tröttmössa på kvällarna. Så fint i den här restaurangen, den känns också väldigt stor då det är flera olika rum.
Älskar lamporna och fotokonsten på väggen. Så häftigt och kombon är bara så rätt. Får massor med inspiration av sånt här.
Förrätt blev burrata för mig och någon sötpotatistallrik till Tony. Milo tog spaghetti Bolognese som kom in till våra förrätter.
Tony tog flamberad pepparstek som de plamberar vid bordet. Jag en torskrygg med vitlöksfrösta haricot verts och ugnsbakade tomater med hollandaise. Fisken smakade brynt smör, så vansinnigt god. Det godaste jag ätit i torskrygg väg.
Vi åt efterrätter också. Milo tog en vit choklad brownie som minste här ovan. Grädde, vit choklad och jordgubbskompott till. Jag en krispig äppelpaj med vaniljsås och Tony salt caramel glass. Milo var lyrisk. Jag med…. Så nöjda med vårt besök är jag, verkligen supergott och supertrevlig personal.
Sen var det snabbt hem till pyjamas, tvätta bort smink och under en filt i soffan. En toppengod första dag på Sportlovet. Dena bara har redan startat, jag är trött som en gnu idag….sov kasst inatt. Men men, sova får jag göra ikväll.
Igår vaknade vi upp i Sälen. Dagen då vi åkte var mest kaos. Först stress med packning och när vi väl stuvat in allting i bilen så startade inte fanstyget! Till råga på allt var vi osams hela högen, så typiskt oss när vi ska åka iväg. Alltid gnabb och irritation för hela högen. Sen sitter vi tyst första halvtimman tills någon börjar prata, sen kör vi på som vanligt igen. 😀
Batteriet på bilen var i alla fall helt dött, det vara klickade när vi tröck på startknappen i bilen. Tonys bror John (vi bor grannar) kom kvistande med startare men det hjälpte inte. Han fick till slut hämta sin bil och på det sättet fick vi fart på den. Min magkänsla sa att vi behövde köpa nytt batteri att detta förmodligen var början på något strul. Tony vågar sällan gå emot min magkänsla för 99,5 gånger av 100 så har jag rätt. Så mitt i all stress for Tony till Mekonomen och köpte nytt batteri. Tydligen är detta ett problem som många haft med sina bilar. Så för att varna dig lite också, se till att köra minst 20 minuter varje gång du startar bilen på vintern, annars riskerar batteriet att laddas ur helt till slut. Har man då ett dåligt batteri så kommer detta hända hela tiden. Så vi tog det säkra före det osäkra och köpte nytt.
Ni som följt mig länge kommer väl ihåg hur det gick när vi åkte till Öland och bilen slutade funka mitt i alltihopa. Husvagn och hela jäkla konkarongen med. Vi blev kvar på en mack hela natten. Ångest de luxe! HÄR kan du läsa hela det inlägget.
Resten av resan gick fint, vi körde nonstop hela vägen ända fram. Törs fan stanna. Haha… Vädret log emot oss med sitt största leende och det kändes riktigt härligt att vara iväg.
Syns inte så mycket på bilden men det snöade massor igår när vi vaknade. Idag däremot har det utlovats helt annat väder!
Som vanligt är det ”fashion fashion” på morgonen när jag struttar omkring. Haha… Sååå glad att jag fick med mig mina nya tofflor (<länk). Alltså dessa, som att gå på moln. Det absolut skönaste jag haft någonsin.
I nästa inlägg ska du få se hur vår dag igår såg ut, hörs sen igen.
Vilken helt underbar solig dag vi fick igår. Som jag njöt alltså. Solen har inte visat sig här på en evighet känns det som så vi var bara tvungna att ge oss ut och försöka få den i ansiktet.
Den värmde! Fattar ni? Åh vi är på väg mot våren, alltså jag smäller av så härligt. Förstår ni att vi har det absolut bästa framför oss? Ljusare morgnar och kvällar, fåglarna som snart kommer börja kvittra från tidig morgon, den där koppen kaffe i morgonrocken på altanen. Nej men jag orkar inte vad härligt.
Igår hämtade jag ut ett paket som varit lite på villovägar då jag inte kunde vara hemma den dagen det skulle levereras. En jättefin Alla Hjärtans Dag present från Odd Molly. En superfin klänning som satt som en smäck och så en bok och chokladkola. Boken hörde jag skulle vara helt underbar, ska ta med den till fjällen. Den handlar om att stärka relationen till sig själv, det står så himla fint om den. Läs:
Det är dags att släppa taget om din inre kritiker och vakna upp. Det är dags för dig att äntligen förstå ditt eget värde och gör något modigt börja älska dig själv villkorslöst!
Läs vidare HÄR om boken, åh den verkar så himla bra. Är så laddad för att läsa den. 🤍
Igår kväll möttes vi upp i Sthlm på Jacquelines. Vi åt så himla himla gott! En av våra favvorestauranger. Vi firade Elliot som fått heltidsjobb i Sthlm. Äntligen som sagt, fy fasen vad han kämpat med deltid här i småstaden, halvveckorspendlat fram och tillbaka till Sthlm. Men nu äntligen, vi är så glada allihopa. Nu är det bara lägenhet som ska lösa sig, den de bott i hittills är uppsagd så nu är jakten igång på en ny.
Detta vaknade vi upp till i morse, ska bli kallt och mer snö här nu. Jag menar, kan det snöa i april så borde det ju vara snö även nu i februari. Känns bara som att man blir lite lite besviken när snön kommer tillbaka. Men måste jag välja så föredrar jag snö framför slask, alla dagar i veckan alltså.
Skottat och klart för dagen. Undra hur många ggr man gör detta varje vinter? Känns som det är en evighetssyssla nu på vintern.
Sellerin var slut i morse så vi for iväg för att handla. Tony såg ut som ett åskmoln. Haha…. Passade på att besöka Rusta, jag frågade nämligen efter packningskuber till resväskan som finns att köpa i butik. Som vanligt får man ju så fin hjälp där, så många som tipsade om just Rusta.
Måste tipsa dig! Kolla, på ICA har dom nu ta 2 för 50 kr. Detta är verkligen som att äta godis, fruktgodis. Så sjukt gott! Köpte med 2 påsar som jag ska äta i bilen upp till Sälen imorgon.
Tillbaka till packningskuberna. 99 spänn för ett sånt här paket. Köpte 2. Ska börja packa ihop allt nu så jag ska testa det. Man får en helt annan ordning i väskan. Jag gillar det, helst när det kanske inte finns tillräckligt med skåp att packa upp i.
Sen det roligaste av allt! Tanka upp bilen. Haha…. Ja jäklar så dyrt det är nu. Det är runt 12-1300 kr varje gång man tankar fullt.
Hepp! Nu ska jag fortsätta här, ville kika in och säga hej och önska dig en trevlig lördag. Njut av helgen.
Något jag alltid söker är olika mat & bakhacks. När det blir fiffigt och enkelt, finns ju inget bättre! Något som alltid varit ett litet bekymmer är när man snabbt vill ha rumsvarmt smör. Man kan ju tina det i mikron men oftast blir det för smält osv. Ska du baka och behöver rumsvarmt smör snabbt kolla in detta knep!
Riv det på ett rivjärn. Kruxet är att smöret måste vara riktigt kallt innan, vilket det ju oftast är när det kommer direkt från kylen.
Måtta upp hur mycket du ska ha, sen är det bara att riva. Rivet smör är också gott att strö ut på klyftpotatisen när den kommer ut ur ugnen, eller slänga i pastan innan servering. Ugnsrostade grönsaker är det också gott att strö lite rivet smör på!
HÄR (<klickbar länk) hittar du ett bra rivjärn (just nu REA) med en uppsamlare, perfekt så du inte behöver ta i smöret så det smälter.
Kolla in denna smarta bunke med olika rivjärn och lock?! Finns HÄR.
Smartaste jag sett! En skyddshandske för att inte skada sig på rivjärn. Finns HÄR.
Igår kväll fick jag hem min Matsmart beställning, gjorde en stor för någon vecka sen men så var jag in och skulle kika efter olivolja och hittade ju massor igen.
Krossade tomater hos oss går åt som smör i solsken. Vi använder det massor i matlagning. Denna gången testade jag dessa (<länk). 8 st billigt.
Köpte också antigentester (<länk), bra att ha hemma ifall man känner sig krasslig. Vi som har dom jobben vi har kan ju bara stanna hemma, men Milo som går i en skolklass kan det vara bra att åtminstone ha lite koll. Oftast tar vi 2 på raken för att få lite säkerhet kring testet. Vi har bara gott att säga om dessa snabbtester, för oss har det alltid visat rätt då man kollat det med PCR test också.
Mina faaaaavoriiiiiiiter, ananas fruktstänger (<länk). Åh dom här är så himla goda. Perfekta när man är lite sugen och vill ha något sött. Dessa är verkligen galet goda.
Har ni testat dessa woksåser (<länk)? Så himla gott till både kyckling och räkor. Bara steka kycklingen först, sen wokgrönsaker. Sen kan man ha i woksåsen och servera med ris eller nudlar. Använder du räkor så slänger du i dom precis på slutet av wokningen, annars blir dom sega. Sååå gott.
Tacotajm! Hos oss äter vi tacos, ja men minst 1 gång i veckan skulle jag säga. Jag bunkrar alltid upp när Matsmart har tacogrejer. De håller länge oöppnade och gott att alltid ha ingredienser till tacos hemma. Stora mjuka tortillabröd, såg också att det fanns med fullkorn.
Tack för alla inputs på mitt tabubelagda inlägg (<länk dit), så skönt och veta att man inte är ensam och att vi är fler som kämpar därute. ❤️
Jag tänkte kicka igång denna Fredag med ett middagstips som du kanske kan laga i helgen? Det var verkligen supergott, jag tänker att man kanske kan göra min falska bearnaisesås (<länk) till, ja då har man en rätt som verkligen smäller högt. Perfekt helgrätt. 🥂🍾
Krispig Kyckling med hemlagade strips & coleslaw, 4 p
Tips: Ha i 1 rödlök också, jag kan inte äta rå lök så jag hoppade över det.
Gör såhär:
1) Sätt ugnen på 220 grader varmluft. Annars 240 grader ca. Skölj av potatisen och skär den i strips strimlor. Hacka rosmarinen smått och blanda sedan den med ca 3 msk olivolja, salt & peppar. Ha gärna i detta i en bunke med potatisen och blanda runt. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt och låt vara i ugnen i ca 25-30 min tills de fått fin färg.
2) Skär kycklingen i 2 cm breda strimlor. I en skål, ha i panko, vitlökspulver, paprikakrydda, salt och peppar. Vispa äggen i en annan skål. Vänd sedan kycklingen först i äggen, sen i panko blandningen.
3) Hetta upp en rejäl klick med smör och olivolja i en stekpanna på medelhög värme. Stek kycklingen runtom i ca 7-8 minuter, den har då en gyllene och krispig yta. Den ska inte vara rosa i köttet.
4) Blanda sedan alla ingredienserna till coleslaw. Servera sedan kycklingen med strips och coleslaw. Förslagsvis som jag skrev i början så kan ni även göra falsk bearnaisesås till, såååå smarrigt!
Gillar du receptet får Du gärna klicka i det lilla hjärtat längst ned under inlägget.
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Dags för ett härligt baktips till helgen kanske? Den här pajen blev föööör god. Så testar du att bak den, var beredd på att göra lite extra. Vi fick dåndimpen här i familjen, så god var den! När jag hade fotat klart dessa underbaringar så hade vi på vaniljglass som smälte uppepå, ja men du hör ju. Hur gott? Ok, beredd?
Smördegssmulpaj med hallon och vaniljkräm, 4 små eller 1 stor
Kika gärna på fler härliga pajrecept HÄR
1 rulle smördeg
2 ½ dl vetemjöl
1½ dl havregryn
125 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
½ dl rårörssocker
2 tsk vaniljsocker
2 dl frysta eller färska hallon
Vaniljkräm:
5 msk snabbmarsanpulver
2 dl mjölk
Gör såhär:
1) Sätt ugnen på 175 grader. Ta fram 4 mindre pajformar eller 1 stor. Täck botten med smördeg. Blanda vetemjöl, havregryn, smör, socker och vaniljsocker i en bunke, det ska bli en smulig deg.
2) Häll i hallon över smördegen. Strö på rårörssocker (vill du inte att hallonen ska komma igenom smuldegstäcket så ha på ca 1 1/2 msk potatismjöl också.)
3) Gör vaniljkrämen enligt anvisning. Klicka och bred på den över hallonen.
4) Smula på smuldegen över allt. Om du vill kan du trycka ur små hjärtan av den kvarvarande smördegen och lägga på. Skjuts in i ugnen i ca 25-30 min (gör du de små så blir det lite kortare tid i ugnen.) Blir den för mörk kan du ha på en bit folie tills den är klar.
5) Ta ut och pudra med florsocker. Servera gärna med vaniljglass, sååå gott!
Gillar du receptet får Du gärna klicka i det lilla hjärtat längst ned under inlägget.
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Jag startar detta första stycket med att prata om klimakteriet och mens, är du känslig eller inte intresserad, hoppa bara över det. Är du ung och det inte ens är på väg än, ja då tipsar jag dig om att läsa det ändå. För jisses vad glad jag hade varit om jag fått läsa om det innan jag närmade mig, det hade besparat mig en jäkla massa onödigt skit. Sen gillar jag att prata om sånt som länge varit tabu, fan….. något så jäkla jobbigt som klimakteriet och vi ska INTE prata om det? Det är ju inte klokt på pricken nånstans. Så nu pratar vi om det.
Huuu, en bra natt, sen en dålig. Har haft nattsvettningar inatt, oh noooo…. KLAJMAKTERIA IS AFTER MEEEEEEE! Jag har hittills sluppit ”hotflashes” som det kallas på dagarna, däremot kan jag ha dom på natten. Det är så det börjar tydligen. Det här med KLAJMAKTERIA är ju verkligen sååå olika hos alla. En del märker knappt av det, kanske att de varit lite lättirriterade men nä.. ”Mensen bara försvann och sen var det bra”. Alltså ni, ni är för mig ett unikum. Hur ni kan kvittra förbi detta otyg till tillstånd är för mig helt ofattbart. Men precis som jag skrev, det är EXAKT så olika. Sen finns det dom som jag….som redan haft massor med skit tack vare detta och som långt ifrån gått igenom det. Jag har ju varit i förklimakteriet sen 2015, det kan pågå i 10 och, t.o.m. mer. Jag märker dock en förändring nu, mest på hur min mens beter sig. Den är som en klocka fortfarande, regelbunden, har hoppat en gång dock. Men största skillnaden är att den blivit så skum, alltså själva mensen. Jag får mens på dagen och så tänker jag nu blir det som vanligt niagarafallet i brallan, men så kommer den liksom av sig. Den blir inte så kraftig och är över på typ 2 dagar. Så har jag inte haft förut. Sen dessa nattsvettningar då som dyker upp lite då och då. Alltså man svettas på ett sjukt sätt, du blir liksom blöt så det syns på linnet eller t-shirten du har på dig. Lakanet under är blött av svett. Vidrigt att vakna till. Man måste kasta av sig allt direkt. Inklusive byta lakan eller lägga en torr handduk över. Så ja, nånting är på gång. Varför får jag inte rumpan ur för att kontakta Her Care? Vad är det för fel på mig? Jag tror att det är allt man ska göra innan som känns meckigt för mig. Man ska ta blodprover på en viss dag och där tappar man mig, jag tappar fokus då och skjuter upp det. Jag MÅSTE ta tag i det, för där får jag svart på vitt var jag ligger till och får den hjälp jag behöver just nu. Men men, en vacker dag bokar jag. Haha! Så länge får ni höra på mitt KLAJKAKTERIA gnäll här.
Efter läkarbesöket igår så åkte vi förbi Waynes. Koffeinfritt kaffe, morotskaka, choklad och dåligt sällskap. Ja, på bilden här ovan fick jag loss honom i 5 sekunder för en bild. Haha…. Ja jag skriver dåligt sällskap för ibland när vi fikar eller äter lunch så hamnar Tony i något samtal eller något mejl som måste besvaras direkt och där sitter jag. Ensam. Glor ut från fönstret och ba: ”Ja men en fika/äta lunch tillsammans var ju trevligt”. Då brukar jag tänka ”Undra vad andra tänker nu när dom ser oss?” Förstår dom att det är jobb eller tänker dom: ”Vilken trevlig snubbe han verkar vara”. Haha…. Folk kanske är upptagna i sina telefoner och ser inte det. Så kan det förstås också vara.
Nu ska jag börja göra mig i ordning. Idag väntar en Stockholmsdag. Jobb, möte, göra tånaglar (måste vara fin inför fjällen), besöka Plain Vanilla och sen hem. Jag börjar packa idag. Det tidigaste jag någonsin packat inför en resa, tro mig, det har nog aldrig hänt. På Söndag åker vi till Sälen en vecka nämligen. Mellan ska vara hemma och ta hand om hus och katt. Måste börja imorgon för vi har typ fullt skägg nu fram till Söndag. Fredag ska vi, exet med sambo, Mellan och hans kompis fira att Mellan fått heltidsjobb. Ja men gud, sååå kul. Vad han har kämpat alltså. Så lycklig för hans skull. Lördag packa hela dagen för att sticka tidigt Söndagmorgon mot Sälen. Japp, så nu kör vi.
Ibland blir jag så himla inspirerad av min egen reklam som finns här på sidan. Idag när jag klickade in så såg jag den här reklamen på min sida.
Italiensk streetfood. Ett bröd som du kan fylla med vad du vill. Såg sååå himla gott ut, kika in HÄR för massa härliga recept som du kan hitta på med dessa bröd. Tydligen finns det i kyldisken på matvarubutiken.
Sitter i bilen och skriver till dig. Vi är på väg till Uppsala, jag ska på ett läkarbesök där. Kan ju inte säga att det är direkt upplyftande väder idag. Det regnsnöar, hårt. Slask slask slask. Ni som bor Norröver och har ordentliga vintrar utan detta slask, hoppas att ni verkligen uppskattar det. För det här vädret kan vara det absolut värsta vädret som finns. 😔 Grått, slaskigt, 1 plusgrad…. Fy farao alltså! Nåja, hur man än gnäller över vädret så lär det inte bli bättre av det. Väder och känslor är väl det enda vi inte kan göra något åt.
Ville bara snabbt in och säga hej, vi hörs sen igen.